Raakt de Mercedes SLK zijn SLR-look kwijt?

Auteur: , 14 Reacties

Volgens het Duitse blad Auto Strassenverkehr, staat er over ongeveer twee jaar een update voor de Mercedes SLK op de agenda. De SLK 350, nu nog goed voor 268 pk, zal dan 292 pk tot z'n beschikking krijgen...

Vooralsnog wordt er niet gesproken over een SLK 63 AMG, want er wordt een geheel nieuwe V8 roadster van Mercedes verwacht, die de SLK 55 AMG moet gaan vervangen.

Bij de update zal het exterieur van de SLK worden voorzien van nieuwe chroom accenten, maar de belangrijkste veranderingen zouden weleens aan de motorkap en de grille kunnen plaatsvinden. De SLK (hier afgebeeld) zal wellicht zijn SLR-look gaan verliezen. Ondanks dat het “mini SLR” uiterlijk bij sommige klanten erg goed is gevallen, zijn er ook genoeg mensen die menen dat de grille nu juist één van de zwakkere punten van de auto is. We wachten het dus even af. To be continued… (via: leftlanenews.com)14 reacties

SLK 63 AMG zou wel erg leuk zijn, 1000 Nm koppel begrensd. Daarmee zal de vrij lichte roadster velen de baas zijn.
Dom, is natuurlijk de 65 AMG
@Ejay
geen probleem maat iedereen maakt fouten
ik vind het geen lelijke auto (heeft jeremy van top gear geen slk 55 AMG??)
Ja christoff die heeft er idd ook één , maar ik vind de slk zeker wel een geslaagde roadster alhoewel de z4m toch wel voorgaat by my
@ roffa
ja idd als je de Z4M neemt wel.
@Christoff : nee, die heeft een SL55 amg, geen SLK55 amg.
@ simonMC
nee die heeft hij verkocht voor de Fort GT te komenmaar daar kon hij niet elke dag mee rijden dus heeft hij een SLK 55 AMG gekocht. ik heb het verhaal op mijne computer staan.
als ik zal het op mijne site zetten
@Christoff: ahzo, wist ik niet…Wist wel dat hij een Sl55 had, en veronderstelde dat hij toen ook een Ford GT40 bijkocht, niet dat hij die ervoor inruilde.

Vind trouwens dat jeremy clarkson niet past bij een slk.
Vond de sl veel beter bij hem passen eerlijk gezegd.
En ik vind het ook wel hypocriet van hem, eerst de S2000 de hemel in prijzen en zeggen dat hij veel beter is dan een boxster en een z4, en dan achteraf zeggen dat hij die eigenlijk niet wilt kopen, omdat hij niet gezien wil worden in een honda.
ik vind da hij beter past in een cl 65AMG of in een CLS 63AMG
MERCEDES SLR IST BESTE MANNE EN LAMBORGHINI GALLARDO OK DUS AFBOLLE
ja manne kvind da wel ne chiquen bak ma kvind den mercedes SLR en de lamborghini gallardo onderandere ook wel bangelijk of ne goeien dodge ram is ook zalig !!!
idioot het gaat niet om de 65 amg maar om de 63 amg dat is een V8 en geen V12 met 1000 nw aan koppel maar 630 nw aan koppel eerst je huiswerk maken :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).