Brokernet Silver Sting uit Hongarije

Auteur: , 8 Reacties


In de wereldwijde automobiel industrie staat Hongarije met name op de kaart vanwege de grootste motorenfabriek van Audi en de Europese productie van Suzuki. Uit Hongarije komt nu ook de Brokernet Silver Sting...

De 1.100 kilo lichte Brokenet Silver Sting leende de 3.6 liter zes-cilindermotor uit de Porsche 911 GT3 die goed is voor 437 pk en de teller in slechts 3,8 seconde op de 100 km/u zet.

De auto werd ontworpen door Kalman Bodis, die al vanaf 1990 voor Bovi Motorsport met Porsche’s 911 deelneemt aan internationale GT race kampioenschappen. Met die ervaring op zak besloot hij al zeven geleden een eigen auto te bouwen. Na een paar “schijnbewegingen” is de auto nu dan eindelijk af en vernoemd naar één van de sponsoren. De Brokernet Silver Sting werd dit weekend gepresenteerd op de jaarlijkse Budapest Luxury-car Show.

Op de show was een flink aantal toppers vertegenwoordigd, waaronder Pagani, Koenigsegg, Saleen, Wiesmann en natuurlijk de Bugatti Veyron (via: leblogauto.com).

Brokernet Silver Sting8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat een lijnen in de deuren en de body aan de zijkant .. erg mooi gedaan, maar ik vraag me af of de aerodynamica ervan ook zo goed is.
idd heel mooie aerodynamica.
Ik vind het er een beetje uitzien als een japanner met te veel plastic. Niet echt mooi dus.
Toen ik de foto zag dacht ik dat het gewoon een goed getune’de RX7 was.
niet mijn ding .. ziet er een beetje ‘el cheapo’ uit, zelfs voor een sportwagen
ben het eens met Stylez….lijkt precies op een aantal getuunde RX-7’s die ik wel eens heb gezien…
das heel verstandig om een GT3 motor van porsche te gebruiken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).