Ferrari 360 Spider crash: Busta Rhymes on the scene

Auteur: , 45 Reacties

Flipmode news commin at ya! We weten dat rappers zot zijn op Lambo's, 50 Cent doet het in een chromen Murcielago en Busta Rhymes had in 2001 al een felgroene Murcielago. Busta is sowieso een autoliefhebber, hij was ook één van de eersten die een Spyker kocht. Toen een Ferrari 360 Spider in de tuin van zn buurman terecht kwam was hij dan ook snel ter plekke...

Busta Rhymes is aan het trainen als verslaggever en gelukkig is alles wederom beschikbaar via Youtube.

De “Flipmode news Squad” doet live verslag en het is een voorbeeld van een mooi stukje burgerjournalistiek geworden! Als Busta eindelijk klaar is en weg wil lopen moet de bestuurder(?) echter nog even laten weten dat de Ferrari toch echt sneller is dan de groene Lambo van Busta… slecht idee. Biaatch!45 reacties

hahahahaha geweldig!
die murcielago is trouwens overhoop geschoten toen die
geparkeerd stond in een buurt waar blijkbaar iemand niet
zo van busta hield.. busta was even boodschappen aan het doen en vond zijn “Peppermint” terug met 15 kogelgaten erin
niet dat busta ervan wakker ligt…
ahaahah, you got 3 seconds partner.1…2…. zelfs busta verzet zich dan niet meer als hij lichtjes wordt getrokken door zijn vriendjes
Motherfuckin’ niet fuckin’ doorheen te fuckin’ komen man. Maar wel geinig.
Kunnen die negers echt niets anders zeggen dan Motherfuckin, fuck this en fuck that. Wat een ongemanierde luchtzakken zijn het toch, niets heb je aan zulke gasten.
@marc
niets heb je aan zulke gasten?
ik meer aan een rapper die in mijn ogen goeie muziek maakt
en van zn geld mooie auto’s koopt
dan aan een gefrusteerdre nerd die alleen anoniem op internet zn rascistische ideetjes durft te vertellen..
echt een grappig filmpje, en een agentje wat zich weer helemaal de man voelt omdat HIJ hem weg heeft gekregen :-P
Irritant baasje zeg, die Busta Rhymes. Laat ‘m lekker in zijn Spyker gaan rondrijden.
haha er staat rukker op zn shirt :)
Hij verkoopt veel lucht..
@skaffa

Hoe wet je dat dat een gefrustreerde nerd is? en die racistische ideetjes verkoopt op het internet?

Wat die Busta Rhymes doet is echt treurig. Die gast heeft net en ongeluk gehad met zijn dure wagen en dan komt die Busta Rhymes even alles in de zeik nemen…fijn is dat… en hij zit allemaal stoer te doen, maar dat doet hij pas op het moment dat niemand het hoort of op het moment dat hij alweer 20 meter verderop staat.
Vervolgens naait hij er meteen uit zodra de politie ook maar iets zegt…

in en in triest….stoere vent hoor
busta doet zich een beetje stoer voor hoor. Ik zou wel willen weten hoe busta zou reageren wanneer hij in de boesch boesch ligt met zijn spyker als er verslag wordt gedaan van een freak
@skaffa
Het leek meer op sociale kritiek, dan racisme. “Busta” gedroeg zich als een eikel, en hij mag dat van u enkel omdat hij een neger is. Een blanke zou het niet moeten proberen. En het is precies daarom dat het gebeurt. Niets met ras te maken, wel met de slachtoffer mentaliteit van ‘minderheden’ die u hier opnieuw bevestigd. Wat ze ook doen, er is altijd iemand als u in de buurt om van hen het slachtoffer te maken. Zo moeten ze nooit verantwoordelijkheid nemen, en gaat het nooit beteren. Het zou evengoed met blanken kunnen gebeuren, maar in het huidige klimaat kunnen enkel negers en andere niet blanken op deze steun rekenen.

Ben ik nu een racist?
@Pieter-Jan

Goed verwoord, ik had het niet beter gekund.

Treurig ook hoe deze rapper weer bewijst dat blaffende honden niet bijten!

Had ik trouwens al gezegd dat ik het zonde van die ferrari vind!
Ik kan niet bijzonder veel sympathie opbrengen voor Busta en ook niet voor zijn taalgebruik. Toch heb ik ook moeite met de opmerkingen van Marc. Hij laat in meer dan één reactie zien dat hij oordeelt op basis van huidskleur (mensen beoordeelt/veroordeelt). Dat maakt zijn uitlatingen discriminerend of zo u wilt racistisch.
@ pieter-jan, ben het met je eens dat busta zich als een eikel gedraagt, maar wat je niet vermeld is dat, hij (busta) op het eind ook wel degelijk in een slachtoffer-rol zit. De (blanke) politie-agent dreigt hem gelijk te arresteren, op grond van niks (hij zegt letterlijk: ‘We’ll think up something’, vraag me af of die agent dat ook had gedaan als het een blanke buurtbewoner betrof.
wat een zeverraar dat die vent is durf wedden dat als je alle “fuckings” eruit haalt je filpje nog 1min 15sec zal dure
denk dat ie geen Rhymeswoorden weet op fucking….. daardoor wordt het wat eentonig… ;-)
Het is Amerikaanse televisie, dus allemaal in scene gezet.
Wahaha, ik zou ook lachen als iemand een 200.000 dure Ferrari bij de buurman in de voortuin reed! Die gast met die Ferrari kan gewoon niet rijden!
@Busta
Op het moment dat de politieagent tussenbeide kwam, zat Busta de vrouw van de Ferrari bestuurder verbaal aan te vallen, omdat ze vriendelijk vroeg dat hij zou ophouden, en daagde toen de bestuurder uit nadat hij zijn vrouw verdedigde. Op geen enkel moment is hij een slachtoffer van zijn bruine kleur. De politieagent zou ook tussenbeide moeten komen had het een blanke rapper geweest. Hij zou waarschijnlijk ook niet zo stoer zijn geweest, stond hij daar niet met 10 mensen uit zijn ‘posse’.

‘Chickenhead’ is een referentie naar de beweging die het hoofd van een hoer maakt wanneer ze een klant oraal bevredigd.
Ja Pieter-Jan, je bent een racist. Of je hebt je gevoelens niet goed verwoord.
broodje frikandel
looool Busta Freak B representa.
Blablastoerdoenerijblaracistisch

Busta was cool en is het hierdoor zeker niet minder geworden. Heerlijk lekker de klootzak uithangen, driewerf lol…

Words Up!
Busta got you al in check WOOOOHAAAAAA WOOOOOHAAAAAA
Wat een gezeur om niets zeg….. Grow Up!!!! Racisten blabla nerd dit nerd dat neger dit neger dat! ga iemand anders vervelen!
De betekenis van je communicatie is het effect dat je bereikt, onafhankelijk van je intentie.

Als je de verantwoordelijkheid neemt voor je communicatie, dan verhoog je jouw mogelijkheden om je gedrag en reacties aan te passen aan het effect dat jouw communicatie heeft op de ander, en aan de respons die hij/zij geeft.
@JR die eerste zin is helemaal juist
hoax!
Ik heb niet de indruk dat Pieter-Jan hiervoor een racist is, toch?
We blijven wel veel afdwalen op dit topic. Ook zonder een racist te zijn kun je opmerkingen maken die racistisch zijn. Als je de 1e opmerking van Pieter Jan zou maken over Joden dan zou je ook voor van alles wat lelijk is worden uitgemaakt, toch? Eigenlijk komt het er op neer dat de mensen op zo’n “forum” iets zorgvuldiger kunnen zijn bij het schrijven van teksten. Daarmee kunnen ze er voor zorgen dat anderen geen aanstoot aan de teksten nemen. Dat voorkomt vervelende discussies, die ook nog eens (vaak) niets met het onderwerp Auto te maken hebben. Een beetje respect voor iedereen, daar wordt niemand slechter van.
maar dit onderwerp gaat dan ook meer over busta dan die 360
Haha meesterlijk filmpje!
Mensen mensen mensen, wat is dit nou? Ik mag die busta ook niet in mijn ogen een grote idioot die een beetje gilt om aandacht te krijgen, dit kan ik niet over Xzibit zeggen hij is cool en grappig (vooral in Pimp my ride).
Het begon allemaal met Marc, die heeft niet kritiek op Busta, maar negers over het algemeen, voor hem was dit een goeie kans om zijn frustraties te uiten tegenover negers! Maar marc voortaan maar je racistische opvattngen ergens anders uiten dan op de AUTOblog!!!
motorsportelise
altijd die fucking discussies, houd het gwn bij auto’s en niet off-topic:-O
waarom maken jullie negers uit ik ben er zelf 1 en ik heb spijt dat ik er ben want niemand heeft respect voor ons dat vind ik zeer slecht maar ja wij waren slaven en zijn nu nog altijd maar jah ik heb respect zaan blanken maar jullie niet zeker aan MARC wat voor zever dat je zegt bende rasictische mensen!!!!
Yoh,ik mag die Busta ook voor no yard man!
Niet because hij is black,maar because hij is Busta!
Too little too overreacting he is.

Black people,RESPECT!
LOL! Gewoon vet mooi filmpje van Busta. Ik kan dit wel waarderen en ik ben blank!
ik zou het ook zeggen als hij blank was , dus niet racistisch bedoeld maar heeft iemand geteld hoeveel keer hij moterfuking enzo zij, ik raakte de tel kwijt bij 746 (grapje)
Fucking niggers. En dan raar opkijken als je racistisch bent. Ik had die Ferrari uit de struiken gereden en over Busta’s “motherfucking”kop gereden. Waren we daar ook vanaf. Nog 6.000.000 negers te gaan.
@supermug mag ik jou adviseren naar http://www.stormfront.org te gaan?


Ps. ik heb erg gelachen om dit filmpje.
@Supermug wil niet vervelend zijn maar het filmpje is best grappig mede omdat hij in het begin van het filmje een klein miezerig eng blank mannetje omarmt. Een klein muggetje.

Gedraag je toch man en wees niet zo racistisch!
krijg nou wat…

Ramon zegt iets verstandigs
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Kijk die Basta tog eens stoer doen!!! Ik zeg eerlijk hij maakt wel echt lijpe muziek, maar iedereen kan hier tog wel zien dat hij heel veel aand8 tekort komt! Zo rijk, zo beroemd en nog steeds vragen om aand8! Ik begrijp die gast niet jonge.

Ga tog eens krasse, dan win je nog eens wat!
(Ben een Marokaan, die zijn blank)
@ Ramon, dat kleine miezerige manntje is scott storch, dat is zijn huis, hij hheeft een flinke auto collectie onder anderen een bugatti veyron 2 phantoms (eentje zonder dak) een slr en een paar klassieke autos en nog veel meer. dat miezerige mannetje is ook verantwoordelijk voor de hits van bijvoorbeeld chris brown, fat joe enz.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).