Audi allroad quattro images

Auteur: , 45 Reacties


Naast de Audi RS4 Avant en RS4 Cabrio zal ook de nieuwe Audi Allroad Quattro in Genève te staan. Er zijn inmiddels officiële afbeeldingen beschikbaar...Meer nieuws volgt zodra dit bekend is (via autoblog.it).45 reacties

tja een A6 avant, verhoogd en met wat tupperware….. kan nou niet zeggen dat ik dit een goed idee vind.
De oude allroad had het ook wel goed gedaan, want Allroad had helemaal geen concurrentie….kednk daaarom dat deze het ook wel goed gaat doen :)
Niet slecht, hij lijkt me pas echt mooi helemaal in het zwart
heeft meer concurrentie dan je denkt, veel SUV-rijders die zon SUV toch net te groot en te patserig vindt, koopt zoiets. En als je hem een beetje aankleed valt ‘ie ook makkelijk in de prijsklasse van de SUV’s
ik vond de oude mooi maar deze is nog mooier.
geen concurrentie? En de Volvo XC70 dan en de Subaru Forrerster dan? Volgens mij zijn dat echte directe concurrenten (ok de subaru is wat lager in de markt geplaatst, maar de Volvo is helemaal goed vergelijkbaar)
@ Trle en de Volvo XC70 dan? Ik vind de concept een stuk mooier dan deze versie.
Er komen 2 uitvoeringen. 1 met zwarte bumpers, zoals hier en 1 waarbij de bumpers in kleur van de de carrosserie zijn gespoten.. Mooie auto!!
PB (uut M' burg)
@ Ejay: De Allroad was ongeveer 1.5 keer zo duur dan de XC70 (zeker met wat extra opties)…
Knappe Kar trouwens…
Een beetje el cheapo dat zwarte plastic zo op de 1e en de 2e pagina. Waarschijnlijk is ie in zilvergrijz of donker beter. Maar ik word nog niet enthousiast…
@PB daar klopt geen hout van jongen. De XC70 begint bij ongeveer 50.000 en de Allroad bij 57.000…..
@woody: in de basis klopt het wel wat jij zegt.. Allen bij Audi kun je qua opties veel meer, dus wordt ie ook veel duurder.
sorry hoor, maar als je een vergelijkbare auto kan kopen dan is het een concurrent, dat hangt wat mij betreft niet af van de prijs…….. Een pak melk blijft een pak melk ook als je er een leuke verpakking omheen doet en er 5 euro voor vraagt……
Volvo is geen concurrentie omdat ze qua prijsklasse niet in het zelfde schaal zitten…..
@Trle als je nou eens feiten gebruikt ipv aannames….
Woody ik weet wel wat je bedoeld…maar helaas kan ik niet zo snel met feiten komen maar als je gewoon effe op bijvoorbeel autotrader kijkt naar gelijkbare occasions kan je het misschien wel zien….. Maar gelijk heb je wel over het feit dat ik niet met feiten kom…:)
afgezien van de prijs zijn de auto’s best vergelijkbaar. De benzine audi is wat sneller, maar kijk je naar de diesels dan is er helemaal weinig verschil (behalve dat je bij audi meer geld kwijt bent, voor een vergelijkbare auto…)
http://www.autoweek.nl/carbasedata.php?model1=20471&model2=31233&model4=32813&cache=no&submit.x=57&submit.y=9
Dat is het nou juist voor jou is het een vergelijkbaar auto maar voor anderen is het niet zo…iedereen heeft er een eigen kijk op. Ik zelf vind Volvo geen concurrent voor Audi, maar daar zijn meningen natuurlijk wel over verdeeld.
Feit is dat zowel een koper van een XC70 als een Allroad een zelfde type auto beoogd. Hoge zit, 4-wielaandrijving en niet de opzichtigheid van een zeer grote SUV (dat geldt min meer ook voor de compacte luxe SUV’s als de BMW X3 en de te verwachten Audi Q5). Voor wat betreft de prijzen: uitgaande van een Audi Allroad 2.5 TDI Advance (als laatste leverbaar) vs. XC70 D5 (185pk) in vergelijkbare uitvoering is het op het totaalbedrag te verwaarlozen. Echter ga je uit van een Allroad 4.2, welke tevens Range Rover kopers of die van de grote zakensedans moet lokken, is het inderdaad een ander verhaal. Maar wat Woody al zei, het gaat niet alleen om de prijs. Daar weer op volgend, de nieuwe Allroad zal wederom duurder zijn dan de huidige!
Woody ook heb ik nog wat toe te voegen aan jou link… Het zit namelijk zo je hebt drie autos vergeleken en daaruit springt Audi toch uit ??? of ligt het aan mij?? En heir wordt audo ook nog een vergeleken met auto’s die een paar jaar jonger zijn qua model. :)
Als je kijkt naar de link die Woody aangaf zie je ook dat audi met een 2.7 vergeleken wordt met een Subaru
Outback 3.0R Executive Pack en met Volvo
XC70 2.5 T AWD Summum. Het betreft hier de benzine uitvoeringen met niet al te grote motors waar jij(Premium)het over 4.2 versie hebt.
ja in die vergelijking, steekt de audi met name qua prestaties wel iets boven de andere twee uit. Maar hoeveel mensen denk je kopen een auto op basis van de topsnelheid en de sprint naar 100? Ik ga er vanuit dat de meeste mensen een bepaald type auto zoeken en een maximum te besteden bedrag als richtlijn hebben en dan zijn deze auto’s zondermeer concurrenten. Ik heb het ook niet over beter, alleen hebben sommige mensen hier een nogal beperkt gezichtsveld….. (als er geen audi, bmw, mercedes of porsche op staat, telt het (bijna) niet mee)
Hehehe.. ja Woody ik moet zeggen dat je daar wel gelijk in hebt. :)
jammer dat ze hem niet gewoon maken zoals bij de impressies, deze ziet er goedkoop uit met dat plastic maar hij is het niet.
het mag dan een verhoogde A6 zijn je kan er goed mee weg op het terrein
beter dan een xc90
Auto55: “Onder de kap komen wellicht een 2.7 TDI en 3.0 TDI dieselmotor. Benzineliefhebbers worden dan weer verwacht de keuze te krijgen uit een 3.6l V6 FSI en V8, eveneens met directe benzine-inspuiting, en een cilinderinhoud van 4,2l”
Ik vind het wel een mooi ding.. Zeker niet fout ed.
hij heeft alleen een beetje te vaal plastiek.Het is net een A6 van 2 modellen er voor.
wat lelijk ik zou een echte suv kope
Ja maar jij bent een BMW freak jij vind alles van audi lelijk, ook al weet je dat Audi niet hoeft onder te doen voor BMW.
Misschien wel jaap, maar deze Audi is gewoon niet echt (lees: echt niet) mooi.
Nee ik vind het ook niet geweldig met al dat plastic maar er zijn blijkbaar genoeg mensen die er anders over denken, als je kijkt naar het succes van de voorloper. Maar k wou ermee zegge dat die gast alles afzeikt wat geen BMW is.
German Select
Smaken verschillen, maar qua kwaliteit is Audi super. Hopen dat dit weer een verkoopsucces gaat worden voor Audi.
http://www.germanselect.nl
stúkke beter dan een q7 oid en ik vind het een teken dat mensen helemaal niet perC een meegespoten bumper ed willen, en wel graag wat meer bodemvrijheid voor drempels bijvoorbeeld.
zo’n ‘gewone’ zwartplastic bumper als vroeger altijd op auto’s zat is een stúk prettiger in parkeergarages!
@alwood
nee Q7 blijft mooier. hier is er te veel plastiek aan.
Maar ook een stuk lelijker.
een Q7 is een A6 die in een zeer vroeg stadium aan radioactieve straling heeft bloodgestaan, en daar komt meestal niet veel goeds van!

@jaap, ik vind het pas lelijker als je het over R-versies hebt oid, bij een gewone V70 of BMW 5 vind ik de afbreuk aan de auto verwaarloosbaar.
en christoff? de bumpers op een Q7 zijn voorzover mijn kennis gaat niet van aluminium gemaakt hoor.
…………. want Allroad had helemaal geen concurrentie….kednk daaarom dat deze het ook wel goed gaat doen :)
Trle – 23 Februari ’06 – 10:07


en de XC70 dan ……………
En al die eerdere reacties dan…
zoveel tekst doorlezen is veel teveel moeite.. toch?
@W0o0dy
lees mijn comment das meestal de belangrijkste (lol)
K kan maar 1 ding zeggen: DUCHTIG!!!
ja,je kan er over blijven discusseren maar een audi allroad is gewoon een stapje hoger dan een volvo XC70,een allroad heb je namelijk niet voor minder dan zo’n 72.000 euro want voor 57.000 euro zit er volgens mij niet eensbekleding op de stoelen….Het is natuurlijk wel exact hetzelfde segment want de zitten allebei tussen een SUV en een stationwagen in.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).