Gevleugelde Honda Civic

Auteur: , 18 Reacties

Kort geleden maakte we nog melding van de prestigieuze reddot award die Honda met de nieuwe Civic heeft gewonnen. Toch kan alles altijd nog net iets beter. Als het concept van de nieuwe Civic je aanspreekt, dan kan het haast niet anders zijn dan dat ook de vleugeldeuren die door lsd-doors werden gemonteerd, in de smaak vallen...

Gevleugelde auto’s uit de handen van lsd-doors, komen we in onze vleugeldeuren categorie, meer dan eenmalig tegen. Ze staan dan ook hoog aangeschreven en ze zijn minstens net zo veilig als gewone deuren. (via: worldcarfans.com)

Trouwens, is ‘ie in het zwart, op die dikke 5-spaaks sloffen, niet fantastisch om te zien? Ik mis alleen nog de geblindeerde ramen.18 reacties

Ziet er d8 ik zo wel netjes uit! Jammer dat de deuren zo ver naar buiten steken :\
The spaceship is now really ready for take off

wat een lelijke auto zeg
Ja vast ja. Deze auto is een revolutionaire stap richting de nieuwe auto’s die eraan komen. Let maar op, de auto’s die hierna komen zullen allemaal gebaseerd zijn op zo een model, lekker futuristisch. Omdat het gewoon fucking vet is! Kom jij met je lelijk, dacht het dus niet!
je moet er niet met je kop dr boven gaan staan kijken anders heb je prbleeem krijg je die deuren tegen je kanis aan
met dit soort deuren krijgt oom agent een vervelende verrassing als hij je sommeert uit te stappen terwijl hij naast de auto staat….. “Sorry!”
Mmm, denk niet dat het design het beeld van de toekomst is. Ik hoop het in ieder geval van niet. En die velgen… ik vind die bouten altijd zo lelijk! Ziet er zo goedkoop uit. Geef mij maar strakke velgen waarbij ze geen boutjes nodig hebben om het bij elkaar te houden!
Ik vind m standaard al super mooi, kwam dr pas eentje tegen, maar zo is tie nog beter. Alleen jammer van die boutjes inderdaad, ben ik ook niet zo’n fan van…
Ziet er erg goed uit. Lekker fout, best stoer zelfs.
@JAp…Deze auto is een revolutionaire stap richting de nieuwe auto’s die eraan komen. Let maar op, de auto’s die hierna komen zullen allemaal gebaseerd zijn op zo een model, lekker futuristisch. dat zal allemaal best, maar dat neemt niet weg dat er ook mensen zijn, zoals E-RayzeR, die het gwoon een lelijke auto vinden. het lijkt mij dat dat mag ofniet=)…reageer dus voortaan niet zo overdreven, is zo kinderachtig. en ik vind ’t ook gwoon een lelijke auto, revolutionair dat wel. en ik denk niet dat er volkswagens en bmw’s komen die dit soort styling gaan overnemen.
Superkoerier!
Vleugeldeuren vallen wat mij betreft in dezelfde categorie als booskijkers, neon en andere bagger: p-a-u-p-e-r-a-a-l. Maar goed, wie dat wil uitstralen is daar natuurlijk vrij toe.
mensen die dat willen uitstralen weten niet eens wat pauper betekend denk;)
Gaaf ziet er goed uit ga denk sparen voor een type R
Ik test auto’s voor mijn beroep maar ik kan je vertellen dat je deze Honda pas kan beoordelen als je er in gereden hebt. Wat een geweldige rij machine is dit zeg….. De Looks en het rij gedrag zijn gewoon weg heerlijk. Van elke hoek is deze auto gewoon een meesterwerk om tezien. Het dashboard is 1 van de mooiste dashboards die ik van alle auto’s gezien. Een dikke pluim voor Honda. Eindelijk hebben ze niet alleen een kwaliteit auto gemaakt maar ook een auto met de juiste looks. Nou liep honda toch al voor op de europeese auto qua kwaliteit en rij eigenschappen. Echter de duitsers en andere europeese merken kunnen hier verloopig nog niet aan tippen. Dus alle auto (optische)tunners blijf van deze auto af want zoals gewoonlijk kan je er meer aan verzieken dan verbeteren…
De wachttijd is opgelopen tot 7 maanden, dat zegt genoeg denk ik
de wagen is erg gewild ik heb erin gezeten en het is zeker een fijne auto van binnen en buiten nog iets ik begrijp dat mensen allemaal hun smaak hebben en ik zie mensen de wagen afkraken ik kan daar ook niet tegen ik rij heel graag honda en ik blijf japans rijden inplaats van het europeese gebeuren alle extra erbij kopen wie gaat er nou in een slopel astra rijden haha welke wagen heb je nou een slopel daar trek je echt volle zalen mee
hé wat toevallig! kom ik je toch weer bij een honda topic tegen :P . Ook hier geld weer; maak gebruik van LEESTEKENS!
heb er dus net zo ene gekocht :d 1.5 maand oud nu ongeveer
heb er gelukkig maar 2 maand op mooete wachte :D had ene zenne geanuleerd en kheb die zen plaats gekrege :D
dashboard is echt prachtig vind ik
alsof ge in een vliegtuig zit alles op u gericht
ma die vleugeldeure zie ik echt wel zitte hoor :o
iemand enig id van de prijs hiervan ?
en waar ze zoiets zette ?
girl die veel van mooie auto's houd
is een te gekke auto ik zou er wel in willen rijden dat is bij de meeste auto’s wel die kunnen worden op gepimpt. nou voor mij is het een leuke en mooie auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).