Peugeot 608 of 708: Merc CLS style…

Auteur: , 50 Reacties


De Peugeot 708 zal de huidige 607 gaan vervangen en zal een meer sportieve vierdeurs coupe worden, vergelijkbaar met (hoe kan het ook anders) de Mercedes CLS. De wagen lijkt verder stijlelementen over te nemen van de 407 en de 907...

De 708 deelt zijn onderstel met de Citroen C6, waardoor veel ruimte en luxe kan worden aangeboden. Als krachtbron zullen V6 motoren worden gebruikt, een 2.7-liter HDI en een 3.0-liter benzine met respectievelijk 208pk en 215pk. Verwachting is dat de wagen in 2008 op de markt komt. Hieronder een overzicht van de impressies die tot nu toe voorbij zijn gekomen in diverse media (via forum.softpedia.com).

Er gaan trouwens ook geruchten over het gebruik van de type-aanduiding 608, deze lijkt mij persoonlijk iets logischer….

50 reacties

krijg een beetje de indruk dat er een mercedes CLS en een Volkswagen Passat voor deze photoshop “foto’s” gebruikt zijn. Stukje 407 erop plakken en klaar!
Moet dat logo nog groter?? Anyway, ik vind de neus sterk lijken op een slk. dat lijnenspel. Ik kan het niet echt uitleggen. Maar het maakt me ook niet uit, bne nooit een peugeot fan geweest
Ben zeker ook geen peugeot fan en vind het ook belachelijk dat ze elke keer een cijfertje hoger gaan. Wat gaan ze binnen een paar jaar doen, dan zitten ze aan de 911 ipv 907
wat zijn die mannen van peugeot toch een wannabe’s.. maarja komt er ook zo’n dikke motor in en is hij net zo comfortabel??
Je trouve que la peugeot est une voiture superbe!! Elle resemble un peux a une CLS est ca j’aime bien!

Bien jouer PEUGEOT!!
tegenwoordig bouwen ze nog redelijk mooie wagens maar het blijft peugeot===> rommel
de duitse wagens en toyota blijven het beste
Sir Smokalot
Inderdaad karlo, daarom zie je ook nooit andere auto’s dan Duitsers en Toyota’s van meer dan 3 jaar oud rijden.
Afgezien van de overduidelijke peugeot-voorkant schuiven deze impressies me toch wat teveel de citroën-kant op. Het valt me overigens op dat de zeer luxe peugeots toch niet echt voet aan de grond kunnen krijgen buiten Frankrijk. Ik zie ze hier en in het buitenland eigenlijk ook nooit rijden…
Peugeot doet het erg goed in het middensegment, maar daar buiten weet het nauwelijks marktaandeel te genereren.
ik vind dat de wagen ook iets weg heeft van een ferrari……zal ook wel waarschijnlijk door pininfarina getekend zijn
anyway jullie hebben gelijk, de duitse wagens blijven de beste
BMW, AUDI en MERCEDES rulezzzzzzzz!!!!!!!!!
diene sir smokalot is een goed voorbeeld van een typische lada en soortgenoten chauffeur. Niet meer dan 3 jaar oud?
Gij weet precies ook veel van auto’s misschien beter da ge nog wa me de blokskes ga spelen vooraleer hier wa te komen zeveren. Ge moet is zien wa voor golf 2kes er nog rondrijden. Volkswagen is top net als audi. Porsche is ook geweldig en over mercedes en bmw kunnen we uren doorgaan maar beiden zijn het zeer goede automerken. Dit weet ik uit zeer goede bron en uit eigen ervaring. Ook wanneer we kijken naar waardebehoud zien we dat je nog een flinke duit mag neertellen wanneer het over duitse wagens gaat. Waarom?
Omdat ze niet langer dan 3 jaar rijden? Ik denk het niet he buso. En toyota is het betrouwbaarste en meest verkopende merk van de wereld. Kijk ook maar eens goed naar de technologie die terug te vinden is in de toyota prius en de lexus rx400h. Moet ik hier nog meer woorden aan vuil maken?
als je je ogen een beetje dichtknijpt zie ik de achterkant van een Alfa 166 X-(
Sir Smokalot
@karlo: nee hoor, je hebt jezelf al genoeg te kakken gezet en ik heb even goed kunnen lachen, dank je!
Zielig gewoon! Lachen ja!
heren, de vismarkt is vrijdag weer! Laten we het on-topic en een beetje gezellig houden.
DE SCHEPPER EDDY
ik rij al van af 1970 met peugeot wij doen per jaar 250000 km per wagen zonder kosten er zijn er bij dan er al 800000 km op staan ik rij ook met bmw maar dat kan ik daar niet van zegen
PEUGEOT FREAK
Heey saffies, jullie hebben blijkbaar geen verstand van auto’s. Dat is goed af te lezen in jullie reacties. Helaas is en blijft Peugeot nu eenmaal de beste, en daar kunnen die Duitse zeepkisten echt niet tegenop.Peugeot heeft gewoon style… Hoop dat jullie nog ooit genezen van het lelijke auto syndroom en over stappen op Peugeot.. Succes .
wat zitten jullie nu allemaal die schetsen af te zeiken? Het zijn allemaal schetsen van mensen die gissen hoe hij eruit gaat zien. Er zit niets officieels van peugeot bij. Alles wat je ziet zijn inderdaad photoshops van andere auto’s met peug elementen erop. H
Duits is net zo slecht als Frans, maar geen goed compromis tussen comfort en sportiviteit. Japans heeft geen ziel! Daarom dus Peugeot. Rij het al jaren en met ontzettend veel plezier.
Gay Expert Marinheiro
Peugeot heeft gewoon style… Hoop dat jullie nog ooit genezen van het lelijke auto syndroom en over stappen op Peugeot.. Succes .heren, de vismarkt is vrijdag weer!Dit weet ik uit zeer goede bron en uit eigen ervaring. Ook wanneer we kijken naar waardebehoud zien we dat je nog een flinke duit mag neertellen wanneer het over duitse wagens gaat.Ik kan het niet echt uitleggen. Maar het maakt me ook niet uit, bne nooit een peugeot fan geweest.
Naam Gay Expert Marinheiro
([email protected])
Ej man.
Tot nu toe ıs het beste auto peugeot 607.
peugeot 607 heeft meer functies dan mercedes s500 of bmw 7 serie enzo.
Dat is allang al bewezen.
Dus waarom zeuren jullie nou.
mijn vader heeft een 607
Dat auto ıs gwn een droomauto.
Het is ook onzin om te zeggen dat alle auto’s uit een bepaald land slecht zijn…
Bijna ieder merk heeft er wel een succesmodelletje tussen zitten die bij een bepaalde doelgroep populair is…

Als we het dan toch over echte rommel hebben dan kun je het beste die chinese namaaktroep naar voren halen.
Natuurlijk is er kwaliteitsverschil tussen bepaalde merken, maar daar zal de prijs dan ook wel naar zijn.

Het heeft geen zin om merken af te gaan zeiken, ben blij dat iedereen nog bezig is met nieuwe modellen op de markt te brengen.
Hellokes,

Ik ben nu aan mijn 4de peugeot (405 sri, 406 svi, 407 (voor mijn echtgenote) en zelf rij ik met een 607.
Zowel van de wagen als van mijn garage ben ik super tevreden. Een echte reislimousine aan een verteerbare aankoopprijs en aanvaardbare gebruiks- en onderhoudsfacturen.
A propos, ik ben geen verkoper van Peugeot maar een tevreden gebruiker. Mijn 607 is nu bijna 4 jaar oud en moet volgend jaar dus om fiscale redenen buiten. Ik hoop dat ze heel snel werk maken van een waardige opvolger. Of die nu 608 of 708 noemt is onbelangrijk.
Wel hoop ik dat men bij PEUGEOT, terwijl men eerder wél vooruitstrevend was (partikelfilter, automatische regensensor, automatische lichten etc.) nu ook de nieuwste technieken gaat integreren. Hiermee bedoel ik dan night vision systemen etc.
Ik voel mij niet geroepen om af te geven op andere merken maar ben tevreden met het mijne.
Ik vind het een geweldige auto ik vond de 607 ook al een mooie auto maar dit slaat alles kortom Prachtig..
@ Mensen die vergeten dat het grootste deel van de autoindustrie om commercie gaat:

Heeft Peugeot succes? Ja.
Dat is het voornaamste ingrediënt voor een goed automerk, omdat elk automerk in de middenklasse (met uitzondering van merken als Hyundai en Kia, daar hoort zelfs Daihatsu niet bij) min of meer op hetzelfde niveau van technologie zit. Fransen kunnen ook een fraaier afgewerkte auto maken met minder kraakjes, net als merken als Audi en MB, maar dan groeit de bon. Het is dus maar net tot welke doelgroep je je richt.
Peugeot heeft een succesvolle formule ontwikkeld, en doet qua prijs/kwaliteitsverhouding niet onder voor merken als Audi en BMW. (denk aan de 908 5,5L diesel met ¡¡¡700!!! pk, en de 907 met 500pk die 1 op 10 moet kunnen halen)
Hoewel dit een pleidooi voor Peugeot is, geldt deze vergelijking ook voor andere ondergewaardeerde middenklassemerken, voornamelijk buiten duitsland uiteraard.
BERT CORNELISSEN
Ik rij al jaren met Mercedes (E 220 CDI) en moet zeggen dat de waarde voor herverkoop lang niet meer is wat het vroeger was om maar te zwijgen van de kwaliteit. Ik heb juist weer 2.000 euro betaald aan reparaties. De wagen heeft nu 235.000km op 3 1/2 jaar. Als deze peugeot er in het echt uitziet zoals op foto koop ik hem onmiddellijk. Ik zal mijn mercedes dan verkopen aan één van die gasten op deze site die er nog zoveel geld voor willen geven.
http://www.forum-peugeot.com/peugeot-608.html

Zo ziet hij eruit, schitterend !!!
@ marc

Ik denk dat ik je moet teleurstellen, want dit is dus duidelijk een photoshop van een cls, ik herken die lijn ui duizenden.
hè hij doet het niet, misschien doet deze het wel:
http://www.autoimage.cz/mercedes/mercedes_cls55amg-004.jpg
Hello slk 55 amg, ik moet je gelijk geven, trekken neig fel op mekaar dit toch als men een uurtje fotoshop in mindering brengt.
Zou toch niet slecht geweest zijn.
Jan schrijft,

20 February 2006 om 12:31
Ben zeker ook geen peugeot fan en vind het ook belachelijk dat ze elke keer een cijfertje hoger gaan. Wat gaan ze binnen een paar jaar doen, dan zitten ze aan de 911 ipv 907


Nee, het eerste cijfer geeft de grootte aan, en het laatse de generatie. daarom is een 106 kleiner dan een 205 maar een 205 ouder dan een 106. als ze aan de *09 zitten gaan ze over op een dubbele 0. de 1007 is daar alvast een voorproefje op.

On topic:

zeer gave kar, nu nog een dikke motor erin, die 3.0 V6 met 215 pk zijn we nu ook wel een keer zat…
Leonard Wolters
Mensen, waar hebben we het over ?

Net de 908 RC gezien. Heaven on earth, allermachtig, wat een brute bak. Ik ga net zoals de meeste mensen hier geen uitspraken doen over welk merk beter is, maar het lijkt als de Fransen eindelijk weer mee doen in de markt. Althans, de auto heeft stijl.

En voor de volledigheid; rij sinds maart een peugeot 407 2.2 zonder problemen, maar dat is te verwachten van een nieuwe auto ;-)
kees hoogland
nog nooit zo’n mooie wagen gezien
als hij uit is ben ik vast de eerste die er een heeft
die 2 dikke pijpen zijn ook niet wat we van peugeot gewent zijn
alleen hoop ik ook dat niet de 3 liter moter de grootste wordt maar bijv. een 4.5 liter v8 en dat AWD leverbaar is
om deze auto succesvol te maken geef ik peugeot het advies om hem onmiddelijk in productie te nemen en hem niet al te duur te maken
die Karlo-janet die daar ergens schrijft “blijft een peugeot==> rommel ” heeft dus duidelijk geen verstand van wagens.
Kerel als je nog nooit een sleutel in je handen hebt gehad, doe dan zo geen uitspraken!
Mijn vader rijdt ook met een Peugeot 607, ik vind het toch een behoorlijke luxueuse auto. Ik ken ook mensen met een Mercedes en daar meot peugeot
mijn inziens niet voor onderdoen. Natuurljk hebben bepaalde duitse merken veel meer snufjes maar dat scheelt hem dan ook in aankoopprijs en in reparatiekosten. Mijn vader is zelf mechanicien, en van duurzaamheid is peugeot vergeleken met dtuitse merken zeker niet zo slecht. Nuja ieder denkt er eht zijne over maar Peugeot slechte auto’s? Ik weet wel beter.
Ik heb een 206 1.6 hdi waarvan ik zeer tevreden ben en in deze klasse kom je maar weinig autos tegen die zo goede rij eigenschappen hebben als mijn wagen. Ik heb niets tegen duitse autos, integendeel zelfs maar diegenen die beweren dat deze beter zijn dan franse wagens en dat ze beter hun waarde behouden is gewoon onzin. Want je betaalt er doorgaans ook meer voor.
Als hij er zo uit komt te zien ben ik helemaal happy!!!
speciaal @ SLK55 AMG


Mijn maat heeft een 5 liter AMG……van (SLECHTS) 8 jaar oud.
Ging er afgelopen week mee naar de garage.
Onkosten van de grote beurt en APK……?????
Iedereen mag een keer raden, dan zeg ik wel warm of koud.
wacht
wacht
wacht
zzzzzz
zzzz

zzz

oh ja….komt ie dan he…

Komt ie hoor……3900 eurootjes !!!!
Alles was namelijk VERROEST en VERSLETEN en moest vervangen worden.

Kan Peugeot dan niet op tegen Mercedes?.
Ik koop alleen al voor die reparatiekosten een LEEUWEKEUR :)
Deze heeft inderdaad iest van de achterkant van de 407 coupe, lijkt inderdaad wat op ferrari. Is wel appart als de foto klopt.. In het paars lijkt deze me wel wat, gewaagd, maar de styling laat dat wel toe. 407 sedan is dan wat minder.
Op de auto-RAI hoor ik ook niets van deze auto eigenlijk. Toch wel raar lijkt mij. Ik denk dat ik liever dan in de 407 coupe rijdt, hoewel dat zakelijk moeilijk wordt.

Nou rijdt ik zelf 406 2.2 van 5 jaar oud en deze kwam zonder problemo door de APK, afgelopen jaar gewoon zijn beurtje gehad en een nieuwe riem en uitlaat. Mijn vrouwtje rijdt in mijn oude 405 GTX van 1995 staan er nu 280.000 op, daarvoor had ik een 405 SRI met 340.000 km, maar toen was deze ook echt op. Alle op LPG dus nogmaals het bewijs dat het met de kwaliteit best meevalt.
Mannen, mannen ben ik het toch hier beu dat je allemaal (op een paar uitzonderingen na) altijd maar Peugeot zit af te kraken. Het is helemaal de bedoeling niet van Peugeot om te kunnen concureren met die Duitsers(limousines dan) allemaal Audi, BMW,…
Iedereen weet toch dat Peugeot zijn markt ligt op een auto die veel waar voor zijn geld geeft (dus meer bepaald de middeklasse 207,307,407), en die stelling kan ik toch HELEMAAL NIET vinden bij BMW, Audi,… waar je altijd VEEL moet betalen voor wat je effektief krijgt. En waarom ? Is die auto beter ? Is het leer van Mercedes anders dan Peugeot, zijn de ruitenwissers van BMW anders dan bij Peugeot (om onnozel beginnen te doen) : NEEN. Het is gewoon puur de NAAM van dat desbetreffende merk. Kijk nu eens naar de BMW 5 serie. Awel ik kan nog niet eens tegoei vanachter zitten in zo een 5 serie, i.p.v. mijn Peugeot 607 waar ik rijkelijk achterin kan zitten. En nee mijn bedoeling is nu niet om BMW enzo af te kraken, maar gewoon om te zeggen wat die naam allemaal met een mens kan doen. Stel, dat BMW binnen een paar jaar een nieuwe 5 uitbrengen en die auto lost zijn verwachtingen totaal niet in, denk je dat die auto dan niet meer verkocht wordt, tuurlijk wordt die nog verkocht, omdat er dat logo van BMW opstaat. Bij BMW en Audi begrijp ik het nog, die merken hebben ook een goede status en verdienen die ook. Maar bv. bij Mercedes, man man, mijn vader is dus autoexpert en ik zeg het u (echt geen zever) zijn kast zit gevuld met 40% Mercedesen, en ik zeg het u nieuwe S, CLS, ML, E,…
allemaal probleem gevallen echt van die dingen dat je denkt dit kan toch niet voor een merk zoals Mercedes, maar toch.
En over verkoopcijfers gaan we ook niet spreken hé, wie staat er aan de leiding in Nederland, België, oja dat zijn de Fransen –> Peugeot, Renault.

Dus ik hoop nu dat die Mercedes, BMW, Audi mannen zich nu een gedeisd houden hé. Maar ja ik heb met ze te doen, laat ze maar betalen en maar betalen, ik hou het met mijn Peugeot 607, waarmee je veel waar voor u geld krijgt. En ja ik kon ook een A6 van Audi of 5 serie van BMW gekocht hebben, maar wou ook iets speciaals hebben, iets wat niet veel rond rijdt, en dan komen we weer terug naar de naam hé. Want daarom zie je de 607 ook niet veel rondrijden, dat logo van één van die Duitsers staat er niet op. Maar die naam bekendheid veranderd wel naar de middeklasse toe. Daar zien de mensen eigenlijk in hoeveel geld ze moeten betalen voor zo een klein autootje als een Mercedes A, Audi A3 of BMW 1. En dan kopen ze wel een Peugeot of Renault. Want zeg nu eerlijk, wie voelt zich nu niet genomen bij het kopen van zo een klein Duits autootje, want als je met dat geld een Franse auto koopt, dan heb je al geld genoeg voor een hogere prijsklasse (Peugeot 407).

Graag reactie en zeg nu niet dat het niet waar is hé, want diep vanbinnen weet je dat het waar is. Maar ja dat is een voordeel die de Duitsers denk ik altijd zullen hebben.
R.C. Kruizinga
Het is een kwestie van imago en het consequent verzwijgen van problemen bij de Duitsers. Toch waren het de Fransen die halverwege de jaren 80 het roestprobleem al grotendeels onder de knie hadden (VW’s en Mercedessen van na 2000 hebben nog steeds roestplekken (achterklep, spatborden)) en sinds halverwege de jaren 90 scoren de Fransen al op de meeste auto’s tenminste 3 sterren in de botsproeven, terwijl veel Duitsers 1 hooguit 2 sterren behaalden (Fransen waren ook de eerste met 5 sterren). Wat betreft betrouwbaarheid… je wilt de rekeningen van Mercedes, Audi en VW niet betalen! Elektronische storingen aan de lopende band, slechte versnellingsbakken, olieverbruik en veel duurdere reparaties dan bij Franse merken (collega nieuwe versnellingsbak voor Polo: 1300 euro!!!… daar kun je een 607 van onderhouden!). Met andere woorden. Je krijgt minder waar voor je geld, misschien hooguit een goed gevoel als je in zo’n duffe Duitser rijdt. Alleen BMW schijnt er positief qua betrouwbaarheid uit te steken (maar de vorige 3-serie had maar anderhalve ster in de botsproef). Voor mij is een Duitse auto als een kopieermachine, niet meer dan een gebruiksvoorwerp. Ik wil een mooie auto… moet het een goede zijn, dan koop ik wel een Jappaner, die zo langzamerhand smaakvoller zijn dan de Duitsers. Qua betrouwbaarheid ontlopen de Duitsers en de Fransen elkaar weinig. Allemaal imago. De Citroën Xantia gaat nog steeds de geschiedenis in als de meest betrouwbare Europese auto ooit.

Veel reacties van afkrakers lijken mij echter niet van bezitters, maar van liefhebbers van Duits en niet ouder dan 25 jaar en vooral zelf geen bezitter van Duits. Al eens afgevraagd waarom Europese merken zulke grote werkplaatsen hebben en als je een afspraak wilt maken, dat nooit op korte termijn kan??

Wat betreft Duitse degelijkheid: dat heeft niks met auto’s te maken, maar met wasmachines: Miele.
@ R.C. Kruizinga

Helemaal mee eens en inderdaad die Citroën Xantia’s waren heel goede auto’s hoor, voor al de 2.1 TD (de gewone diesel hé, niet de HDi). Dat waren nog eens motors, niet kapot te krijgen.
Ik heb thuis nog zo een 2.1 TD Xantia (station wagen) staan.
En ja nog iets waar nu eens geen één merk tegen op kan en hier kan nu eens niemand over discussieren, de hydraulische vering van zo een Citroën, het voelt net aan als je in een hovercraft rijdt, je voelt nu eens niks van de weg. En bij ons thuis hebben we het k*tste treinspoor dat er bestaat, rij er met een gewone auto op en je wordt letterlijk door elkaar gerammeld, maar met de Citroën geef je nog gas bij ;-p
Ook heel goed voor een aanhangwagen te trekken, de auto blijft op niveau staan, kan ik niet zeggen van een andere auto, die met zijn ‘kont’ op de grond zit. Ik vind het wel spijtig (en lomp) van Citroën om die hydraulishe vering nu niet beschikbaar te maken op meer modellen.
Welke modellen hebben dat –> C5, C6 en dan weet ik het al niet meer.
Citroën doe hier iets aan, want het zou interresant zijn voor bedrijven als de bestelwagens dit ook hadden. Of op zo een C8, of C4 zou toch fijn zijn. Maar ja de prijs gaat dan omhoog hé, en om te zeggen maak er een optie van gaat ook niet, kost te veel geld voor 2 verschillende modellen, want dat hydraulisch systeem is een ingewikkeld systeem hoor !!
Ik rij zelf een peugeot 206, mijn vader al jaren peugeot van 405, 406, nu een 407.

En ik ben alweer opzoek naar een nieuwe (diesel i.pv. benzine), maar na wat rondkijken bij allerlei merken .blijf ik wederom hangen bij het merk Peugeot. Mooi design, veel luxe en kwaliteit voor een goede prijs. En Peugeot staat bekend om de betere dieselmotoren.
land rover-freak
… 407 coupé …
ontgoochelde mercedes rijder
nog geen exactere datum van lancering bekend ?
@S Veehoff

Dat klopt ook niet helemaal. het eerste cijfer geeft inderdaad de grootte aan. Maar het laatste zeker niet de generatie, want anders zou een 309 dus nieuwer zijn dan een 306.
ze moeten die auto uitvoeren met een 4.0 V8 motor ik vind dat peugeot die overstap wel een keer kan maken samen met Citroen of PSA hoe ze het ook noemen verder is het een nicecar PEUGEOT Rulezzzzzz gewoon
leeuwenkenner
heb inmiddels ca 350.000 km VW gereden(golf/passat), ca 100.000 km Ford (mondeo/focus/fiesta) en nu alweer ruim 150.000 km De Leeuw (307sw/407sw huidige auto) plus 504 TI automaat (hobby)!

de volgende wordt mogelijk een Aston Martin, Land Rover, Volvo XC90, Audi Q5 quattro of, ik durf het bijna niet te zeggen …. een 708 SW!
hallo , hier zijn mensen die tenminste weten wat een goede wagen is !
Peugeot is een goede wagen en dat zal zo blijve kwestie prijs kwalitiet !
mijn vader rijd al 30 jaar bij peugeot zonder problemen.eerst een 505 2.5 dan nog een 505 2.3 turbo en een 205 1.8 en nu hebbe we een 406 2.0 hdi.
zeer tevreden van hoor ! nooit stukke ! geef mij maar ne franse PSA !
fantastische bak,zelf al heel mijn mijn leven peugeot rijder,205,306 en nu sinds een jaar 607.Ik kan er alleen maar over zeggen dat de mensen die peugeot hier afbreken serieus ongelijk hebben.Heb er een 2.2 hdi 16v in liggen en is nog eens gechiptuned,gaat als een speer zonder enig van zijn talrijke comfort te verliezen,comfort waarvoor je bij die zogenaamde betere duitse merken véél meer centjes voor neerlegd dan bij een peugeot.Moet van mijn leven niets anders meer hebben dan een pug,en als dit nieuw model ooit uitkomt in de nabije toekomst,ga ik mij genoodzaakt voelen mij op kosten te gaan jagen door er 1 aan te schaffen,keep up the good work peugeot
chico frans freak
ik rij van mijn 18 jaar al met franse wagen,vroeger werd er prullen van gezegd, onderschat niet de renault 5 super, ze zijn vinnig en zuinig tegenover de vw polo,….
maar nu tegenwoordig zijn alle merken goed zolang je ze kunt betalen, dus mensen aub stop met zeveren.tegenwoordig kan je een lamp niet vervangen met de nieuwe wagens dat zorgt ervoor dat je perse naar de garagist moet gaan, omdat er geen ruimte is met je polekes.het strafst van allemaal is bij de nieuwe technologie de elektronika

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).