Onzekerheid over Blik op de weg in 2006

Auteur: , 11 Reacties

Iedereen kent waarschijnlijk het programma Blik op de weg. Vermakelijk stukje televisie waarin we medeburgers genaaid zien worden voor een paar kilometer te hard rijden. Het programma wordt sinds 2003 bij de AVRO uitgezonden maar Talpa zou Talpa niet zijn als deze geen oogje zou hebben op de succesvolle formule. De twee zijn dus in onderhandeling alleen eiste de AVRO vandaag in een kort geding dat de producent niet met Talpa verder mag praten over een verhuizing naar de commerciële zender. In ieder geval niet voordat de afspraken met de AVRO (tot 2008) ten einde zijn...

Er zou namelijk al overeenstemming zijn over 49 nieuwe uitzendingen voor najaar 2006 tot en met 2008. Volgens het AD moeten de twee partijen van de rechter eerst eens met een bemiddelaar praten, alvorens er een oordeel wordt uitgesproken. Ondertussen zijn er echter nog steeds geen nieuwe afleveringen gemaakt, en dit terwijl er op 26 maart al een eerste nieuwe aflevering de lucht in moet…11 reacties

Sir Smokalot
Geachte collega, ik geloof dat u in de war bent met de Grote Koos Spee show, die elke zaterdag op SBS6 te zien is. Ja die show met die vervelende tuinlaaf die er groot genoegen aan beleeft zijn medemens een oor aan te naaien. BODW is nog behoorlijk informatief, hoewel de presentator de dynamiek van een deurklink heeft…
Ik ben zeer zeker niet in de war. Geen slecht woord over Blik op de weg! Zoals ik schreef; vermakelijk stukje televisie. En wat betreft het naaien van die hardrijders geef ik alleen even aan waar het programma over gaat… er zijn gewoon gekken op de weg die gestopt moeten worden;)

Maar het programma waar jij over schrijft ken ik inderdaad ook en is te erg om aan te zien. Ik moet me altijd bedwingen die AB niet richting de TV te smijten. Wat dat betreft pas het goed bij een zender als SBS…
Wat mij betreft is er geen enkele onzekerheid over Blik op de Weg in 2006. In 2005 heb ik niet gekeken en dit jaar zal ik ook niet kijken. :)
Voor zover ik mij kan herinneren waren de politie agenten altijd “vriendelijke” rechtvaardige personen. Ik kreeg iig niet de zenuwen van de BODW agenten, wat ik dus bij SBS6 wel krijg. Maar de laatste tijd (jaren) gaat het bij BODW idd vooral steeds meer om informatieve programma’s dan echte achtervolgingen over de snelweg.

Overigens, wat ik wel ‘jammer’ vind, is dat er nooit eens een auto van de snelweg gehaald wordt die harder dan de 200 heeft gereden. Het valt me op dat het allemaal maximaal 180km/u is. Dit geldt dan voor BODW én voor dat SBS6 programma. Overigens, idd, je kan in Nederland niet altijd zo hard rijden, maar vaak genoeg vind ik, en je moet er ook wel zin in hebben natuurlijk.

Maar om het allemaal maar even kort te houden, waar BODW dan ook heen mag gaan, ik volg ze!
VOLVOc70cabrio
Overigens, wat ik wel ‘jammer’ vind, is dat er nooit eens een auto van de snelweg gehaald wordt die harder dan de 200 heeft gereden. Het valt me op dat het allemaal maximaal 180km/u is…
hahahahhahahaha dit is door iemand geschreven die ze niet allemaal op een rijtje heeft ´´als je ergens 120 moet rijden en ze trekken je rijbewijs na 40 kilometer overschrijding in denk je dat je dan veel auto´s harder dan 160 ziet rijden´´ NEE
Toch wel grappig dat jij dat zegt, als Volvo rijder. Ik rij zeer regelmatig grote afstanden, dat ik toch vaak boven de 200 rijd omdat die aftand anders toch echt niet te doen is.

Maar dat is misschien het verschil tussen Volvo en Mercedes bestuurders…
Mooie AMG C30 CDI. Rijdt dat nou een beetje zo’n AMG diesel? Op zich jammer dat ze ermee gestopt zijn. Die 400CDI en nieuwe 420CDI beloven natuurlijk wel wat goeds kwa chiptuning.
Het rijdt heel anders dan een 400CDI. Komt toch omdat het een AMG is. Het is sportifiteit dat je koopt en wanneer je de E400CDI wilt kopen is dat toch luxe en comfort. Hoewel… je kan er natuurlijk zo een AMG pakket onder knallen!

Maar de newton meters knallen iig wel stevig in je stoel bij deze auto, dat kan ik je wel vertellen!
Aston Martin
@ C30 CDI AMG, wat bedoel je eigenlijk met je naam? Er zijn toch geen AMG’s op diesel (CDI)? En waar staat die C30 voor? Ik ken wel een C 230 maar een C30? :-.
!>> niet afdwalen Aston Martin
@ Aston Martin. Ik zal het je nog sterker vertellen Aston Martin… ik rijd er in een!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).