Carlos Ghosn pakt weer eens een awardje mee

Auteur: , 3 Reacties

Alsof de man inmiddels nog niet voldoende is onderscheiden, heeft Carlos Ghosn, topman bij Renault en Nissan, opnieuw een award te pakken. Ditmaal de prestigieuze J.D. Power Founder's Award. Deze award wordt toegekend aan personen of organisaties die met volledige toewijding continue op zoek zijn naar verbeteringen voor de consument...

In het 38 jarig bestaan van J.D. Power, is de award 15 keer toegekend. Meneer Ghosn heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend. Hij heeft een schitterend CV waarop onder andere de redding van Nissan staat vermeld. Nog maar kort geleden haalde hij fel uit naar zijn collega autobouwers. Niet erg aardig, maar hij heeft absoluut recht van spreken. Hij daagt zijn collega’s uit eens een keer met gewaagde modellen te komen, want volgens hem is de passie ver te zoeken. Ook met het Franse Renault heeft hij grote plannen. Van Renault kunnen we overigens de komende 3 jaar 26 nieuwe modellen verwachten.

Carlos Ghosn: Onthoud die naam! (via: automiddleeast.com)3 reacties

Renault is sowieso beukend bezig. het nieuwe designgamma ingeluid met de Avantime is gewoon vernieuwd. Je ziet nu dat bijvoorbeeld Honda daar nu ook bezig mee is, ook Nissan met de 350Z en Murano heeft bij mij zijn sporen verdient. Autobouwers moeten niet vergeten dat auto’s niet alleen zijn om van A naar B te gaan, maar veel meer. Lees maar eens het boek over hedendaagse techniek van de philosoof Achterhuis.
De beste man heeft in veel gevallen gelijk, dat de passie ver te zoeken is. Maar het soort passie dat bij de auto’s van Infiniti te vinden is, hoef ik niet te vinden. Wat een gedrochten zijn dat! Vooral die QX56 en de QX45, poe..
Daar wil je voor je verdriet niet inzitten. Dan maar een minder gepassioneerde, “oersaaie” Chrysler.
passie is er michien wel maar het zijn wel leilijke gedrochten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).