Zal Smart voor het eerst quitte spelen?

Auteur: , 7 Reacties

DaimlerChrysler's probleemkindje Smart heeft zoals we weten nog nooit winst gemaakt en zelf nog niet eerder quitte gespeeld. DaimlerChrysler zou het merk dan ook het liefst verkopen, maar komt daar nu op terug. Volgens het moederbedrijf ziet het er naar uit dat Smart volgend jaar voor het eerst quitte zal spelen, dus DaimlerChrysler houdt de zwakke troef nog eventjes in handen...

Smart staat “onder curatele” van moederbedrijf DaimlerChrysler die ieder kwartaal streng de boeken doorneemt. Vooralsnog is moeders voldoende tevreden over de resultaten van de bezuinigingen, waardoor Smart voorlopig nog mag blijven. Wel is het zo dat enkel de Fortwo goede vooruitzichten kent, want ondertussen zijn de productierechten van de Roadster verkocht en zien we de productie van de Forfour langzaam doodbloeden (via: autocar.co.uk).7 reacties

moesten ze nu die wagentjes “””wat””” goedkoper maken
dan zouden ze misschien wel winst maken
jaah idd…voor de prijs van de goedkoopste smart koop je een volkswagen fox, peugeot 107 (en co) of zelfs mssn wel een dacia:)…veel meer ruimte, dus als je mij laat kiezen tussen smart en dacia weet ik ’t wel:P
Ja maak ze goedkoper, en doe wat aan die onbetrouwbare motor(behalve de diesel versie). En de hoge prijzen van de service beurten van een smart.
Of een versnellingsbak waar je zonder iritatie mee kan rijden…….
ja idd, ipv brabus versies te maken tegen de zon op, zouden ze beter eens naar hun standaard model kijken. De prijs drukken, meer mogelijkheden, zoals die versnellingsbak.
wie gaat er nu een smart kopen voor 8000 of 10000 euro als je daarvoor al een bijna nieuwe of tweedehands VW golf hebt
C30 CDI AMG
Voor 10000Euro een nieuwe golf? Maar ben het er wel mee eens dat je voor het geld wat je moet betalen voor een SMART een veel ruimere auto kan krijgen. Maar de SMART heeft ‘image’. Meer dan een VW Fox. En daar betaal je ook voor. Een mini is ook niet echt goedkoop, en voor dat geld kan je ook ruimere auto’s kopen. Maar toch is het een succes.
De Fortwo is ook wel klaar nu, dat ding is inmiddels 8 jaar oud. Laat ze maar snel met de nieuwe versie komen die ook in Amerika op de weg mag, dan zal het echt nog wel een stuk beter met ze gaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).