Perspectief, relatief.

Auteur: , 9 Reacties

Alles is relatief. Je hebt van die mensen die heel blij zijn met hun diesel 'omdat ie net zo goed, zo niet beter is dan de benzine variant'. Totdat ze op een kwaaie dag aan alle kanten ingehaald worden door iemand in een fatsoenlijke benzine auto. Deze voelt zich dan op zijn beurt helemaal het mannetje totdat zijn auto wordt vergeleken met een circuit auto waarna er wèèr een teer ego gebroken is. Enz, enz, enz...

Ik kwam zojuist een al wat ouder filmpje tegen wat we hier volgens mij nog niet gelinkt hebben dat e.e.a. in gezond perspectief plaatst (hij kan dus bekend voorkomen). Aanschouw zelf, en poets meteen je school-Frans wat op…

For the record: C220 CDI sportcoupé vs. SL55 AMG vs. DTM CLK vs. Formule 19 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Bij Topgear hadden ze ook zoiets gedaan… Ook met de Maclaren-Mercedes van Coulthard en nog 2 andere auto’s, die ik ff kwijt ben… Dat was op Silverstone
Clarkson in de Ford Cougar, Colin McRae in de Ford Focus WRC en Herbert in de Stewart F1 is er ook eentje. Deze kende ik nog niet.
Sir Smokalot
Dus die F1-mercedes doet het rondje in 25 seconden?? Impressive…
@Franqie
het is McLaren-mercedes
Ja, ook schumi in zijn f1 wagen van paar jaar geleden tegen een 360 en een fiat
@Powerslide: Dat kan ook wel idd, wist iig dat t in Topgear was
@dekster: Ik schrijf t altijd fout… Mar je snapt iig wat ik bedoel
nou ik ben vet sneller met me geujTéIE
dit is Silverstone en de totaaltijd is denk ik 2:24. Als je daar de 1:06 vanaf haalt kom je op een tijd van 1:18 en dat is volgens mij niet extreem snel. Niet al teveel langzamer dan het ronderecord voor F1 op Silverstone.
Ik ken ook een andere variant van, met een A-class en Mclaren-mercedes f1 die andere weet ik niet meer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).