Swift met vleugeldeuren – ook in Nederland

Auteur: , 25 Reacties

Nadat Suzuki dealer Vari de enthousiaste reacties op Autoblog over de Suzuki Swiss Edition had gelezen, besloten zij om een Swift Dutch Edition uit te brengen. Geheel volgens hetzelfde recept, wordt de Swift lekker gepimped. Dus krijgt de Swift Dutch Edition vleugeldeuren, wordt verlaagd en uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen waaromheen 205/40ZR17 brede banden zijn gemonteerd.Extra tupperware is ook aanwezig in de vorm bumperspoilers, sideskirts en achterklepspoiler. Als je er een besteld mag je zelf de kleur bepalen zowel de lederen bekleding als het koetswerk. Vanaf tweede paasdag zijn er twee exemplaren in Nederland te bezichtigen, een bij Vari in Vlaardingen en in Rotterdam.

Oh ja en de foto’s had U natuurlijk al herkend: dit is de Swift Swiss Edition.25 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
“Nadat Suzuki dealer Vari de enthousiaste reacties op Autoblog over de Suzuki Swiss Edition had gelezen, besloten zij… ” is dat echt waar?
vinik wel lef van die dealer dan! zouden meer dealers moeten doen!
deze auto’s zijn standaart al lelijk. de tupperware helpt echt niet. die vleugeldeuren heeft wel iets maar probeert dan maar is uit uwe auto te stappen in een parkeergarage.
Ik vind de Swift juist wel lekker. Deze ziet er ook wel goed uit hoor, maar misschien liever niet de vleugeldeuren.
Voor zo’n goedkoop autootje vind ik de Swift echt niet verkeerd. Leuk fris design. Vooral in het zwart is het toch een mooi autootje vind ik. Maar die stomme vleugeldeurenhype vind ik zo dom. Laat dat nu maar aan de auto’s over die ook echt zo ontworpen zijn.
Ik mag aannemen dat niemand zo’n (speelgoed)auto wil. Mocht dat wel het geval zijn dan zal de inruilwaarde een lachertje zijn. Vari staat op het punt een grote blunder te maken.(over mijn mening valt nooit te twisten)
Ik wil er niet eens over nadenken wat deze auto inclusief BTW en BPM zou moeten kosten…
heb er gisteren nog één gezien en ik moet zeggen: dit is zoals de New-Mini eigenlijk had moeten zijn!

Die vleugeldeuren en tupperware da’s natuurlijk bagger…
Ik moet zeggen dat ik als een van de weinige het een leuk karretje vind. Als je eens wat anders dan de rest wel vind ik dit geen overdreven versie.

Je hoeft niet bang te zijn dat je bejaarde buurman er een zal aanschaffen of je gefrustreerde buurman die op alles afgeeft wat anders is.

Vleugeldeuren top! Moeten ze op meer auto’s doen. Scheelt je ook een hoop ellende als er weer eens iemand dicht naast je geparkeerd staat.
New Mini owner
je ziet duidelijk dat de designers van Suzuki naar de new Mini hebben gekeken, en omdat hij daar veel op lijkt, is het een hit.
Is dat een onbevooroordeelde reactie “new mini owner” ??
Vind het wel strakke bak.. en ik staat er van te kijken dat ze het aan durven. zie een ander merk niet snel zoiets proberen in het goedkopere segment.
ik volg W0o0dy
Best geinig, weet iemand hoeveel dat moet kosten ?
De nieuwe Swift is echt een leuk ding. Guitig. Zoals W0o0dy al zei, eigenlijk meer een Mini dan de Mini zelf. Bij Top Gear hebben ze eens gezegd dat de Swift best eens de opvolger kon worden van de Liana voor het Star in a Reasonably Priced Car segment. Ik zie dat wel graag gebeuren, volgens mij is het leuk hoeken met dat wagentje.

Lollig initiatief van die dealer, maar iedereen die vleugeldeuren monteert op alles wat ze niet origineel al had is een idioot. Gelukkig valt over mijn mening wel te twisten. :-P
Ik heb de nieuwe Swift vanaf het begin al leuk gevonden. Mijn vriendin wil er wel één in het Oranje MET vleugeldeuren (ze heeft nu een gele punto).

Doen !
heeft iets van de mini
Rijd nu bijna een jaar de nieuwe swift design is super :) maar vleugeldeuren hoeven van mij niet.
We hebben nu een dik half jaar de swift, GEWELDIG!!!!!!!!! love it. en die vleugeldeuren zien er ook super uit……. Misschien ooit….
Dames en heren, jammer dat jullie zo’n slechte reactie hierop achter laten, het blijft een suzuki.. beste auto`s die er ooit gemaakt is/ worden. nooit porblemen. en de deuren is gewoon een prestatie kwestie, net als bij motorfietsen, je maakt ze dat ze 400 kunnen rijden.. maar ga jij het doen??????
Ik blijf erbij dat je voor zo`n prijs nergens zo`n goeie auto kan kopen,
heb er zelf 1ne en moet zeggen rijd zalig maar rammelt wat hard vanbinnen. ga hem binnenkort tunen en naar 130 pk brengen. ben is benieuws wat dat gaat zeggen. vleugeldeuren hoeven voor mij niet maar wil wel van die ingesneden deuren zoals op de clio. netjes
Ik zou er wel een willen hebben hoor er gaat echt niks boven suzuki!!!
hij is gewoon af en niks gezeur over die vleugeldeuren dat is juist het vetste eraan!
suzuki rullezz wij hebben er 2 de nieuwe grand vitara high executive 2006 en een ignis met bullbar sicebars en de grootste velgen vanaf fabriek uit 2003
Gideon Buurma
Ik ben absoluut geen Susuki fan(tenminste de auto’s, susuki motoren zijn super) maar ik vind dat deze Susuki echt een leuk auto’tje is, ik wil over een 1 jaar gaan kijken naar een nieuwe auto. Het wordt waarschijnlijk de Citroën C2 R met de 175pk sterke turbo motor(geleend van Mini) maar als Susuki tegen die tijd een flinke turbo motor in de Swift heeft geplaatst, zal het echt afhangen van het rijgedrag van de 2 auto’s. De vleugeldeuren in zo’n auto vind ik echt leuk, het is af-fabriek dus origineel, deze auto staat zeker op mijn Wanna-Have list! Susuki, Keep Up The Good Work
Gideon Buurma
ik ben eigenlijk benieuwd wat deze susuki gaat kosten?
vette bak maar wat kost dat nou eigenlijk?
De deuren maken het echt helemaal af echt cool!
Ook mooie vorm.
Dit is nou eens echt een kleine sportieve auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).