Koopt het Hollandsch product!

Auteur: , 11 Reacties

Bij NedCar in Born gaat het niet zo lekker, Smart gaat er geen ForFours meer bouwen. Roadsters trouwens ook niet, dus Smart is weer terug bij af met één model. Mitsubishi blijft NedCar wel trouw om daar de Colt te bouwen. Da's niet alleen een boodschappenwagentje voor moeders de vrouw, want er zijn ook giftige versies te verkrijgen. Dus om de lokale economie in Born en omstreken een boost te geven, volgt deze oproep: "Koopt allen Colts!"

Voor een keer kopieren wij ook eens de persteksten die door de autobranche de wereld in worden geslingerd. Het is tenslotte voor een goed doel.

“Mitsubishi gunt Nederland nu al een zomers gevoel met de stralende Colt d’Azur. Dankzij een dubbel schuif-/kanteldak profiteert de ‘d Azur- rijder maximaal van elke zonnestraal. Het klantvoordeel op de Colt ‘d Azur bedraagt 1.999 euro. En ook deze Colt profiteert tot 1 juli 2006 van 5 jaar garantie of een scherp geprijsd navigatiesysteem waarmee het voordeel kan oplopen tot 3.199 euro.”

En deze Colt heeft 109 pk, dus die wil ook nog best van zijn plek komen. Kan moeders nog sneller thuis aan het eten beginnen. Moet het allemaal nog sneller, dat kan ook met de Colt CZT 1.5 Turbo. Dankzij 150 pk sprint de Colt in 8 seconden naar de 100 en 210 op de teller zetten is ook geen probleem.

Dus: als je nog geen bestemming hebt voor je vakantiegeld: klik hier.11 reacties

Het probleem is net als vorig model civic: Te braaf,en te duur geworden! daarom koopt(e) niemand ze meer. Vorige modellen waren nog leuk en stuk minder gericht op de huisvrouw.
Het vorige model leuk? Eerder een suf, plat en ouderwets gebakje. Het nieuwste model is fris, ruim en modern, de prijs is laag/uitrustingsniveau hoog i.v.m de Renault Clio, Fiat Grande Punto en de Toyota Yaris (die hebben standaard 4, 2 en 2 airbags).
Een eerste “VILVOORDE” (Renault belgie) scenario in Nederland
Als je dan de Nederlandse auto’s wilt redden, doe dan zoals in Frankrijk, laat de overheid er in rijden. Dat is trouwens ook goedkoper dan al die S-klasses, 7-series en die C6 van Brinkhorst.
als ze nou gewoon minder belasting heffen op een Colt dan op een andere auto dan is de auto een stuk aantrekkelijker
Valt de colt niet onder de zuinige auto’s waar je 1000 euro van de overheid voor terug krijgt. Zo iets stond me bij ?

Maar ik weet dat ze nu ook al rally rijden met die COLT CZT 1.5 turbo. En geloof me die dingen gaan hard en snel. Effe chippen en je hebt eenm colt met 200 PK bijna :)
Het is een beetje suf om nu te gaan zeggen dat we allemaal een Colt moeten gaan kopen. Het blijkt gewoon niet efficient om daar auto’s te maken. Het is jammer voor die mensen en voor de regio, want dit is de tweede grot klap voor de regionale economie die ze daar te voorduren kreeg. NedCar is gebouwd toen net de mijnbouw zo goed als dood ging en de mensen een baan te geven. Maar goed, misschien wil Spyker of Ascari of of Burton of Donkervoort er wel een auto voor gewone burgers maken, wie weet. Houden we toch een beetje de Nederlandse trots hoog.
dekster(de echte)
wrm verkopen ze geen colts aan de politie?
autoliefhebber
Nederland is te duur voor dit soort industrie. De Colt is een goedkope auto waar al weinig marge op zit. Dat was ook het probleem van de Daf/Volvo die er eerst werd gebouwd. Alleen merken als BMW zullen in de toekomst rendabel auto’s kunnen blijven bouwen in West-Europa, de rest gaat of is al naar lage lonenlanden.
ik steun nedcar de colt is een copleete auto en voor een heel leuke prijs .en rijdt geweldig .en zuinig en dat is ook een voordeel met deze benzine prijzen
wim koekenbier
Sinds begin deze maand in het bezit van een Colt d’Azur 1,5,
fantastische auto met alles erop en eraan, waar vindt je dat
voor zo’n aanbiedingsprijs! We noemen hem “bommetje”
vanwege zijn explosieve karakter en als we met de open
dakjes in de zon toeren geeft het een goed gevoel een klein
beetje bijgedragen te hebben aan het inlandse bedrijfsleven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).