Lexus RX kwam en overwon

Auteur: , 37 Reacties

De Lexus RX is de bestverkochte SUV ter wereld. Sinds dat de RX in 1997 zijn eigen segment had gecreëerd, zijn er wereldwijd al meer dan 1 miljoen exemplaren van deze luxe SUV verkocht. Een keer de top bereiken is lang niet zo lastig als aan de top te blijven, vandaar dat Lexus RX opnieuw is verbeterd met extra dynamiek en raffinement...

Lexus streeft voortdurend naar perfectie in kwaliteit, prestaties, technologie en raffinement. Al jaren eindigen ze bovenaan in de ranglijsten van het Amerikaanse marktonderzoeksbureau J.D. Power and Associates. De nieuwe RX wordt gekenmerkt door een flinke lijst verbeterpunten die ik (lui als ik ben) niet allemaal ga opsommen.37 reacties

ça est trop laide
ik vind het ook de meest walgelijke SUV allertijden! Vandaar dat die ook zo goed verkoopt in Amerika natuurlijk, GEEN smaak!
hij is toch zo anoniem als de tering, mensen die weinig verstand van auto’s hebben zullen zeggen dat het een toyota of een kia is. Bijna elke andere SUV heeft meer identiteit, en die zien der ook nog eens beter uit.
Het moet inderdaad niet prettig zijn als ze je luxe SUV met een sorento vergelijken, maar voor mij blijft het toch één van de mooiste SUV’s.
Ik heb een tijdje in een RX300 en RX400h gereden en die auto’s zijn echt perfect.
ik sluit me aan bij Karlo, maar een autokenner weet dat het een lexus is en een niet-autokenner is daar niet in geinteresseerd. Maar eigenlijk zie ik niet zo vaak een lexus suv, wel dageijks 4a5touareggetjes en cayennetjes
@C30 CDI AMG, hahaha kijk wat je zelf rijd dat is de lelijkste mercedes die er is.
Er worden in Nederland maar 300 RX’en per jaar verkocht. Kleine markt dus.
dekster(de echte)
@Lexus
probeer je jouw miskoop daarmee te rechtvaardigen?
om het even over die c30 cdi AMG te hebben, het lijkt mij wel een goeie wagen, je kan er 250km/h mee rijden en hij verbruikt slechts gemiddeld 7.6liter. en je kunt zeggen dat je met een AMG rondrijdt.
@lexus

kijk wat je zelf rijdt is met DT. ga jij nou maar eerst eens even terug naar school. hahaha
sorry, maar je weet dat ik gelijk heb;)
@ dekster wie zegt dat ik een lexus heb? Mag toch ook gewoon een fan zijn van lexus of zo?
niemand maar als je lexus noemt is eht toch logisch dat je een lexus hebt
ja ach, één voordeel voor mij en één nadeel voor jou. we vinden elkaars auto oerlelijk, maar jij zal mij altijd voor je zien en ik jou in de spiegel…
Tenzij het een SC430 is.;-)
mijn 535d met m pakket is denk ik toch leuker dan een c30 amg :P
ja ach, jij hebt een M-pakket en ik het gewoon een ECHTE AMG.

Maar Ary, het ging over de Lexus…!?
Dat denk ik ook, Ary. Prachtige auto en een leuke motorisatie die je gekozen hebt. De C-klasse is absoluut niet moeders mooiste. Zeker niet als je naar zijn concurrenten de A4, de 3-reeks en de IS kijkt staat hij ver achter. Nu ja ieder zijn smaak en mening maar dat zoiets de naam AMG draagt…
die gozer is te blij met zn AMG
“De nieuwe RX wordt gekenmerkt” (kofschip)
oei… die is wel erg fout:( bedankt voor de melding!
@Danger: Logisch. Met een AMG ben je nou eenmaal heel erg blij :)
De C30 CDI AMG is tenminste een echte auto, Lexus is een wannabe merk met gejatte designs.
de looks zijn nietbepaald de mooiste maar de moter is dat zeker wel (kon je die C30 CDI ALG als berline krijgen?)
@jaap: dat van die designs klopt wel een beetje al zijn de nieuwe GS en de nieuw IS en de RX toch best redelijk origineel… en wannabe is relatief… ik denk dat Lexus behoorlijk trots mag zijn dat ze kwalitatief betere auto’s bouwen dan Audi, Mercedes en BMW (geloof je me niet? Check de pech onderweg statistieken eens http://www.autoweek.nl/tt2005.php?overzicht=31) of Betrouwbaarheid op merk
1 Lexus 96,9
2 Toyota 96,8
13 BMW 88,3
15 Audi 86,2
22 Mercedes-Benz 83,6)

Ga maar eens met de allereerste LS400 rijden…. snaarstrak na 12 tot 15 jaar zonder grote reparaties…. daar kunnen alle andere merken nog wel een puntje aan zuigen!
@C30 CDI AMG haha ik moet zeggen humor heb je wel, en ik kan makkelijk een c30 cdi amg betalen alleen vind ik hem te klein voor wat je betaald en wat snelheid betreft heb ik een porsche carrera4 mijn lexus RX vind ik gewoon een prima wagen, ik gebruik hem overal voor ik rij veel meer met mijn lexus en toch staat mijn porsche vaker bij de dealer.
Dit gesprek wordt echt weer teveel petrolhead. WAAROM SNAPT NIEMAND WAAR HET ECHT OM DRAAIT MET AUTOS! DE VRAAG IS: WELKE AUTO RESULTEERT IN DE MEESTE PUSSY VOOR DE BESTUURDER?!?!
WOoOdy heeft gelijk, ook uit klanttevredenheidsonderzoeken is gebleken dat Lexus rijders de meest tevreden autorijders zij van Nederland.
@lexus

Kijk, ik woon in regio Hilversum en heb mijn bedrijf ik Antwerpen zitten. Ga jij dan 30.000 euro per jaar betalen aan brandstof voor die gekke porsche? en wie zegt dat mijn budget geen porsche toelaat? een Cayenne is goedkoper dan deze mercedes als ik het even zeggen mag…!
weet je wat het eigenlijk ook wel is, tenminste dat zeg ik altijd; het is niet de kunst om een auto te kunnen kopen, maar om een auto te kunnen houden. Als je begrijpt wat ik bedoel
eigenlijk wil ik ook nog een dingetje kwijt. Ik moet zeggen ary dat zo’n BMW 535 met M-pakket echt een mooie auto is hoor! ik vind het gewoon alleen leuk om discussie los te brengen. Alleen over die lexus was ik wel serieus, die blijft gewoon lelijk (ook die gekke cabrio 430, de ls ofzo?)
@C30 CDI AMG, laten we het maar bij iedereen ze eigen smaak houden;), en wat beteft dat je zo ver moet rijden is een diesel een goede optie;), en die SC430 (de lexus cabrio) vind ik een mooie wagen, ik vind alleen de velgen spuuglelijk dat vind ik zonde van die auto.En wat beteft een auto kunnen kopen maakt niet uit, ken iemand die rijd in een oude volvo en hij staat in de Quote 500 dus geld maakt veder toch niet uit;). Succes nog met je bedrijf ;)
:-) tkx, al spreek voor mijn vader :-P
wij hebben hiervoor een gs300 gehad en echt waar……dat ding gaat gewoon niet kapot, ik hoor zelfs mensen zeggen dat de gs300 de beste auto ter wereld is……geloof ik graag :P

maar met de huidige 535dM hebben we nog geen problemen gehad….
edit: CAPS LOCK terrorist!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).