Aston Martin Rapide al in 2007?

Auteur: , 24 Reacties

Mocht je nog geen Aston Martin fan zijn, lees dan even onze ervaringen met de V8 en de nog brutere DB9. Wellicht dat ons enthousiasme je toch een beetje warm krijgt voor het Britse automerk. Wij zijn in ieder geval fan en kijken dan ook vol verwachting uit naar de nieuwe vierdeurs Aston Martin, de Rapide. Uit een stukje plichtsbesef nemen we de verantwoordelijkheid op ons (zo zijn wij) om ook deze superbolide een paar uurtjes aan de tand te voelen. Zoals het er nu naar uit ziet, zal dit sneller zijn dan we tot nu toe dachten...


Van de toeleveranciers wordt namelijk verwacht dat zij al volgend jaar beginnen met het leveren van materialen, want de productie van de Rapide moet half 2007 starten. Daarmee neemt Aston Martin een voorsprong van twee jaar op concurrent Porsche, die de vijfdeurs Panamera voor eind 2009 op de agenda heeft staan. Aston Martin is voornemens rond 3.000 tot 3.500 Rapides per jaar bouwen, terwijl Porsche het voornemen heeft om 20.000 Panamera’s per jaar te bouwen. Die voorsprong komt dus goed van pas.

Bron: autonews.com (via eurocarblog.com).24 reacties

Het is geen vierdeurs, maar een vijfdeurs. De Rapide is geen sedan, maar heeft een hatchback waarbij de achterklep een vijfde deur is. De achterruit gaat immers mee. (net zoals bij de Safrane of Octavia).

Verder is het géén gerucht dat Aston Martin er 3.000 tot 3.500 wil verkopen. Het merk heeft zelf gezegd er zoveel af te willen zetten.
@William: Check! Die vijfde “deur” heb ik meegenomen. En het klopt dat het aantal Rapides geen gerucht meer is. Thanx.
Ik mis ook een deur, heb jij die toevallig gezien?
Sex op wielen
@Aero: heeft dat ding een vlakke laadvloer dan?
ooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
What a shame! Ik wens ze veel sterkte. Ik zou het echter niet doen.
Mooi hoor…maar dit tegen de nieuwe 4 zitter porsche?
Moeilijk hoor, met exclusisviteit zal de AM de Porsche makkelijk verslaan( ziet er gewoon prachtig uit, van binnen dan ).
Ik heb een stuk in de topgear mag gelezen. Het is echt zo’n uber geile moooie perfecte auto. En je hebt zoveel ruimte achterin!
Die aston’s zien er allemaal hetzelfde uit
een nieuw design zou niet gek zijn
Die aston’s zien er allemaal hetzelfde uit
een nieuw design zou niet gek zijn
Die aston’s zien er allemaal hetzelfde uit
een nieuw design zou niet gek zijn
Die aston’s zien er allemaal hetzelfde uit
een nieuw design zou niet gek zijn
Veel plaats hebben de achterpasagiers niet.
wat een mooie auto! en voor diegene die over de rijimpressies gaan, ik offer me wel op :-P iemand moet die zwáre taak toch op zich nemen
Dat wordt vechten met mij Alwood:-p
Een beauty!!!
weet iemand iets over de specs en de prijs?
vergelijkbaar met de DB9 alleen een stukje zwaarder. En de prijs… die zal wel boven de 250.000 uitkomen.
ik heb veel liever de db9 de rapide is niet echt wat ik graag zie(ik hou nogthans van astons)dit is gwn een verlengde 911 de panamera is(word) van uit het niets opgebouwd en voor 600PK wil ik wel wat langer wachten
@alle mensen die een nieuw design nodig vinden
dat is niet nodig met perfectie moet je niet knoeien
De Rapide is wat mij betreft 1 van de mooiste auto’s die ik heb gezien… Ik zal ook 1 van de weinige nederlanders zijn die hem in 2007 bestellen zal.. en ik zal de Rapide in Duitsland waar ik vaak kom bereiden zoals dat moet.. ik scheur elke bak ermee uit..

E-Razor heeft geen verstand van auto’s als hij dat wel had zou hij niet zeggen dat alle A.M’s op elkaar lijken.. Elk automerk heeft immers een bepaalde look.. kijk dat kun je van Porche met de geweldige 911 ook goed zien..
En wat woody schrijft over de prijs…ik hou rekening met Euro. 325.000,- af te wachten ofdat het dan het full option type is..want die wil ik per se
Stefania schrijft
Holy crap! I’ll have wet dreams over this. Mmmmmmm. I’m an underpaid engineer but I will own this some day.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).