Scheuren zonder geflitst te worden…

Auteur: , 3 Reacties

Deze droom voor menig automobilist kan waarheid worden. In Nieuw Zeeland schijnt 10% van de auto's niet goed op de gevoelige plaat te kunnen worden vastgelegd. Waarschijnlijk gaat het om digitale flitskasten die ook in Nederland onderweg zijn, want het artikel rept over camera's die vijf auto's per seconde kunnen fotograferen.

Volgens een analyse van de Roads Traffic Authority (RTA) worden sommige auto’s niet gedetecteerd als ze versleten schokdempers hebben of als de wielen niet goed gebalanceerd zijn. Tussen de 3% en 10% van de auto’s zullen een nulmeting geven als ze voorbij rijden. Volgens de handleiding van de flitskast is dit: “This is absolutely normal.”

Yes! Laat maar zitten die oude schokbrekers en inparkeren wordt ook weer makkelijker. Het recept om je wielen uit balans te krijgen is om af en toe een stoeprandje mee te pikken (via jalopnik.com).3 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
What the fuck, wat maakt dat nou uit :-P?
koop dan zo’n Quintezding ofzo. :P
laat maar komen(h)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).