Ascari krijgt filmrol in the Persuaders

Auteur: , 7 Reacties


We kunnen zo onderhand wel een aparte categorie aanmaken voor auto's en speelfilms. Naast de activiteit van het Nederlandse Spyker blijkt ook het door de Nederlander Klaas Zwart opgerichte automerk Ascari een rol te gaan spelen in een film. Ditmaal is het echter geen marketingstunt maar is de Ascari door lezers van het blad CAR magazine verkozen!

Het blad was een poll gestart en vroeg daarin welke auto een rol zou moeten spelen in een film gebaseerd op de bekende Engelse serie, the Persuaders. Er kon gekozen worden uit een Lamborghini, Ferrari, Aston Martin en Ascari. De underdog won en de KZ1 zal dus een rol kijgen in deze nieuwe film.

De film wordt groots aangepakt want namen zoals Ben Stiller, Steve Coogan, Hugh Grant en George Clooney hebben al aangegeven mee te doen. Denk dat dit een zeer grote bekendheid (en verkoopimpuls) zal geven aan de Brits-Nederlandse supercar (via worldcarfans.com).7 reacties

Cool
Jan-Jaap-Karel-Kees
Een tijdje geleden las ik in een autoblad (GTO volgens mij) een stuk over Klaas Zwart met zijn privé circuit en zijn eigen sportwagenmerk. Toen stond er dat de sportwagen zo exclusief was dat je hem alleen kon krijgen door een lidmaatschap voor het circuit en daarbij de auto te nemen. En dat koste 1 miljoen euro. Dus ik denk eerder dat het aantal lidmaatschappen toeneemt dan het aantal verkochte auto’s.
Hmm.. leuk voor ze. Maar ik vind die auto gewoon niet echt mooi. Niets speciaals. Maar zijn prestaties zijn super.
Ik vind de auto ook niet super .. hij springt er niet uit. Mooie wagen, maar meer niet
Ik ben het met de 2 heren boven mij eens.
spijtig dat hij geen oversteer heft
ik neem aan dat als jij weet wat je wilt als klant, ze dat prima voor je kunnen regelen. De auto is gebouwd zoals Klaas Zwart het wilde, en die houdt van neutraal weggedrag (niet gek want voordat dit een auto woor de openbare weg werd racete hij ermee in een lange afstands GT-raceklasse, en won)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).