Video: Autowasbeurt van 10.000 dollar!

Auteur: , 18 Reacties

Wanneer je in een auto rijdt die voorkomt in het lijstje van tien duurste auto's ter wereld, dan haal je die natuurlijk niet even door de wasstraat op het moment dat er weer een paar vliegjes op je grille geplakt zitten. Nee, dan moet 'ie in stijl gewassen worden en dan het liefst bij Paul Dalton die wordt gezien als 's werelds beste autoreiniger. Een wasbeurtje kost je dan wel 10.000 dollar...

Dat lijkt veel geld voor een wasbeurtje en geloof me, dat is veel geld voor een wasbeurtje. Maar, je auto wordt dan wel met meer zorg schoongemaakt dan bij een badje van je pasgeboren baby.

Toch kan het nog duurder, want wanneer je je auto door Paris Hilton laat wassen, red je het waarschijnlijk niet met 10.000 dollar. Geef mij persoonlijk maar gewoon een aardige Belgische Bikini Carwash (via: jalopnik.com).18 reacties

Wat een kerel :D
!¿!Mats!¿!
dan wil ik ook wel auto’s poetsen. :P
Lekker je Hummer even laten schoonmaken door die gast om daarna vol door de modder heen te jagen ;-)
Maximaal 8.000 euro kost zo’n wasbeurt je dus. Nog wel zat…..maar dat is dan ook de meest extreme wasbeurt van 61 stappen neem ik aan. Die je in het filmpje zag was dan 10 stappen.
Maar ik word al moe als ik er naar kijk!
dit is een jobje dat vele onder jully wel zullen zien zitten. mss kunnen we allemaal samen komen om zo een carwash voor de benelux. ik ben in elk geval geïntreseert!
Die wagen ziet er ronduit fantastisch uit na de beurt.
Ik kan best begrijpen dat er mensen zijn die daar veel geld willen voor betalen. Ik zou ook zo zot zijn wss :p
zeer, zeer leuk baantje ;-)
hij krijgt er wel veel geld voor, maar moet er ook zeker veel voor doen, en ik denk niet dat andere mensen dit zo snel zullen doen, ook met deze (dure) middelen
je moet geen lange nagels hebbe.. Ik zou het nie teens durven, een bugatti schoonmaken, stel je voor dat je een kras zou maken! :-P
Geef mij maar een smerige wagen en $10.000 in me portemonnee.
Ik kan wel 10.000 betere manieren opnoemen om je geld uit te geven.
€10.000 gelukkig vragen die padvinders dat niet.
sorry $10.000
amai das goedkoop 10000 dollar
is dat een lamborghini garage of een carwash, staat er vol lambo’s
Ziet er zo’n sulletje uit maar zoveel geld verdienen met autootjes wassen…
Best wel over the top. Als je een MC12/Enzo/Zonda/… hebt durf je er toch niet meer mee te scheuren na zo’n wasbeurtje, beetje zonde… Zulke auto’s zijn om mee gereden te worden, dan is zoiets als dit een beetje zinloos lijkt me.
Als deze Paul klaar is met je auto dan is ie mooier dan dat ie ooit uit de fabriek kwam. Op zich wel de moeite om de auto voor de aflevering nog even door deze was-nerd te laten bewerken.
Ja, fabriek af zijn ze inderdaad nog in mindere conditie. Zo’n wasbeurt door was-nerd kost gewoon al net zo veel als een auto. Hoe lang deed hij er trouwens over?
En dan kom je in de zon met je wagen en smelt alle was er zo af (smeltpunt: 80°C).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).