Video Ascari A10

Auteur: , 16 Reacties


Zoals we weten komt Ascari met een nieuw model; de Ascari A10. De bloggers van Motorsportblog Italië waren bij het Ascari Race Resort op locatie en hebben een filmpje kunnen maken van de nieuwe supercar. De wagen stond in de box maar de kenmerken zijn duidelijk te zien...


De A10 zal een topsnelheid krijgen van meer dan 350 Km/h en wordt aangedreven door een 5,0 Liter BMW V8. Er worden in eerste instantie slechts 50 exemplaren gemaakt, de prijs ligt op ongeveer 500.000 euri’s (via autoblog.it).



16 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik kan niet echt opgewonden raken van het filmpje, maar ik heb een licht vermoeden dat vrouwen (en verwanten) de pook wel op prijs kunnen stellen.
Die pook dat kan nooit kloppen.
[email protected] hoezo niet dan het is een stuk sneller dan een lage pook
prachtige wagen
maar kan je iets laten veranderen aan die instuur?
Ik word er niet wild van. Ik verwacht toch meer luxe voor 500K. Vind het interieur er al een ‘getunede’golf uitzien en slechts een BMW V8 voor een supersportwagen is een beetje jammer. Koenigsegg gebruik hun eigen onwikkelde V8 twinturbo die er dan ook een dikke 800pk uithaalt, dit is een beetje jammer.
ik kan genoeg dingen verzinnen waarvoor je die pook kunt gebruiken
die pook is gewoon een dildo. ik denk dat de vrouwen nu niet de aston martin maar deze de aantrekkelijkste auto vinden.
Denk dat de lange pook te maken heeft met de Hewland versnellingsbak die eronder hangt…
Koenigsegg trekt de v8 ook maar bij ford van de plank hoor …
Niet dat iets uitmaakt maargoed das een ander verhaal
@ Ejay: Zo’n schande is het niet een BMW motor in je auto te hebben, maar voor een half miljoen hoop ik wel dat er nog wat mee gedaan is (tunen zonder turbo’s of superchargers graag).
En die pook zit gewoon zo hoog omdat je dan minder ver met ja hand van het stuur af hoeft. Dit zie je ook bij Rally auto’s, de Carrera GT en de Civic (de nieuwe of het model er voor).
ja maar moet je dan niet verder trekken om te schakelen?
Ja die pook is echt wel lachen. Hadden ze toch veel beter “lepels” achter het stuur kunnen plaatsen en een kleinere pook nemen.
als ze met die pook nu ook nog alleen maar vooruit of achteruit hoeven te halen om op en terug te schakelen dan is deze regelrecht gemaakt voor het circuit :)
ziet er tot zover best aardig uit
mooie stoelen en stuur
volgens mij is die Hewland versnellingsbak idd een sequentiële (race)bak met erg korte slagen, dus die lange pook is voor minimaal handen van het stuur. Gas erophouden en naar achter rammen die pook!
zit toch niet te zeuren over die pook
man man, slechts en bmw v8tje zeggen ze dan.
heeft wel laprecord in topgear gezet, boven de koenigsegg
ik vind het wel vette wagen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).