Lekker matten na het racen

Auteur: , 6 Reacties

We kwamen zojuist een filmpje tegen waarin twee coureurs na een crash besluiten hun meningsverschil over de oorzaak van het ongeluk non-verbaal op te lossen... Het gebeurde afgelopen weekend tijdens een race in Mexico. De twee raakten elkaar en vlogen daardoor uit de wedstrijd, nadat ze heelhuids uitstapten gaven ze elkaar de schuld van de crash.

Uiteraard werd er vervolgens flink gemept, de helmen bleven echter op… beide coureurs zijn overigens geschorst.6 reacties

Alsof dat zin heeft met je helm op vechten: 1. Je ziet niks en je kunt moeilijk bewegen. 2. De klappen komen niet aan en doen nog eenrder pijn aan je vuist dan aan het hoofd van de ander.
tjah oe ging het er vroeger aantoe denk je?
leuk voor de kijkers. een beetje extra vuur in de race
sukkels, gaan ze op helmen slaan :/
trap dan op elkaars knieschijven
werkt veel beter
of duw de ander terug op de baan als die wagens paseren
een van de gaafste vechtpartijen tussen coureurs is tussen Nelson Piquet en een of andere Salazar, tijdens de GP van Duitsland (jaartal ben ik ff kwijt), Salazar druk Piquet van de baan, beide stappen uit, en vervolgens vloert Piquet Salazar met enkele goed gemikte karatetrappen. Af wat te denken van de vuistslag van Ayrton Senna bij Eddie Irvine, Irvine had zichzelf ge unlapped en Senna was hier niet echt blij mee, Irvine reed toen nog voor Jordan, en was dacht ik z’n vierde race.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).