Porsche 911, vliegveld, videocamera…

Auteur: , 15 Reacties

...dan weten we eigenlijk genoeg toch! De Porsche 911 is een 997 Carrera S, waarvan sommigen vermoeden dat deze er uit wordt gereden door een Seat Leon. Toch vermoed ik dat de meesten van ons meer lol zullen hebben met de 911 op een nat vliegveld.

Of is er iemand die na het filmpje toch liever een Leon op de kop tikt?15 reacties

wiseguy èh? Gun die mensen met een Leon toch gewoon die twee keer in het jaar dat ze een dure sportwagen voor joker zetten, lachen toch? Alfa’s JTD kan soms ook vervelend snelle tussensprintjes trekken toch? Dan snap je het wel. Ben geen enorme 911 fan maar dat ik er nou per sé gee zou motten….. maar een Donkervoort lijkt me meer lol ;-)
ik weet niet wie die vergelijking heeft bedacht om de nieuwste porsche (997)met een Seat te vergelijken,,, slaat egt nergens OP!!!!
Een Seat heeft tog geen klasse, is geen sportwagen ook!
Porsche is de meest gevreesde sportwagen in zijn segment waar elk ander merk een voorbeeld aan neemt, en hem ermee vergelijkt! dus stomme vergelijking!!!

Filmpje is trouwens leuk om te zien, maar niet zo spectaculair!

ik vin de 997 zelf SUPER AUTO, ben benieuwd naar de testen van de 997 GT3 en de Turbo

zou graag filmpjes zien

ciao ciao
Heerlijk ff gummen met een dikke sportwagen…
Porsche’s zijn leuk en mooi, maar de meest gevreesde sportwagen zou ik het niet willen noemen. Ik heb al sinds mijn jongere jaren dat ik Porsche een beetje de tweederangs sportwagen vind. Ze reden GT2 terwijl andere mooie auto’s als de viper, lister storm en ferrari’s GT1 reden en die Porsche’s werden stuk voor stuk gelapt. Verder gezien de geringe motorvermogens en motorinhoud in vergelijking tot andere sportwagens word voor mij dit beeld bevestigd en dan heb je ook nog eens het prijsverschil met bijv. de F430, Gallardo. Bovendien zie je ze te vaak, misschien door waar ik woon, maar waarschijnlijk omdat het echt zo is, waar je komt zie je wel een Porsche. Bovendien is het type bestuurder doorgaans niet het typ wat me het meeste aanspreekt. Niet dat ik geen porsche wil ofzo, maar ik zou liever iets anders willen.
ja klopt, je ziet ze veel,, maar Ferrari is bijvoorbeeld weer een stap hoger, ik bedoel dat het meest gevreesde en vergelijkbare is voor die prijsklasse
Op zich een leuk filmpje alleen degene achter het stuur kan niet rijden. Hij of zij doet duidelijk maar wat. Constant overcorrigeren in een auto die uitblinkt in handling.. Geen mooie gecontroleerde powerslides. ´s Jammer
welke trieste jhony vergelijkt er nou een f*cking seat met een porsche dat zijn ook van die type jongens die denken als ze een heeeele grote spoiler op hun auto zetten dat ze net zo snel zijn als de bugatti
Als jullie nou eerst eens even onderstaand berichtje lezen dan snap je de opmerkingen wat beter…..
http://www.autoblog.nl/archive/2006/03/07/spyshots_seat_leon_ii_cupra#comm
nice driving
Jan-Jaap-Karel-Kees
doe mij maar een corvette, veel vetter dan een 911…
En dan het liefst een Zo6, of de nog te introduceren ‘Blue Devil’
ach die amerikaanse troep kan op alle fronten nie op tegen een dikke Porsche.
@frank: kijk maar eens naar de prijzen… voor de prijs van een Z06 koop je net een 911 carerra s en qua prestaties is dat een heel stuk minder dan die corvette. Mensen zouden eens wat kritischer moeten zijn ipv domweg journalisten na te kletsen. Ja de 911 is een icoon, veel meer stijl en veel beter in elkaar gezetdan de corvette, maar onderschat de z06 niet, dat is een hele serieuze sportwagen.
video Carrera GT(pre-production=een prototype dus) Opnames van Porsche zelf van testwerk op Weissach. Je kunt goed horen dat de productieversie een veel mooier geluid maakt. Daar is kennelijk veel tijd aan besteed. En ik moet zeggen, van alle produtiemotoren krijg ik het meeste kippevel van de V10 van de Carrera GT. Wel gaaf om ff mee te rijden, geeft je een goed beeld van hoe snel zo’n supersportwagen nou eigenlijk is… http://www.porsche.com/all/media/all/carreragt/modelinformation/experience/weissach/directorscut_dsl.wmv
Heb een 997 besteld om precies te zijn Carrera 4S Cabrio Tiptronic, als je zelf de 997 gereden hebt kun je pas zeggen wat je ervan vindt.
Inderdaad wat Sjors zegt een auto die uitblinkt in handling.
En qua afwerking echt top is, zeker de materialen in de 997 zijn echt een klasse mooier en luxer dan in de 996.
Porsche The Best:D:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).