Megane opvolger lijkt op Altica

Auteur: , 17 Reacties


De huidige Renault Megane is niet bepaald behoudend vormgegeven. Zeker de achterkant kan niet iedereen bekoren.

Autoblog.it weet te melden dat de nieuwe Megane zeker ook geen grijze muis wordt. De Megane III zal namelijk veel styling kenmerken van de Renault Altica overnemen. Helaas zullen de vleugeldeuren van de Altica niet voor de Megane worden toegepast.17 reacties

het word tijd dat jullie dringend een kotsende emoticon op jullie site zetten,want ander kan ik me niet goed uitdrukken
Wouter (autoblog)
Ver(n/l)euking van het prototype? :-.
het prototype is even goor als de oude megane
ze zouden beter vleugeldeuren als optie zetten voor de mensen die dat wel goe vinden
Nou heb ik sowieso een hekel aan die achtelijke emoticons, maar ik vind deze auto eigenlijk wel erg leuk… Ben benieuwd naar de echte foto’s!
:-S
**kots**
maartenunplugged
en wedden dat dat ding veilig wordt?

k vind hem echt gaaf
ik gok op vijf sterren en dat deze soep een aantal dingen van de mégane 3 heeft :)
Maah mensen, niet zo negatief! ‘T is een conceptcar, en hij is in ieder geval weer lekker uniek (typisch renault). Hoedanook, er zal nog wel hier en daar wat verandert worden, helaas overigens want ik vind ‘m persoonlijk ‘niet’ lelijk. Wel opmerkelijk!
Joenges toch, das weeral ne prachtige wage van Les Creatuers D’Automobile Renault… De mense die hier zevere zulle wss v die Ford Liefhebbers zijn !
RENAULT IS WEER LEKKER BEZIG !
Kunnen die duitsers nog iets van leren, ziet er tenminste wat beter uit als al die duitse merken bij elkaar.
Wat een zuurpruimen hier zeg. Eindelijk een serie auto die eruit springt, je moet maar durven. Hoe danook geengrijze muis…………….
wat een mooie doordouwerige neus. en wat een mooie uitdeiende heupen. echt geweldig!!
en als hij ook maar iets beter rijdt dan de huidige megane, wordt dit weer een topper.
Tja tis niet te geloven he…Renault…wie kwam er met de eerste grote MPV ? wie verzon er een auto alla Twingo ? ( sinds 1993 op de markt en nog steeds een leuke vlotte auto om te zien , die overigens erg goed rijd, zeker in vergelijk met al die japanse compacte zooi ) wie evenaart het succes van de Scenic ?? wie had de eerste auto met 5 sterren voor de veiligheid en heeft nu de meeste modellen met die bekende 5 sterren? welk merk durft nu en vroeger zo zijn nek uit te steken en eigenlijk de concurrentie een slag voor is geweest ? welk normaal personenautomerk is ooit zo succescol geweest in de F1..kan nog wel even doorgaan geloof ik…nee joh gewoon zo’n saaie duitse, japanse bak kopen .. das pas leuk ! altijd gokken op de gemiddelde suuffe autokoper pfffffff..veelal saaie nederlanders..met het nodige gebrek aan passie in hun donder !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).