Audi multimedia via Podcast, Video en PSP

Auteur: , 1 Reactie

Audi doet de payoff "Vorsprung durch Technik" eer aan. Er is nu een speciale Audi podcast te downloaden (Engels gesproken) en via audi.com/tracks kun je online luisteren naar een selectie van 17 songs, bekend van motorshows, commercials en showroom movies. Deze laatste tracks kun je uiteraard ook downloaden voor gebruik in de auto... Leuk maar niet origineel, het doet me allemaal erg denken aan de Mercedes mixtapes. Wat wel origineel is, is een video van de Audi R10 die je kunt downloaden en afspelen op je Sony PSP of iPod!

De “New Power” video is een trailer voor de Audi R10, ’s werelds eerste diesel V12 TDI racewagen die zal meedoen aan de 24-uurs race van LeMans (via living-psp.com en germancarblog.com).1 reactie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).