Bavaria City Racing in Rotterdam

Auteur: , 5 Reacties

Het was deze week al in het nieuws... Het succesvolle Monaco aan de Maas heeft dit jaar een eigen sponsor en heet vanaf nu Bavaria City Racing. Bavaria wordt voor drie jaar hoofdsponsor van het evenement. Organisator Rotterdam Racing wil samen met de bierbrouwer het racing-evenement naar een hoger nivo tillen. Met de naamsverandering kan het concept op termijn ook in andere steden en landen plaatsvinden.

Dit jaar zullen in ieder geval het Williams F1 Team en Christijan Albers weer aanwezig zijn. Nieuw dit jaar is het ‘Burning Rubber’ Gala op de zaterdag voor het evenement, ook is het parcours anders want de route start óp de Willemsbrug over de Maas. Het parcours loopt verder via de Verlengde Willemsbrug, Blaak, Coolsingel, Hofplein, Pompenburg en voert in omgekeerde richting weer terug naar de finish op de Willemsbrug. Christijan was één van de hoofdrolspelers van 2005 en verzekerde de aanwezigen op 20 augustus weer het nodige rubber op de Willemsbrug en de Coolsingel te zullen leggen.

Het grootste deel van het parcours zal gratis voor het publiek toegankelijk zijn. Kaarten voor de tribunes, direct langs het parcours, zijn te bestellen via bavariacityracing.nl.

Met dank aan Mandelbaum voor de tip!5 reacties

@vincent
wat is een nivo?(moet dat niet niveau zijn?)
ik denk het wel
Je kunt beter geen kaartjes kopen. Vorig jaar zat ik tegenover het stadhuis op de coolsingel en dan zie je ze alleen maar heel snel voorbij schieten omdat dat het smalste stuk is. Juist waar iedereen voor nop stond te kijken maakten Doornbos en Albers donuts.
@dekster & Christoff: volgens mij kan het allebei…
De tekst “nivo” werd gebruikt op de site dus dat heb ik overgenomen;)
Lees net dat ook Jos Verstappen aanwezig zal zijn met het A1-team!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).