Zelfreinigend wiel van AEZ

Auteur: , 2 Reacties

Mooie lichtmetalen wielen horen onder een auto, daar zijn we het wel over eens. Helaas wil het lichtmetaal ook wel eens vies worden en in veel wasstraten worden ze niet goed schoon. AEZ heeft daar de oplossing voor, een speciale nanotechnologie coating zorgt ervoor dat de velgen schoon blijven.De zogenaamde 'nano tec brilliant silver toplaag' zorgt er voor dat waterige of olieachtige vloeistoffen niet aan het oppervlak hechten. Hopelijk geldt dit ook voor remstof, want daar worden de velgen zo lekker zwart van. Of wellicht moet er na elke remactie een plas worden opgezocht.

De AEZ Raver zijn de eerste velgen waar deze technologie op wordt toegepast. Ongetwijfeld zullen ook de overige velgen van AEZ worden uitgerust met dezelfde toplaag.2 reacties

handig, hebben ze dat goedje ook voor de totale auto van mijn vader?
lijkt me perfect :D
er is een bedrijf in duitsland die ook een soort (transparant) plastic laag over je auto trekt, alleen weet ik niet welk bedrijf dat doet. heb het gehoord van een vriend van me die het heeft gezien op de autoshow van essen in 2005.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).