SsangYong Rexton reloaded

Auteur: , 26 Reacties

Met de Rodius in het assortiment was SsangYong in Engeland verkozen tot producent van de lelijkste auto op de weg. Ze zijn dus alert en weten niet hoe snel ze de Rexton een facelift moeten geven, maar ik moet toegeven dat het wel werkt. De Rexton lijkt deze keer meer één geheel en heeft wat rondere vormen gekregen. Vooral de voorkant vind ik een verbetering. Het nieuwe model zal deze maand al in Korea te krijgen zijn, Nederland mag waarschijnlijk nog een paar maanden wachten.

De Rexton krijgt verder nog een nieuw interieur en een nieuwe dieselmotor. De 141pk sterke 2.0 liter common rail diesel werd ook al gebruikt in de Kyron.

SsangYong Rexton 2006 facelift zijkant26 reacties

ge kunt van nen hoop stront toch ook geen zwaan maken hé
Maar wel een Rexton!
Verbetering?? Pff.. hij is nu nog lomper. Wat een afgrijselijk ding. Hoe moeilijk is het om een redelijk ogende auto te ontwerpen?!?!
Den E Klasse
Dekster, een perfecte verwoording ;-)
Wat is de bron…?
Slager Korrel
Wat een logica… “Met de Rodius (ik herhaal: Rodius) in het assortiment was bla bla bla… Ze zijn dus alert en weten niet hoe snel ze de Rexton (de Rexton) een facelift moeten geven”
Volgens mij link jij gewoon graag naar je eigen stukjes. ;)
Uiteraard! Maar wat ik probeerde te zeggen was dat een SUV van SsangYong als lelijkste uit de bus kwam. Reden dus voor de Koreanen om een andere richting te kiezen qua design;)

Oh ja William, waar ik em als eerste zag weet ik niet meer maar het bericht staat op bijna alle sites als ik me niet vergis, je mag dus een bron kiezen!
De Rodius is toch een MPV… Hoe dan ook, dat hele Ssang Yong mogen ze van mij opdoeken, en laat ze maar terugkomen als de ontwerpers het vingerverven ontgroeid zijn. Ik protesteer tegen dit merk op de gebruikelijke manier, namelijk door er geen te kopen.
De Rexton is by far de minst lelijke Ssang Yong die er is. Bovendien zijn Ssang Yong’s gewoon Mercedesen.
“Bovendien zijn Ssang Yong’s gewoon Mercedesen.”
Behalve het feit dat SsangYong oude Mercedes-motoren gebruikt, is er geen verband.
Klopt
haha, bedankt voor de bevestiging Ejay
Aston Martin
Ik vind dat hij best nog mee valt. De vorige Rexton vond ik ook al niet mis. Als je niet heel veel geld wil geven aan een auto en toch een SUV wilt die niet iedereen heeft vind ik dit de perfecte oplossing, maar of het kwaliteit is daar twijfel ik sterk aan. De motor daar zal het niet aan liggen, maar de afwerking …
E-Klasse = R-Klasse (sorry, typfoutje)
een mo0ie ssangyoung, eerst zien dan geloven
Wat met opvalt, ook bi jde reclames is dat ze alleen de voorkant alten zien, want de achterkant is afgrijselijk. Ik weet niet wat die ontwerper ophad…. Toen ie de voorkant aan het maken was sloeg het pilletje nog niet aan , maar het sloeg zekr bij de achterkant aan. De achterlichten hangen in de bumper..
@stefan

Ik weet niet waar jij dat vandaan hebt, maar ik vind die achterkant niet zo verkeerd hoor. Geen achterlampen in de bumper te vinden

http://www.avto-russia.ru/images/stories/SsangYong/SsangYong_Rexton1.jpg
Zow, ging hier bijna over mn nek joh van die laatste foto. De achterkant van de Rexton vind k trouwens best goed, nie speciaal ofzo, maar gewoon aanschouwbaar
Nog ff een quootje van de website van Ssangyong: ‘De SsangYong Kyron is een absolute uitblinker waar het gaat om de combinatie van design en performance.’
Het is maar wat je design noemt… Die Kyron zou je zo aan de Notre Dame kunnen hangen.
wat kunnen jullie toch zeuren over de rexton het is gewoon een mooie auto en de kwaliteit is ook goed te noemen. Ik heb zelf een rexton heb hiervoor een ml270cdi gehad waar ik veel problemen mee had maar de rexton heeft me nooit in de steek gelaten. Het is gewoon een prima en zeker betaalbare auto
de auto is er egt wel op vooruit gegaan vooral de voorkant, en de motoren zijn totaal niet verouderd want het is gewoon de motor van een mercedez ml 270
Qua betrouwbaarheid een vraagteken: brandstofleiding naar de motor gesprongen al na 15.000 km. oud type leiding er weer ingebouwd maar geen enkele garantie of deze goed blijft.
Wachten op modificatie, hopen dat ik niet weer stil kom te staan.

Hoor deze klachten bij mercedes toch niet
Wat een gezeur dat ssang yong lelijke auto’s maakt,ik denk dat de heren en dames met die ongenuaceerde uitspraken eens moeten kijken naar hun eigen auto’s.
dilewyns stefan
Beste ik rij zelf met een ssangyuong rexton en dat zijn heel goede 4×4’s want

als je er off road met gaat dan is het plezant en trekt heel goed en zelf gewoon rijden is al meer dan goed zalige wagen en is van lijn schoon

is heel handig in gebruik en voor off road toffe wagen jeep groetjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).