Volkswagen houdt zich nog van de domme

Auteur: , 2 Reacties

Als iedereen je geheimpje al kent, waarom zou je er dan nog geheimzinnig over doen? Zo weten we al lang dat Volkswagen de Scirocco, de Passat coupé en de Polo MPV/SUV/Roadster op de agenda heeft staan. Officieel is dit al deels bevestigd, maar wanneer ook bij toeleveranciers informatie lekt, is het toch écht gedaan met je "geheim"...

Op germancarblog lezen we dat leverancier Inalfa Roof Systems orders heeft gekregen voor de ontwikkeling van de panorama daken van alle drie de modellen. Serie-productie van de daken zal in 2008 starten.

Feitelijk is het gewoon een spelletje. Vaak zijn er van nieuwe modellen al diverse spyshots in omloop en toch houdt de fabrikant de lippen stijf op elkaar. Officiële mededelingen worden doorgaans bewaard voor op de grote beurzen.2 reacties

ach ja zolang het niet officieel bevestigd is kunnen de magazines het niet publiceren niet?
De magazines niet, maar wie koopt die nog, we komen het via hier te weten! :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).