Bloggen voor Ferrari

Auteur: , 1 Reactie

Ferrari heeft goed gekeken naar Renault want met de start van de F1 dit weekend zijn er op FerrariWorld sinds kort een tweetal blogs te vinden! Eentje van Felipe Massa (Felipe Massa blog) en eentje van de Ferrari F1 staff. Maar dat is niet alles , het is namelijk ook mogelijk om zelf te bloggen voor Ferrari. Je kunt je dan aanmelden voor een soort community-blog.

Als je je wilt aanmelden dan moet je wel met een hele stapel voorwaarden akkoord gaan, Ferrari neemt dus duidelijk geen risico’s… Daarnaast moet je jaarlijks 25 euro betalen als je voor Ferrari stukjes wilt schrijven… dat is nogal jammer (via autoblog.it).

Oh ja, Giancarlo Fisichella heeft ook een blog, niet bij Ferrari maar op quattroruote.it.1 reactie

ze willen denk ik ook een goed team zijn :P
er staat wel één ding :D
gewoon een wanna be ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).