Infiniti komt in 2008 naar Europa

Auteur: , 10 Reacties

Het Japanse Nissan zal vanaf 2008 het luxumerk Infiniti officieel in Europa gaan verkopen. Dit heeft opperhoofd Ghosn van Renault/Nissan vandaag laten weten. Het merk wordt op dit moment in de VS, Taiwan, Korea en het Midden Oosten verkocht.

Zoals we al eerder lieten weten zijn in 2007 eerst China en de Oekraïne aan de beurt. Als laatste komt Infiniti in 2008 dan ook naar West-Europa… Omdat wij Europeanen zo gek zijn op diesel mogen we namelijk iets langer wachten zodat Infinti ook de diesel-lovers kan bedienen (via auto-motor-und-sport.de).10 reacties

Goede zaak! Ik ben een enorme fan van de schitterende FX.
Eindelijk wat meer de FX op nederlandse weg.
Joepie!
Heb al vaak die FX45 zien rijden, nu hopelijk nog meer :)
het zijn geen lelike auto’s maar de duitse zijn toch nog altijd mooier
Bweurk de hele rest van de normale wereld rijdt met gewone normale naft, alleen wij met stinkdiesel. Wie helpt ons toch van die onnozele vergissing af? Astmalijders stikken ervan, en de mooiste automerken ter wereld stellen de verkoop van hun mooiste modellen uit bij ons om de tijd te hebben om hun modellen van tweederangskachels te voorzien zodat ook die achterophobbelende Europeanen klant kunnen worden. Ik herhaal het nog even voor alle duidelijkheid: Achterophobbelen.
Er is echt geen mooiere SUV op de weg als de FX, als je niet naar het merk zou kijken en alleen naar de vorm dan kun je alleen deze conclusie trekken!
Eroi_Di_Carta
Vooral de G35 is erg mooi. Ik zie hier regelmatig een Infinity M45. Ook een mooi ding hoor!
Vera van Veenendaal
Na in mei 2004 de Infiniti in Amerika gezien te hebben was ik verliefd op deze SUV, inmiddels zijn wij sinds 4 weken de trotse eigenaar van een FX 45, 1 jaar oud, met full options een zwarte met brique bekleding en magnesium velgen.
Helemaal te gek, rijdt als een beer, de kleinere kofferbak nemen we op de koop toe, maar we hebben ons laten vertellen dat je hem geen SUV mag noemen maar een PUV. Elke dag is het weer genieten
Na vandaag, 12 april 2007, op één dag in een en dezelfde stad (Haarlem) 3x de Infiniti FX35 te zijn tegengekomen vraag ik me af of deze SUV echt pas in 2008 in Nederland (west-europa) geintroduceerd gaat worden.
En even for the record het was niet 3x dezelfde maar 3 verschillende.
1x zwart, 2x een soort beige metallic. Dus wie weet hoe het hoe zit met de introductie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).