Seat Ibiza volgens JE Design

Auteur: , 8 Reacties

In Genève werd de Seat Ibiza Vaillant gepresenteerd, maar op dat ene model in Genève na, zal de Vaillant uitvoering nooit het daglicht halen. Misschien is de uitvoering van JE Design dan een alternatief. Hij is opzichtiger dan de Vaillant uitvoering, dus wanneer je daar van houdt ben je bij JE Design aan het goede adres...

De verschillende motoren kregen een powerboost (laat dat maar aan JE Design over), waarbij de 180 pk sterke 1.8 liter turbo-motor wordt opgekieteld tot 196 pk.

Seat Ibiza volgens JE Design Daarmee komt het koppel op 300 Nm, trekt ‘ie in 6,9 seconden naar de 100 km/u en stop het accelereren bij een top van 232 km/u. De auto is drie centimeter verlaagd en de dikke 18 inch (215/35) sloffen moeten ervoor zorgen dat al dit geweld een beetje fatsoenlijk aan het asfalt blijft kleven. Met het nodige spoilerwerk en andere visuele aanpassingen is aan de buitenkant goed te zien dat we hier niet met een standaard ibiza te maken hebben.


Seat Ibiza volgens JE Design8 reacties

tja typisch JE Design….. LELIJK en opzichtig.
Het enige aardige: de velgen
Idd, de velgen zijn wel strak… Alleen jammer van die achterlicht kappen, de booskijkers en de taartschep achterop. Die Ibiza Vaillant is 10x zo stijlvol
leuke specs voor zo een wagentje
cijfers zijn mooi maar het uiterlijk lelijk
afgezien van de centrale uitlaatstukken
De achterlichten en die spoiler zijn niet mooi verder wel strakke bak
nou sorry hoor, maar hier kom je toch ook niet mee aanzetten bij je schoonouders…? Ja, als je op een kamp woont zeker…
JE design slaat bij mij altijd de plank mis
SEAT addicted
Deel de mening van E-RayzeR, lelijke spoiler die het geheel absoluut geen goed doet. Ook de achterlichtspoilers zijn niet mijn favoriete tuningstuk… Wel lekkere specs voor deze wagen, daar kom ik ‘net’ niet achter met mijn ibiza tdi 130 pk ,-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).