BMW 6-serie cabrio knutselpakket

Auteur: , 59 Reacties

Na het bericht over de M6 Cabrio in Rotterdam kregen we een tip met meer informatie over de mogelijkheden. Wat blijkt, zelfs in Dubai is de normale cabrio-versie zeer gewild om te modificeren naar M6 stijl.


Meer info op m5board.com, met dank aan Nicolas voor de tip!
59 reacties

dat zo dingen nu pas in het nieuws geraken
bangelijke wagen maar geef mij de RS4 cabrio of de S6 avant
Beierse kracht
haha rs 4? das nie eens een kwaliteit wagen man..
m6 trekt m er met gemak uit en onbegrenze top ligt op 320/330… en wie wil nou een sportwagen met 4wheeldrive.. hahaha
M6 dicht is een hele mooie bak, maar de 6 open vind ik weer net niks. Voor een open auto gaat er toch niks boven: http://static.autoblog.nl/images/911t-sl55-13.jpg
@Beierse kracht
Dat jij geen sportwagen wilt hebben met 4wheeldrive wil nog niet zeggen dat niemand er geen wilt hebben. en hoe kom je erbij dat een rs4 geen kwaliteit is, spreek je uit ervaring?(De (R)S versies zijn geprezen vanwege hun prestaties en kwaliteit).
Ken je uberhaupt iemand die een rs4 heeft. Wat dacht je van de lambo murcielago die trekt de Biemer M6 met gemak eruit met zijn 4wheeldrive. Dat je voorkeur naar een ander merk toe gaat dat is begrijpelijk, maar ga vervolgens niet een ander merk afzeiken als je daar helemaal geen ervaring/kennis mee hebt.
Zowel de M als de RS versies zijn geprezen vanwege hun techniek en kwaliteit.
Zooo jammer dat mensen die toen ze 18 waren een 316 met M3-badges reden, nu geld hebben voor een nieuwe Beemer…
@Beierse kracht
weet jij voor wat van 0naar100 onder 5sec staat bij audi?
auto und motersport heeft het getest en 0naar 100 in 4.4sec is bij mijn weten sneller dan een M6
daar komt nog bij dat audi meer kwaliteitvollere wagens maakt dan audi
Wat is dot voor ding? M-pakketje erop, M-badge en klaar?

Verder, ach 645Ci, RS4, maakt me niet zo veel uit, doe ze allebei maar. De RS4, kun je tenminste mensen meenemen op de achterbank en het feit dat ik in 645Ci nog niemand jonger dan 60 heb gezien zegt misschien iets over het imago.
“daar komt nog bij dat audi meer kwaliteitvollere wagens maakt dan audi” … Een vette beamer dus toch maar ;-)
@Mazzic: ???
@ Audi:

@Beierse kracht
weet jij voor wat van 0naar100 onder 5sec staat bij audi?
auto und motersport heeft het getest en 0naar 100 in 4.4sec is bij mijn weten sneller dan een M6
daar komt nog bij dat audi meer kwaliteitvollere wagens maakt dan audi

dekster – 23 Maart ’06 – 13:55


“daar komt nog bij dat audi meer kwaliteitvollere wagens maakt dan audi” … Een vette beamer dus toch maar ;-)

Mazzic – 23 Maart ’06 – 15:08
@audi Hij bedoelt dat je twee keer Audi schrijft… audi betere wagens dan audi.

Maar ik vind een rs4 ook n stuk vetter, kun je n hoop plezier in hebben met 5 man!! En ook nog ns bagage meenemen. En ook nog ns sneller dan de M6! M6 is heus wel een vet ding, maar ook wel erg patserig.
Bekijk de verschillen eens een v8 4.2 met maar 420 pk.. vind je dat niet een btje weinig ennuh jaa die 2 cillinders meer en s ff kyke t gewicht van de m5 daar weleens naar gekeken? maare de top van de m5 ligt veel hoger dan van audi man laat die stakkers eens een x een echte concurrent maken voor de M
dit is dezelfde Autoprofeet (of was het nou Proleet?) die op het onderwerp over de Civc Type R zit te schelden en tieren. Hij komt ons de blijde boodschap van de superioriteit van BWM brengen en kan niet hebben dat iemand ook maar iets kritisch daar tegenover stelt.

Ik zeg: negeren (of wissen) die berichten.
Kom eens met bewijzen man? Mijn oom s zelf een dikke audi freak en rijd in een rs6 .. k heb in tig audis gezeten maar ik vind het gewoon niet kwalitatief genoeg.. mijn keuze gaat naar BMW bij audi binnenin voelt t alsof je in een volkswagen zit , ik mis de kwaliteit en klasse en die ontbreekt niet bij BMW.Materialen van bmw zijn veel kwalitatiever dat is aan te tonen zoek t maar op. De ouwe M3 trekt o,4 seconde slomer dan de NIEUWSTE m4 ennuh er zit 40 pk verschil in dat vind ik echt schamen de onbegrenste top van de m3 ligt hoger dan van de nieuwe rs4 en dat noem jij snel? Bmw pompt gewoon veel vermogen uit motoren en daar staat t bekend om.
Nee ik uit mijn mening gewoon en kom met FEITEN over sommige subjecten, maar helaas er zitten een paar van die kleuters op autoblog die denken dat ze ook een enig britje verstand hebben over autos maar totaal niet hebben . maar ik zal voortaan wel ff normaal posten op commentaar.
@mezelf ik bedoel audi betere, betere kwaliteitsvolle auto’s maakt dan bmw(over bmw mag je zeker niet klagen hoor maar audi is beter)
Dat vind jij maar zoals ik al eerder zei worden er duurzamere materialen gebruikt voor bmw autos dan voor audi .. ik zoek t wel ff op voor je op en dan post ik je ze wel.
@ @dekster
jeremy quote:”oh they where beautiful made, audi’s always are”
er bestaat een audi die gebaseerd is op de hun rallycar en die gaat van 0naar 100 in 4.5sec en 2.1liter van 300pk en prachtige handeling
dat heb ik bmw toen niet zien doen

en laten we wachten met audi uit te schelden en wachten op de rs6 dan zullen we eens spreken (devil)
nog één ding wrm al dat geld uitgeven koop toch een alpina B6 cabrio
wat een leipe lui je gaat dat tog een echte m6 kope of je haalt de 645ci eraf, duh
neem hem dan zonder die lettertjes
:D
Een M5 met een RS4 vergelijken klopt niet geheel. Een A4 is een concurent voor de 3-serie en de A6 voor de 5-serie, derhalve moeten we wachten op de RS6 voor een M5 concurent, echter de S6 komt al een eind in de buurt. Verder is het een beetje oppervlakkig om naar waarden te kijken. Slechts een dwaas denkt dat autorijden rechtuirijden is. Het gaat om de gehele ervaring dat je hebt, het gevoel met de weg, de communicatie met het voertuig, dat is wat meetelt, niet wat je in 0-100 haalt, dan moet je gewoon je IQ op 70 zetten en naar de dragstrip gaan.
De top van zowel de M5 als de RS4 ligt op 250 km/u fabriek-af.
Ik ben het wel met je eens betreffende audi en BMW. Audi doet vaak overkomen als een omgekatte VW en dat is het in principe ook, met name in de goedkopere modellen, hogerop a8 e.d. zijn de verschillen wat groter. Binnen Audi is er geen concurent voor de 6-serie of misschien de a5.
Of heb gewoon ff gedult.
Ja ejay je hebt gelijk maar k had t ook over onbegrenste m5’s en rs4’s , die worden zo af en toe eens door een snelheidsduivel onbegrenst gemaakt.Maar de nieuwe rs6 jaa tegen de tijd dat die komt is de m5 alweer veroudert en dan is de rs6(wat mag kloppen hoop ik) natuurlijk sneller en zo brengt bmw weer een snellere versie en zo blijft t doorgaan
zeik niet zo zeg jullie allemaal in wat rijden jullie allemaal rond zeg golf 4 diesel,passat enzo…645 is een vette auto en m pakket is gewoon mooi onder wagen als je het kan betalen dus waarom moeten jullie die man (temel )ze auto afzeiken van die vorige bericht.hij kan het kopen een 645ci met m pakket rijd erin hij is ook geen 60 jaar als hoe het onder jullie word gezegt temel is ongeveer 35 plus.
dus zeik niet ook over een audi kijk gewoon na http://www.da-motorsport.com hou het in de gaten binne korte tijd staat de 645 getuned erop)
want in de zomer is mijn 645ci cabrio ook getuned en af is nu in de maaak in istanbul bij de da motorsport crew
ik wens jullie allemaal nog een fijne dag Engin Milan /Da motorsport crew rotterdam/kralingen
zinloos discussie: even voor de duidelijkheid PRESTATIE IS NIET ALLEEN 0-100KM/H!!!! Mensen, kom op het is toch logisch dat een auto met awd beter uit zijn stilstand komt dan een rwd. Een M6 heeft met fabrieksaf geleverde banden in zijn 2e versnelling nog lichte (in een rechte lijn) wheelspin! RS4 is een station en die doet het absoluut niet zo goed in de bochten…
Prestatie: It’s all about overall balance
ik ben een BMW rijder maar een RS4 kan je absoluut niet afzeiken!
hmmm…wat ik van weet dat het is maar een van de snelste cabrio..rijdt in rotterdam gewoon een echte(mischien niet oficieel)maar wel echt…wat jullie zie het allen maar van buiten…jullie moeten ook binnen en wat de onder de motorkap geweldadige motor zien..gewoon dodelijk… apart en zeerduurzam,samen ontgewikeld met hamann-motorsport…hij komt bijna elke week cast cker you now… en rijden wij voor een test en hij gaat jongens&dames hij rijdt als een duivel…was een keertje mijn hoofd monteur samen nog geen eens op de 5 versnellingen hebben wij 240 gereden…dus je hebt 5..en 6 nog vrij….( ik hoop het van wel eigenaar dat niet leest wat hier op staat…hihihi)..maar het is wel dat zo dat hij oficieel..aangemeld is bij bmw dealer..dat eenigste omgebouwd m6 cabrio rijdt van de wereld…en jonges op letten want het is geen ac_schnitzer pakket en zo en nergens staat ook geschrven als schnitzer stkertjes of zo dus… geen goed kopen verhalen bij zetten a,u,b!!!want die auto is geen goed koop en zeer duurzame auto.en vind ik dan personelijk eenige mooiieessttteeee cabrio is de van de wereld…dus ..dames&heren hij is gewoon gieftig mooiieeeeee…dus dit blijf mijn droom wagen in de toekomst….
…en ik vind personelik..ac-schnitzer en hartge pakket goedkoopste schiet wat er is…. als je echt kwaliteit wil hebben dan moetje hamann tuning of Gpower hebben…maar wel ac-schnitzer mooiiee velgen tuurlijk….ik rij nu zelf mercedes maar ik ga wel volgende jaar m3 kopen…dus ik moet nog hoop sparen….
@ Engin Milan, Istanbul aan de Maas mag ik hopen…

Het is mijn eigen ervaring van de 60+, ik heb die dingen af en toe bij bosjes zien rijden en het zijn voornamlijk de grijze haren die wapperen in de wind.
@Mpower
het zijn twee verschillende wagens maar ik vind het een raar feit dat de rs4sneller is van 0naar100 tjah wie zal het zeggen…
Duhhhhhhhhhh misschien veel lichter? en zo veel scheelt dat ook weer niet .. en kijk s naar de onbegrenzde toppen.. die van de rs4 ligt op 280 whahahah voor een 420 pk auto btje sloom .. die van de m5 ligt op 330… muhahahahaha .. laat audi eerst met duurzame materialen komen..
Dekster k wil nie veel zegge maar de rs4 trekt van 0-100 in 4,8 seconde en de m5 in 4,7 seconde.. k weet niet of jij kan tellen maar dat bewijst dat de m5 sneller is ZOWEL MET OPTREKKEN ALS OP TOPSNELHEID. Bewijs van de beierse kracht(H)
RS4 106K, M5 131K prijsverschilletje, voor bijna 30k verwacht je toch ook wel dat de M5 wat beter is.
@ @dekster
je hebt zeker geen idee hoeveel pk’s je extra moet hebben om van 280 naar 330 te gaan

@Bayer
dat weet ik maar ik heb een test gezien waar het 4.4sec is
jaa dat kan al niet, de statistieken van audi staan op 4,8 over de rs4
W8 ff kzal het eens opzoeken
Wat een gebral weer van iedereen over wat voor een auto ze hebben, geloof er geen zak van anders hadden ze vast wel hun foto’s gepost.

Daarbij snap ik de constante vergelijking tussen een RS4 en een M5 niet?
Volgens mij zijn de vergelijkingen zo:
RS4 – M3
RS6 – M5
A8 W12 – 750
De nieuwe RS4 is later ontwikkeld dan de m3, rs4 gebruikt dan ook nieuwere technieken en is sneller dan de huidige m3, de nieuwe m3 zal ongetwijfeld dichter in de buurt komen van de huidige rs4.
De huidige m5 is sneller dan de rs6, maar de nieuwe rs6 is dan ook nog niet op de markt, aangezien rs6 straks weer met nieuwere techniek dan de m5 zal komen, ben ik er van overtuigd dat die minstens zo snel als de m5 zal zijn.

Maar iedereen heeft het over snelheid?Waarom?
De één houdt van snelheid, de ander van luxe/comfort. De een komt te kort waar de ander uitschiet.

En als we het toch over snelheid hebben, als je maar blijft tunen kun je straks met een rs4 met 800 pk rondrijden…lekker standaard laten,hoogstens een verandering in de chip.
@RSC
er bestaat een rs4 met 600pk
@ RSC dat probeer ik men hier ook het verstand te peuteren, echter is de W12 meer een concurent voor de 760.
Vergelijk:
M6
507 pk
V10
520 Nm
0-100 in 4,2 seconden
Top van 250 (begrenser)

RS4:
420 pk:-P
V8 (doe mij maar en V10)
430 Nm
0-100 in 4,8 seconden
Top van 250 (begrenser)

Meer hoef ik toch niet te zeggen. M6 is gewoon beter ddan de RS4 en de V10 heeft ook verschillende onderscheidingen gekregen en zeg dat maar is over dat V8 ding van Audi
je moet de m6 vegelijk met de RS6, niet met de RS4, RS4 moetje vergelijken met de M3
M6 valt eigenlijk niet te vergelijk met audi, omdat hun geen coupe model hebben, maar deze vergelijking is beter als die van kevin
@Kevin
de rs4 met een M6 vergelijken is verkeerd maar die 4.2sec klop volgens mij niet(?)
Vandaag tenminste niet de namaak M6 gezien. Twee keer de echte M6 gezien, en die bak is echt strak.
@dexter
rs4 van 0 naar 100 in 4.8 sec
S4 van 0 naar 100 in 5.6 sec
Na dit cijfergeweld… kan ik nu ook gewoon zeggen dat ik de auto mooi vindt om te zien..?
ronald.....
hmm…jongens jullie lullen voor nieks en jullie weten ook van nieks over autos..net als hele discusie over rs4 of rs6 of m6..optrek zegt nieks, weet je waarom omdat de verschiel zo 100 van de10 miliscondes…dus jullie moeten weten wat gebuurt er als bovende 80km.of 100.km.dan weeten jullie ook wat de m6 in oren fluisteren…lades,,,hmm…hou me tegen .. hihihi…dan is hij niet te pakken krijgen hoor,echt gewoon niet.want dan praten wij over v10 afkomstig van formule f1 dus niet vergeten geen schiet van v8 of v6 of w12…bla bla bla…ik ben een monteur en hier praat ervaring die niet koop is….dus m6 is zwaarder dan de houdige concurenten dus zijn echte spax liegt…0 tot 100 4,1 4,2 sconden..maar zo als ik zeg en dan na 100 hm…en tot 200 en als geen begrens is…. ik bedoel ze hebben in geneve m5 en m6 hebben ze alleen begrenzer weg gehald en met de m5 ze hebben ongeveer 385 km per uur en met de m6 397 km per uur gerijden dus…einde discusie vergeet jullie dat niet dat v10 blok zeer geweldadiger en ageresiver dan welke motor ook is….gewoon formule f1 blok…van formule…geen bla bla bla damesen &heren…
zou je mij soms kunnen zeggen waar je die informatie vandaan haalt(niet spottend bedoeld)

F1 v10 blok zeg je
audi’s 4.2 werd door audi racing ontwikkelt
en ik heb liever een motor die afgeleid is van 24uren races dan van een F1 die maar enkele uren moet meegaan
(een M6 of M5 heb ik nog nooit gereden maar er zijn all genoeg feiten van opgeblazen motors bekend)
@ronald
wat lul je nu
bmw blijft de top in de sportwagens als je met u rs4 afkomt wacht dan maar eens op de nieuwe m3 af die zal sneller zijn dan audi ook in de diesel is bmw de top laten we niet zeveren maar audi komt nog niet aan de hielen van bmw of mercedes
hoe lang gaat dit geleuter over merke nog voortdure?
100% eens met de witte
Ik snap deze discussies niet helemaal. Ik ben een enorme audi-fan, maar de vind de M6 ook geweldig. Waarom andere auto’s afkraken. Mensen kopen hun auto’s niet alleen maar vanwege de prestaties. Iemand heeft een gevoel bij een bepaald merk, waardoor (vaak) de prestaties op de tweede plaats komen. Ik weet nu al dat mijn voorkeur uitgaat naar de nieuwe RS6, ook al zou die straks langzamer zijn(wat ik niet geloof trouwens). Heeft gewoon te maken met de affiniteit die je met een bepaald merk hebt.

Ook een beetje jammer dat bij sommige reacties de helft niet te lezen is (lees: veel spelfouten!)
even voor de duidelijkheid mensen kraken de nieuwste modellen van allerlei merken af waarin zei misschien niet eens in rijden oke.. ik hoor weer een grapjas zeggen dat de M6 de 400 haal en de hele tijd v10 prijzen en als het ware zeggen dat de audi niks is het draait daar niet om we weten allemaal dat een v10 goed is oke… maar een audi rs 6 is gewoon een auto met stijl snelheid is niet alles de max snelheid die je in nl zou kunnen bereiken is 180 en daarbij komt een hoop rijervaring bij kijken want voor je het weet lig je in de berm en je riskeerd je rijbewijs
mannen waar vind ik deze knutsel pakket ???
Pff.

RS4 – M3
RS6 (komt binnenkort met V10 TFSI Bi-turbo) – M5
A8(L W12) – 760(iL)
R8 (komt binnenkort met V10, wss TFSI Bi-turbo) – M6

Dan heb je nog de S8, waar die precies valt… Dat weet ik niet.


Er is geen betere auto, zoals RSC zegt is het subjectief.
Hoewel de reden “omdat het een BMW/Audi” is niet geld.
Bayerische Motoren
@de witte

volle 100% gelijk,
men moet maar is stoppen met Audi te willen vergelijken met BMW.
BMW=BMW en ik hoop dat het zo blijft.
Enkel MB en BMW zijn op bepaalde vlakken te vergelijken en waardige concurenten van mekaar, Audi is dan ook geen volwaardig alternatief…

Wat niet wil zeggen dat Audi geen kwaliteit in huis heeft, echter net iets minder als MB en BMW.
weet je wat we doen…ik koop een m6 en iemand anders een rs 4………en dan gaan we….oh nee geen van ons kan hem betalen dus….wie hem koopt,wees er trost op, het zijn allebei vette wagens,waar ik een moord voor zou doen!

maar een 6,45i ombouwen naar een m6 dat snap ik niet,het is geen m6 en dat zal het ook nooit worden…….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).