Renault F1 Weblog

Auteur: , 8 Reacties

Renault heeft sinds kort een (engelstalig) F1 weblog: blog.renaultf1.com. Ik volg het nu al een paar weken en ik moet zeggen dat ze het erg leuk doen. De site wordt goed onderhouden en er zijn vaak updates te vinden. Vandaag las ik een post over de aankomst van het team in Bahrain, dit weekend is de eerste race van het nieuwe seizoen en Renault is er klaar voor...


Het Formule1 circus is dus weer in volle gang, dit jaar inclusief Russen. Het team van Renault verwacht dit jaar gelukkig geen motorproblemen in Bahrein (vorig jaar begon de R25 van Fisichella na twee raceronden te roken).

Mocht je dus helemaal into F1 zijn en interesse hebben in de ervaringen van Fernando, Giancarlo en Heikk, kijk dan af en toe eens op blog.renaultf1.com. Wat mij betreft mogen meer automerken/teams dit doen!8 reacties

hoop toch dat ze wel motorproblemen krijgen kimi moet wereldkampioen worden dit jaar leuke link

http://video.google.com/videoplay?docid=-2361477884783540618&q=formula+1
Waarom zou Kimi wereldkampioen moeten worden ? Dat ventje kan nog niet eens praten… en een beetje onsportief om te hopen dat Renault motorproblemen krijgt. Laat Mercedes eerst maar een zorgen dat ze net zo’n goede motor neerzetten als Renault.
van zolang ik F1 volg(3jaar ofzo) vind ik dat Kimi de wereldkampioen moet worden hij verdient het in mijn ogen
kijk Kimi heeft zichzelf weer bewezen in mijn ogen van laatste naar 3de plaats
wrm maakte renault er zo een groot spel van dat ze 700pk hadden terwijl mclaren er 900 had
Ik vind dat Renault F1 het erg goed doet en fernando ook en mercedes als ze nog willen winnen zouden ze die motoren wel eens wat beter mogen en moeten maken.
http://www.youtube.com/watch?v=IqRPhm54mBo (dat ligt renault zeker nog zwaar)
Het is dan ook één van de mooiste inhaalacties van de laatste 10 jaar!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).