Smart Forfour Brabus SBR

Auteur: , 5 Reacties

Brabus toont dit jaar in Genève de Smart Forfour SBR. Deze is nog dikker dan de Forfour die Brabus vorig jaar mee nam naar Genève. Onder de motorkap lag toen een 1,5-liter turbomotor van Mitsubishi verscholen, die goed was voor 177 pk. In de SBR, is het vermogen opgeschroeft naar 210 pk. Het maximale koppel bedraagt 250 Nm en het sprintje duurt hiermee niet langer dan 6,4 seconden...

Over de topsnelheid worden nog even geen uitspraken gedaan. De SBR is herkenbaar aan de matgrijze carrosseriepanelen en zijn gepolijste wielen. Van binnen is de SBR te herkennen aan de lederen en alcantara bekleding met contrasterende oranje naden.5 reacties

hoeveel kost al dit plezier in een smart?
Veel meer dan een Golf GTI :-(
koop dan een golf gti een laat die tunen
Weten jullie hoe duurd ie is dan?
Autoblog.nl » Blog Archive » Genève 2006 » Autonieuws van de straat
[…] Alfa 159 Sportwagon Alfa Brera Spider Alfa Romeo Sbarro concept Audi A6 Allroad Audi RS4 Avant & cabrio Audi TT (Shooting Brake) Bentley Diamond Series Arnage & Continental GT Bertone hatchback concept BMW M6 Hamann BMW Z4 en BMW Z4 M Coupe Cadillac Escalade Castagna Grand Tourer Sport concept Chevrolet Captiva Chevrolet Epica Chevrolet Tahoe Hybride Chrysler 300C SRT8 Touring Daihatsu D-Compact Wagon Dodge Caliber SRT4 Dodge Hornet concept Edag Biwak Concept Ferrari 599 GTB Fiat Panda Monster Fiat Panda Multi-Eco Fiat en Microsoft Ford Focus CC Ford Galaxy en S-Max Honda Civic Type R Honda FCX Concept en Legend Hyundai Genus Kia Carnival Kia Cee’d concept Kia Sorento Koenigsegg CCX Lamborghini Murcielago LP640 Lexus RX350 Lotus APX Concept Lotus Europa S Maserati Gransport MC Victory Mazda 3 MPS Mazda Kabura concept Mercedes CLS 63 AMG & CLK 63 AMG Mercedes S600 Brabus S Mini concept Mini GP Mitsubishi Motors Colt CZC & EZ-MIEV concept Nissan Terranaut concept Opel GT Pagani Roadster F Peugeot 207 RCup concept Peugeot 307 CC Hybride concept Peugeot 407 Macarena Porsche 911 GT3 Porsche 911 Turbo Porsche Gemballa GT 500 Porsche Rinspeed Zazen Porsche Sportec SPR1 Renault Altica concept Renault Clio RS Rolls Royce 101Ex concept Saab Aero-X Santana PS10 pickup Skoda Roomster Smart Forfour Brabus SBR Spyker D12 Peking-to-Paris Suzuki SX4 Toyota Urban Cruiser concept Volkswagen Concept A Volvo S80 […]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).