Mazda RX-8 aangepakt door Prodrive

Auteur: , 3 Reacties

Prodrive gaat een keertje vreemd met Mazda, want doorgaans vrijen ze met Subaru, maar ik zal het niet verraden. De Mazda RX-8 werd getuned en door Prodrive omgedoopt tot de RX-8 PZ. In een gelimiteerde oplage van 800 stuks, is deze uitvoering speciaal bedoeld voor de Britse markt (stelletje egoïsten)...

De vering werd getuned en daarmee komt de auto 15mm dichter bij het asfalt te liggen. Daarnaast werden er 18 inch sloffen aangemeten en een achterspoiler gemonteerd. Tot slot werd het uitlaatsysteem vervangen. Prodrive liet de 231pk sterke motor met rust en heeft de verbeteringen vooral gezocht in de rij-eigenschappen. In de UK moet de Mazda RX-8 PZ £25,995 opbrengen (via: worldcarfans.com).3 reacties

HEBBE!!!


(shit heb 20 duizend te weinig)
“Prodrive liet de 231pk sterke motor met rust”
Ha ha ik denk dat ze gewoon geen verstand hebben van rotatie motoren.
Dat zou natuurlijk kunnen. In dat geval is het een heel verstandig besluit om dingen waar je geen verstand van hebt met rust te laten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).