Productie Hummer H1 stopt volgende maand

Auteur: , 34 Reacties


We zagen het al aankomen, want eerder werd al duidelijk dat GM overwoog te stoppen met de productie van de H1. Die fase ligt nu achter ons en de kogel is door de kerk, want de productie van de Hummer H1 stopt ergens volgende maand...

AM General bouwt al sinds jaar en dag de Hummers voor het leger en vanaf 1992 ook voor de gewone burger (lees: de gewone burger met een flink gevulde beurs). In totaal zijn er 12.000 exemplaren van de H1 verkocht aan burgers. In 1999 verkocht AM General de rechten van de burger-uitvoering aan General Motors, maar is wel zelf de Hummers blijven bouwen. Het besluit van GM zal niet leiden tot ontslagen, want het merendeel van de productiecapaciteit zal worden verlegd naar de legeruitvoering van de Hummer (via: autoblog.com).
Hummer H134 reacties

De enige echte Hummer…
…1minuut stilte…

mooie foto trouwens, hij gaat diep in het water en idd , de enige echte hummer.
Vaarwel
ik weet het dat het offtopic is, maar vanaf hoeveel euro kan je IN BELGIE een touareg kopen?!?
alsjeblieft, antwoord maar je mag me ook naar een site verwijzen waar ik het kan vinden.
de goed koopste is 37446 euro dan heb je een 2.5 rs tdi 120 kw diesel dus en benzine begint bij 41702 euro dan heb je een 3.2liter
sorry hey ging over de touareg en het was trouwens voor DB
zeer mooie foto
jammer.
dit was de echte hummer!
graag 1 minuut stilte…
wat zal ik zeggen… héél erg jammer :-(
*Kruipt in een hoekje en begint zachtjes te huilen* ;)
*Snik*
iedereen veel sterkte toegewenst met dit tragische verlies.
Maar de legeruitvoering blijft dus geproduceert worden, toch?
Yep! Join the army!
heel erg jammer, heb er een paar keer een zien en HOREN!! rijden… echt wreed.

nut van het merk hummer zie ik in een keer niet meer :-( volgens mij kan je beter een jeep nemen als je het amerikaans wil houden. als je het dan echt vatsig wil hebben een escalade. maar een hummer? H2?!

echt de bodem wat mij betreft
De hummer 1 was de enigste echte uber alles kunnen. Als ik geld zou hebben. Zal ik een luxe aangekleden hummer 1 kopen in plaats van zo’n pimp my H2 ala 50 Cent’s bak.

hummer stond voor wat de H1 was. En nu? nu moeten we maar verlopen modellen van de USA army kopen :)
Ok super jammer!!! Maar ja gaat die van mijn eindelijk geld op leveren in de verkoop!!! Nee geintje!!! Ik ben er super te vreden over!!! Rij er immers al een jaartje mee en het is echt een top auto…niemand die durft te bumper kleven, geen deukjes bij het parkeren, geen iritante voetgangers die nog even snel over steken…overal een top auto…!!!
spijtig waarom. blijft de legeruitvoering nog?
taataaataaaa ta ta taaaa 1 minuut mijn lievelings auto gaat over een maand dood :,-(
Omdat daar nog vraag naar is bij gebrek aan iets nieuwers
Hoeveel koste de H1 eigenlijk??
Liefst Belgische prijzen want die BPM die jullie in Nederland moeten betalen hebben wij geen last van :p
kan het niet echt heel jammer vinden hoor… de defender bestaat gelukkig nog!
persoonlijk vind ik het ni zo’n zonde. den H2 is in alle opzichten beter als de H1. zo’n ding kocht ge alleen als ge wa wou showen of als ge Arnold Shwarzenegger heet. da reed bovendien ni goe en praktisch was et al helemaal ni. den H2 heeft dan nog ne 6-liter V8 benzine, den H1 een enormen diesel waar em maar een paar pk’s uitkrijgt… dan liever een H2.
de Hummer H1 kost in Nederland 185000 euro
volgens mij zit de legerhummer ook al aan het einde van zijn latijn, dus of die werknemers daar nu zo blij mee moeten zijn weet ik nog net zo niet.
Waarom stopt de H1, dat was tenminste de hummer, die H2 en H3 zijn niet meer zo vierkant en basic
neeeeeeeee waarom, de echte hummer gaat dood :-[:,-(

(Maar we hebben de humvee nog)Die arnold schwartsenekker die houd dan denk ik ook wel een paar minutsen stilte hij heeft er een stuk of 5 waarvan er een op water stof loopt of zo.

Hij was de echte hummer en wat voor een hij trok de patrol er met gemak uit snif snif:,-(
Ik haat BPM daardoor worden de auto’s in nederland een kwart duurder je hebt ook een autoblad daar staat ook in hou duur de auto’s in NL zijn en in BE.
maar sommige auto’s zijn niet in België te koop en sommige weer niet in Nederland
Ik had gehoopt dat ze hem als hybride waren gaan leveren ;)
Ik vind het persoonlijk geen groot verlies, ik denk eerder dat de brandstofindustrie reden heeft om te treuren. Ik heb ooit met een hummer gereden en ik was niet echt onder de indruk, zelfs eerder teleurgesteld in zijn offroad-capaciteiten. Na een uur en half rijden zaten we al vast en werden we voortgeholpen door een landrover defender V8. Dit is pas een ECHTE OFFROADER. Het leek wel of hij niet te stoppen was. Zelf heb ik al reeds 6 jaar een defender maar dan wel de dieselversie (td5) en ik moet zeggen dat ik nog steeds versteld sta van wat de mogelijkheden zijn van een defender. Ik heb aan den lijve ondervonden wat de engelsen bedoelen met ‘the best 4x4xfar.’ Als er nog één ECHTE 4×4 bestaat dan is het wel de landrover defender.
ai!!!
ik wil nu het nog kan er een kopen!!!
maar ik ben daar nog te jong voor
wel een heeel groot verlies
de h2 en h3 zijn wel wat moderner
maar daardoor zijn ze niet echt meer “hummer’s”
dus eigenlijk vind ik dat door het verlies van de h1
ook het verlies van een ECHTE hummer is
joeuirughiumt
ween ween de hummer h1 gaat weg neen dat mag niet gebeuren
Der staat bij mij in de buurt een H1 okkasie te koop voor € 33.000 (bouwjaar 1994, 80.000 km)

http://www.autozone.be/auto_j2ee/gg/pag/a_detail_jesi.jsp?pLandTaalCd=BE_nl&pZoekId=918501&pStrippen=false&pCss=0
dom hoor je stopt toch niet met de hummer
Kristoff, ga eens weg. Een H1 rijdt overal doorheen ipv overheen. Daarnaast is de de ultieme testosteron-bak. Heb er een aantal keer in gereden, een collega van me heeft er één, en het is geweldig. Alsof je letterlijk in een tank zit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).