Nieuwe foto’s Aston Martin DBS

Auteur: , 45 Reacties


Hier een paar nieuwe foto's van de Aston Martin DBS. Ik acht de kans erg klein dat dit je koud laat, want wat is dit toch een ongelooflijk fraai apparaat. Geheim agent 007 zal deze Aston Martin uitgebreid inrijden tijdens de opnamen van de nieuwe Bondfilm Casino Royale. Als Bond-acteur zou ik het wel weten: "Sorry jongens, maar deze achtervolgingsscene moet écht nog een keer over"...

De DBS is de overtreffende trap van de DB9, die ons overigens niet vreemd is. Op een gegeven moment kom je dan op een punt dat je er niet meer over moet praten, maar enkel nog kijken en genieten. Lekkerrrr! (via: classicdriver.com)

Aston Martin DBS
Aston Martin DBS45 reacties

!¿!Mats!¿!
mooi hoor!
Weer een supermodel van Aston Martin. Helaas heb ik te weinig geld om er net eentje te kopen. Anders had ik deze alvast besteld.
Mmmh, van buiten een tikje te ‘bling’. Vanbinnen is het perfectie. Vraag me wel af wat ze nu met de Vanquish nog willen?
@heidekonijn

ik zou het eerder andersom vinden binnen beetje bling en buiten perfectie maar is jouw mening ik vind de binnenkant en buitenkant beiden perfectie uitstralen hoor maarja
Ik hou niet van de spoilers en luchtgaten in deze auto. Doet serieus afbreuk aan de sjieke ingetogen maar toch sportieve uitstraling van Astons…
super
i woord: wooooooooow
Is dat nou stof op het dashboard achter het stuur? En die luchtgaten zijn idd een beetje jammer.. maar het blijft toch een Aston Martin :-D
de stof… dat is waarschijnlijk Alcantara (zoiets als suède)
mee eens dat een aston chique hoort te zijn maar zo te zien kunnen we erop vertrouwen dat ze ook met spoilers een net bakkie kunnen maken
!¿!Mats!¿!
misschien moet deze de Vanquish vervangen? of komt daar ook nog een nieuwe van?
Ik vind hem onwijs stijlvol!
1 probleem, den Daniel Craig kan nie rijden ;) – heeft geen rijbewijs ! Dus heeft niet veel aan die wagen hé.
Ik kan die Astons nou niet meer uit elkaar houden… :S
@Patrick
Kan kloppen, ik vind beperkte bling binnen wel kunnen, buitenkant moet zo blingloos mogelijk zijn. En dat lukt bij een gewone DB9 beter vind ik.
WOW…wat een juweel van een wagen zeg! Het is zeker mooier dan DB9. Het is nog bruter en doet absoluut geen afbreuk op het imago van het merk. In 1 woord: geweldig. Ik wacht ook met spanning af op Aston Martin DB9 RS en V8 Vantage RS.
als ik mij niet vergis is dit de vervanger voor de vanquish, die had ook al luchtgaten op de moterkap, dus wdb kan het wel. Het is ten slotte ook het sportiefste model van AM en daar moet wel een beetje show bij…
Eigenlijk vind ik de Vanquish toch wel iets mooier….. wijkt ook iets meer af van de V8 Vantage en de DB9.
weet iemand welke motor in dat fraais zit?
Waarschijnlijk kiest die nieuwe james bond zijn Mondeo nog boven dit, de idioot
deze wagen ziet er echt zalig uit. ik vind dat ze deze bij de andere modellen moeten zetten. ik hoop dar er de V12 van de vanquish in komt met wat meer PK’s.
PS Daniel Craig is echt niet de ideaale persoon voor James Bond. hij heeft die klasse en uitstraling niet van een “echte” james bond
vanquish heeft meer stijl, deze is gewoon meer agressief. Ieder z’n astin zeg ik altijd maar!
@ddrik
volgens artikel waarnaar gelinkt wordt is het de Vanquish v12
Denken ze dat ze als ze viermaal dezelfde wagen bouwen, ze viermaal zoveel klanten zullen hebben? Dit is een korte termijn strategie die enkel voordelig zal zijn voor de daytraders op de beurs. Het is afwachten tot het merk leeggemelkt is, en het aan één of andere investeringsgroep wordt doorverkocht.
Welnee…dat is hun bedoeling niet. Aston Martin is momenteel al enorm populair en hun productie wordt zeker met 25% opgeschroefd. Het is en het blijft een merk die veel opzien heeft gebaard. Om de exclusiviteit te behouden is het niet de bedoeling om al viermaal zoveel klanten aan te trekken.
MB 190 2.3 16V
Super mooie auto
DIE versnellingspook is walgelijk
en moest ik bij aston werken zou ik zeker dat stuur vanonder vlak maken (zoals bij de rs4)
geef ‘m een normale motorkap en ik koop ‘m…(kan nog 3 jaar sparen, dan kan ik er een kopen tegen de tijd dat ik legaal de weg op mag)
dat noem ik nou een auto
Aston Martin
Ongelofelijk! De V8 was al super, maar deze zegt nog zo veel meer! Wat een uitstraling en karakter! Ze worden alsmaar mooier de astons, ben benieuwd naar de volgende …
Zie ik het nu verkeerd of lijkt dit gewoon een DB9 met een lelijke motorkap en overdreven velgen?
Niet dat ik de DB9 afkraak, totaal niet!
De DB9 is immers de mooiste auto die er rondrijd, maar ik vind deze DBS geen verbetering op het gebied van styling van het exterieur.
Het interieur is wel super als van ouds.
How ever… Ik niet wachten op de prestatie-cijfers, deze zullen zonder twijfel ook top zijn.
maartenunplugged
mijn god!

mijn linkerarm voor een uurtje met dat ding… echtwaar
Een uurtje? Maar er maar jaren van.
dat stuur en die schakelpook zijn echt lelijk
Echt zóóóó mooi… die wagen straalt macht uit, en van dat interieur begin je spontaan te kwijlen…
WOW wat een lekker ding !!
ik heb in england het magazine gekocht , heel goed alleen zat er een reclame ingeplakt die echt iriteert
Helemaal perfect deze auto. Echt alles is mooi. Je wordt er blij!!!! Goede motivatie om hard/slim te werken en zorgen dat hij er komt!!!! Doel uiteraard zo snel mogelijk!
Ik vind het prachtig dat Aston Martin die exclusiviteit zo wil behouden!!! Dit is een prachtige auto, maar ik heb al 2 Astons, dus de kans is klein dat ik deze koop.
Exlusiviteit op z’n BEST!!
Deze sportieve DB9 is echt een ‘Bond-auto’.
De schakelpook vind ik echt wel sjiek met zn joysticklook.. OK, het stuur wat minder.. maar dat is ook Aston Martin.. sobere luxe (al is dat minder bij deze DBS).. Als je deze stuur echt nix vind kun je em toch nog altijd vervangen door een klein MOMO-stuurtje. Alleen zal de klasse wel verdwijnen en plaats maken voor racey..
swat… de koetswerklijn is gwn idealistisch punt.
TR CARS COMPANY
ik vind het een vette aston maar da lucht happers op de moterkap zijn gewoon lelijk dat is een feit >:(
Dodelijk………… echt dodelijk!!!!!!!! er zijn grote goddelijke krachten aangeroepen om dit te doen verwezelijken… woorden zijn onnadrukkelijk overbodig…….
Dit is werk van alle goden bij elkaar met toestemming van ” de” grote almachtige GOD..
het is gewoon beest hoeveel mensen kunner er in
Wederom een fantastische uitstraling met het ongeevenaarde lijnenspel van de ontwerp afdeling van Aston Martin. Combineer dit met de V 12 motor en je hebt een peleton Engelse comando’s in smoking.
Ik vind de model mooi maar ik ben niet egt een aston martin fan het is jarenlang zowat dezelfde vorm en ik vind het opzicht zwak maar mooi uuitziend

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).