Spyker C8 Laviolette Limited Edition Basic Instinct 2

Auteur: , 9 Reacties

De Spyker C8 Laviolette die Sharon Stone in de openingsscène van Basic Instinct 2 met pijn in mijn hart de Thames in rijdt, vormt de basis voor de eerste Limited Edition ooit die Spyker uitbrengt. Er zullen niet meer dan 25 exemplaren van de C8 Laviolette Limited Edition Basic Instinct 2 worden vervaardigd. Net als in de film heeft de auto Jetblack-zwarte lak, een Lipstick-rood interieur en een geborsteld aluminium dashboard...

De auto krijgt de standaard 4,2 liter Audi-V8 met 400pk en heeft een prijskaartje van ongeveer 2,5 ton euro ex. Wees er echter snel bij, want volgens autovisie zijn er al 20 verkocht. Het idee van een Limited Edition is op zich bijzonder wanneer je bedenkt dat de klant normaal gesproken zijn Spyker geheel naar eigen smaak samenstelt.

Spyker is overigens ook aanwezig bij de Top Marques Monaco en de F1 Grand Prix van Monaco. Bij de GP zullen een Spyker C8 Spyder en een Spyker C8 Laviolette in de buurt staan. Mocht je er eentje willen kopen dan neemt CEO Victor Muller je mee voor een ritje tussen de test-en kwalificatieronden door (persbericht Spyker).9 reacties

25 exemplaren is voor Spyker begrippen toch niet echt ‘limited‘?
@Sacha: Daar heb je absoluut een punt. Spyker moet gedacht hebben: We geven de C8 een label “Limited” en dan vliegen er in korte tijd weer 25 bestellingen de deur uit. Supermarketing!
ik weet niet of het waar is
maar houd spyker geen rekening met de oplagge van hun wagens?
hier dan wel éh
iedere auto is uniek en ze maken er zoveel als ze kunnen per jaar (minder dan 100 de komende jaren)…. dus een productielimiet zul je niet zo snel nodig hebben.
foto’s???
@Dennis Dat dacht ik ook meteen al, en het werkt! Straks gaat het net als met de Enzo, zo veel vraag dat er maar eventjes 50 bij komen, dat zou Spyker een eind op weg helpen!
ik heb er gister een gezien: http://www.autojunk.nl/pix/view/161283

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).