Brera Spider komt later…

Auteur: , 10 Reacties

Zoals viel te verwachten wordt de Alfa Romeo Brera erg goed verkocht. Dat is natuurlijk wel goed nieuws voor Alfa, maar kan ook leiden tot belachelijke levertijden. Om ervoor te zorgen dat de levertijden niet teveel op gaan lopen wordt de introductie van de Brera Spider met twee maanden uitgesteld. De capaciteit bij Pininfarina is beperkt tot 20.000 Brera’s per jaar en daarom is besloten de gesloten Brera even voorrang te geven.

Dat is natuurlijk jammer voor iedereen die graag het voorjaar in was gegaan met één van de mooiste nieuwe cabrio’s. In plaats van in april zal de gloednieuwe Spider echter pas in juni bij de dealers te vinden zijn. Volgens de importeur zal de vertraging geen invloed hebben op het aantal Spiders, dat ze verkopen in 2006.

Alfa Romeo Spider in het wit
Er is natuurlijk ook goed nieuws: Als je het benodigde bedrag voor je Brera Spider nog niet bij elkaar had, dan heb je nu twee maanden extra tijd!

Het wordt een mooie zomer!10 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
laat de zomer maar komen
komen de mooie dames dan ook gelijk? B)
die mooie dames komen voor 50euro per uur extra
je zult voor de keuze staan, wil je lederen bekleding of 45 uur een mooie dame? ;-)
hmm brera spider met (rood) leer en je hebt om de 45 uur een andere mooie dame naast je zitten ;)
Ik snap het niet. Ik vind die Brera ronduit lelijk! Die koplampen, die achterkant. Ik kan er niet warm voor draaien, krijg het er zelfs een beetje koud van.
Admin :p please delete last message ;-)

Hoezo lelijk? “I don’t wear jewels, I drive them.”
@ Fons, Kan is jou mening al ben ik het echt TOTAAL niet met je eens, ik vind het rond uit 1 van de mooiste auto’s die er op het moment rond rijden samen met de 159 en de Alfa GT.
Haha, ja dat snap ik dus niet. Meestal kan ik me overal wel in vinden qua meningen, maar hier snap ik niet dat er zoveel consenses over bestaat.
waarom zouden ze dat moeten uitstellen de mensen bij ons italie en in belgie zijn er dol op en hebben er al een bestelt zeg tegen alfa dat ze dat mogen uitstelen
niet mogen uitstellen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).