Fiat Oltre in het wild

Auteur: , 23 Reacties

We schreven al eerder over de nieuwe Fiat Oltre 4x4, een mogelijke Hummer-killer. Deze concept zal ook in Genève te zien zijn en Fiat heeft alvast wat nieuwe images beschikbaar. Deze keer zien we de concept in het wild...Het voertuig kan zijn militaire afkomst gelukkig niet verbergen, Hummer pas op! (via autoblog.it)
23 reacties

Heb je wat aan zeg, italiaans design op het slagveld, maar als je snel weg moet vallen je deuren der af en begint de boel te roken.
wouw, die is lelijk..
ziet er allemaal nogal nep uit. (en dat van iemand die door de hoeveelheid alcohol in het bloed vrijwel iedere vrouw “niet lelijk” zou noemen………….)
Zou dit ook op water kunnen?,,,
lijkt op die nieuwe jeep van het belgisch leger (het chasis toch)


@Jeremy
nee dat denk ik niet want bij watervoertuigen bestaat de body uit 1 deel en is die (ongeveer) plat en gestroomlijnt vanonder
hier is dat niet het geval
Amai, die is nog lelijker dan de Hummer.
of de lambo cheetah
MotorSportElise
Misschien wel een Hummer killer, maar zeker niet de mooiste!;-), weet iemand misschien info over de motor?:-/
The vehicle on show in Bologna is equipped with an Iveco F1C Common rail diesel engine, with a variable geometry turbo and intercooler. The 3-litre engine has 4 cylinders in line and delivers a maximum power output of 136 kW (185 bhp) at 3700 rpm, and peak torque of 456 Nm at 1800 rpm. Combined with a six-speed automatic transmission, the engine gives this extraordinary vehicle a top speed of over 130 km/h.
Ik zie ‘m al staan in de P.C. Hooftstraat :-/
hij is wel helemaal hip met die witte lak ;-)
wat een über-lelijk ding zeg! hiernaast is de hummer echt een beauty. Met dat ding gaat Fiat weer verlies maken, als ze niet opassen! Messchien is het puur een imago-booster, dat Fiat ook in het ruige terrein uit de voeten kan.
ik denk dat Fiat gewoon een winstgevend project voor het leger wil doen…..
Een viercilinder diesel met schakelbak in zo’n wagen, echt Europees weer. Kom op zeg, hoe lang zal 0-100 wel niet duren? Ik vind hem er wel bijzonder stoer uit zien, maar doe mij maar een H2.
Sinds wanneer moeten soldaten een automaat hebben?
Goed, voor legerdoeleinden misschien nuttiger. Maar de H2 is ook geen legervoertuig. Als dit ding echt in een straatversie moet komen en een Hummer-killer moet zijn zoals iedereen roept, doen ze hopelijk wat aan die motorisering.
Het lijkt wel een mengeling van de Hummer H1 en de H2 met wat design items van Fiat.
Maak je geen zorgen. Fiat neemt dit ding echt niet in productie als personenauto. Dan moeten er namelijk eerst nog wat kilos af. Vooralsnog heb je een groot rijbewijs nodig voor dit ding. Hier: http://www.defense-update.com/products/m/MLV.htm meer info over de Iveco LMV, de basis voor deze Fiat. De Iveco wordt ondermeer in Italie, GB en Belgie gebruikt als standaard leger voertuig. In die zin is het dus wel degelijk een serieuze concurent voor de Hummer.
>-D Let op…toendertijd werd er ook gelachen
om de Fiat campagnola,dat is wel degelijk een serieus
terreinvoertuig…dus laat ze maar schuiven bij Fiat
er lelijk
ze willen een reputatie bij het leger en ze hebben nu toch genoeg geld cnh stijgt en iveco en zij zelf en ferarri ook al en maserati ook en wat nog.
en lancia dan fiatfan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).