BMW logo in het Chinees

Auteur: , 10 Reacties

De Chinese overheid heeft een nieuwe wet aangenomen die nogal wat impact kan hebben bij automerken die hun auto's daar laten produceren. Alle automerken die in China auto's produceren en verkopen, moeten het autologo aanpassen met Chinese karakters! En dat geldt dus ook voor BMW en Mercedes Benz logo's.


Dat schrijft de Shanghai Daily op de website. De wet zal van toepassing zijn op alle auto’s die na 1 mei 2006 worden verkocht. Op zich is het voor de autosport niets nieuws, sinds de F1 in China rondjes mag rijden doet HP de sponsoring ook in het Chinees.10 reacties

Ik geloof dus echt niet dat merken zoals BMW en Mercedes hun logo gaan aanpassen, aangezien aan dat logo een hele geschiedenis en bekendheid aanzit. Lees dat logo is waar zij hun halve budget in steken.
Zoals ik hiernet al zei -maar blijkbaar werd deze reactie gewist-, betwijfel ik ten zeerste of dergelijke wetgeving er ooit komt. Of beter : of merken zoals BMW en Mercedes ed ooit zullen toegeven.
de echte is veel mooier
bmwliefhebber
dan maar geen BMW’s in china laat ze allemaal maar naar nederland komen!!!
erik (laofan
Het Chinese bericht zegt dat ergens op de in China gemaakte auto (niet in het logo) in Chinese characters de naam moet staan. De meeste fabrikanten (Volkswagen, Toyota, Citroen) doen dat al jaren.
@erik: bedankt voor de opheldering! Ik zie dat het artikel van de Shanghai Daily verplaatst is naar het betaalde gedeelte van de site, kan het dus niet meer nalezen. Maar ik begrijp nu dat het wel meevalt allemaal?
hey,

weet er iemand hoe je bmw in chinese karakters schrijft ik wil dit namelijke als tattoo laten zetten daarmee.
je kian dit mailen naar [email protected]
greetz bmw
wat is het nut van een logo als je per land een ander logo moet maken?
emblemen king
ik spaar emblemen en dit vind ik dan weer niet zo fijn. mijn doel is om zoveel mogelijk emblemen te hebben en dat kan natuurlijk niet als ze er steeds maar bij komen. neem bijv Vauxhall en Opel. allemaal hetzelfde, verschillende logos
Waarom in godesnaam wil je een tattouage van een Duits merk in het Chinees laten zetten?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).