Helft van de Britten lult met de auto

Auteur: , 7 Reacties

Af en toe vraag ik mij af wat het nut is van tal van onderzoeken. Juist nu bekend is geworden dat het babbelen in de auto net zo gevaarlijk is als het niet-handsfree bellen, lees ik dat uit een ander onderzoek is gebleken dat bijna de helft van alle Britten geregeld een gesprekje voert met zijn of haar auto (en dan rijden ze niet in een Knight Industries 2000)...

De Britten geven hun auto een schouderklopje tijdens de rit en na afloop volgt er vaak een complimentje, zo blijkt uit een onderzoek onder 2000 automobilisten. Veertig procent van de ondervraagden vindt dat zijn auto wel degelijk een karakter heeft en zelfs in staat is zich beroerd te voelen (huh?). Eén op de vijf Britten maakt zich zelfs zorgen over de gevoelens van zijn voertuig. De onderzoekers ontdekten dat vooral vrouwen hun auto een koosnaampje geven. Erg bijzonder allemaal, maar goed, we kennen wel meer gekke trekjes van de Britten.

Ergens snap ik het wel hoor! Op al die universiteiten moet natuurlijk afgestudeerd worden en dan heb je het liefst een beetje originele scriptie. Dat zal de reden zijn dat er zoveel nutteloze zaken worden onderzocht (via autotelegraaf.nl).7 reacties

Ho ik praat tegen alles. Vooral als het sneller moet gaan of het niet goed werkt.
Ja, schelden komt er ook soms aan te pas.>-D
En de andere helft van de britten autot met hun l..
Dat was ik dus… :-S
Juist ja… Vreemde dingen. Ik schreef dus:

“Veertig procent van de ondervraagden vindt dat zijn auto (…) zelfs in staat is zich beroerd te voelen”

Aan die indruk zou ik me ook niet kunnen onttrekken als ik een Rover zou rijden…
ik denk dat iedereen toch wel ooit iets zegt tegen zijn wagen
ik herken alles!
:-)
naam geven,
praten,
schouderklopje,
schuldig voelen nu ik naar andere auto’s kijk om te bepalen wat de volgende zal zijn… (arme Gunnar kreeg er terstond hart-/ritmestoringen van en moest na motorstoringen een bypass!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).