Aston Martin V8 – rallystyle

Auteur: , 5 Reacties


Leblogauto komt met leuk nieuws, ene Stéphane Sarrazin ruilt zijn Subaru Impreza in voor een Aston Martin V8. Dappere Stéphane zal met de Aston Martin aan de start verschijnen van de rally Lyon-Kolen.

Gelukkig ligt 1 april al een tijdje achter ons, anders zouden we toch maar twijfelen of dit een serieus bericht is. Stéphane rijdt ook al op LeMans met de Aston Martin DBR9, in dat licht gezien is het dus niet zo vreemd. Ook rijdt in de GT klasse een Porsche 911 GT3 mee, dus dat wordt een leuk gevecht.5 reacties

een rally auto met style
yeah sure….
Meedoen is belangrijker dan winnen neemt hij iets te letterlijk.
mss wel maar het is wel een mooie wagen om mee aan de start te komen.
Turbopaultje
klopt, in het frans rallykampioenschap rijden er dit jaar 2 V8`s mee. opgebouwd door Prodrive….. die gaan dus echt hard in stijl …:-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).