De eerste Cadillac BLS kopen?

Auteur: , 6 Reacties


Het is een tijdje stil geweest rond de Cadillac BLS, maar Kroymans (importeur van Cadillac) belooft dat helemaal goed te maken. Vanaf 8 april 2006 komt de BLS officieel op de markt, maar eerder (en dus als eerste) in de BLS rijden behoort tot de mogelijkheden.

Op de veilingsite eBay kan worden geboden op het allereerste exemplaar ter wereld. Een mooie reclamestunt natuurlijk, maar ook met een vrijgevig tintje. Het opgehaalde geld wordt door Cadillac Europe gedoneerd aan het World Food Programme.

De veiling is gestart op vrijdag 24 maart om 21.00 uur en loopt tot zondag 2 april 21.00 uur (CET). Inmiddels staat de teller al op ruim 38.000 euro, dus een echt koopje wordt het niet. Nederlandse kopers moeten overigens ook nog even rekening houden met een donatie aan de staatskas in de vorm van 13313,33 eurootjes aan BPM. De BLS in kwestie is een Elegance uitvoering met een 150 pk sterke turbodiesel (afkomstig van Alfa Romeo).

Alle motoren van de BLS zijn overigens uitgerust met een turbo. Behalve de diesel zijn er drie benzine motoren: twee 2.0T viercylinders met 175 of 210 pk en een 2.8 V6 met 255 pk. De motoren kennen we overigens al uit de Opel Vectra en Saab 9-3, auto’s waarmee de BLS zijn bodemplaat deelt. De prijzen lopen uiteen van € 35.790 tot € 55.590 voor de 2.8 V6 met automaat en heel veel goodies. Kijk voor meer info ook op cadillac-bls.com.6 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Leuke actie van ze. Wel jammer dat het een handgeschakelde diesel is. Sta er trouwens van te kijken hoe hoog de ‘BPM-achtige’ belastingen in andere landen nog zijn (17.000 euro in Malta..!)
in belgie betaal je maximum €5000 inscrijfingsgeld en tot €3400 aan jaaerlijkse verkeersbelasting. dus wij zullen er wel goedkoper aan geraken.
dit ding doet me gelijk aan de toyota avensis denken.
dekster(de echte)
het is een saab met wat nieuwe kleren aan
persoonlijk is ie mooi etc.
maar geef mij maar duitse of engelse degelijkheid en beauty
Ik vind het wel een geslaagd model. Alleen jammer van die Saab 9-3 spiegels, daar hadden ze wat vierkantere exemplaren moeten monteren.
wie gaat er bieden? :)
ik niet… want ik heb het geld niet ;)
helaas :(
anders was hij MINE B)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).