Infiniti G35 ript je favoriete cd’s

Auteur: , 11 Reacties


De Infiniti G35 werd in op de Autoshow in New York door Nissan CEO Carlos Ghosn persoonlijk onthuld. Infiniti is de luxe tak van Nissan en de G35 is hierin het populairste model. De G35 is uitgerust met een V6 die je heerlijk door kunt trekken tot een gillende 7.500 toeren. Onder de motorkap zijn maar liefst 300 paarden voor je aan het werk...

De uitrusting is uiterst compleet. Standaard zijn bijvoorbeeld actieve cruise-control, XM-radio en navigatie. Het dashboard beschikt over een CompactFlash aansluiting en een ingebouwde harddisk, waarmee je je favoriete cd’s ript en op kunt slaan op de harddisk. De nieuwe G35 wordt in het najaar verwacht. Nissan heeft er hoge verwachtingen van en hoopt met deze auto het marktaandeel te kunnen vergroten.

11 reacties

voorkant ziet er wel geinig uit, achterkant vind ik heel erg lelijk, lelijke bolle vormen. Binnenkant vind ik wel sporttief eruit zien, wel netjes.
Mooie auto, maar lijkt wel een beetje op de Merc CLS
Je bedoelt zeker de Merc CLS op deze lijkt…De G35 bestaat namelijk al langer dan de Benz. Dit is gewoon een update ervan. Trouwens ik ben meer benieuwd naar de nieuwe look van de G35 Coupe..als die op de laatste concept lijkt wordt het echt spannend.
Eigenlijk is dit toch een grote nissan 350Z?
Diezelfde V6 uit de renault Vel Satis, evenveel pk’s…Maar waarschijlijk niet evenveel rijplezier.

Maar ik denk, dat als je een goed afgewerkte, vrij sportieve auto wilt, dat je wel goed wilt, want de afwerkingskwaliteit van oa het interieur van de 350Z schijnt maar zo-zo te zijn.
*dat je wel goed wilt = dat je wel goed zit
Hij heeft ook wel iets weg van de nieuwe Lexus GS niet? Achterkant niet, die is vreselijk
8-s wat een lelijk ding
van voor lijkt hem op ene merc cls inderdaad achterkant lijkt me op aliens :s maar binnenkant echt goed afgewerkt zeer sportief als hamann daar nog is bij schroeft;-)
beetje een KIA kont, niet mijn smaak
Is dit ook de motor die met turbo’s in de nieuwe Skyline komt of gaan ze daar een nieuwe voor ontwikkelen? Heb ergens gelezen dat daar een V6 biturbo in komt.
Eroi_Di_Carta
De Infinity G35 wordt in Japan geleverd als de Nissan Skyline 350GT. Het heeft een Q35 motor, dezelfde als in bv de 350Z en Maxima.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).