RUF naar het Midden Oosten

Auteur: , Geen reacties

Ubertuner Ruf krijgt een vestiging in Bahrein. De vestiging zal het eerste ‘full service’ station worden buiten de grenzen van het Duitse Pfaffenhausen. Het moge dus duidelijk zijn dat Arabië in korte tijd een grote speler aan het worden is in de automobielindustrie. Kijk alleen maar naar het nieuwe F1 circuit, de affiniteit met Spyker, de verkooprecords die daar plaatsvinden en de plannen voor een Ferrari themapark. Ruf doet gezellig mee en ziet het potentieel!

Ruf wil ter plekke een 3.5 km racetrack aanleggen, inclusief een R&D afdeling, productie-, assemblage- en marketing afdeling. De plannen van Ruf zijn bekendgemaakt tijdens een groot spektakel met Arabische zwaarddansers(?) en de Bahrain National concert band. Een Australische operazanger speelde overigens Beethoven’s Negende Symfonie terwijl er een RUF RT 12 het podium op kwam rijden… Leuk (via autoblog.com)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).