Lamborghini aan de muur

Auteur: , 19 Reacties


Zoals bekend mag worden geacht, helpt het Autoblog team graag bij dringende dagelijkse problemen. Vandaag helpen wij autoliefhebbers die iets leuks zoeken voor aan de muur in de woonkamer.

Richard Moriarty uit Newport (Californie) is zo iemand. Hij bedacht dat het wel aardig was om een Lamborghini Countach uit 1974 aan de muur te hangen. De Lambo werd door een skylight getakeld door een flinke kraan. Grappig genoeg was tijdens het ontwerp van het huis al rekening gehouden met een auto die op die plek zou kunnen hangen.

De Countach was al 10 jaar in zijn bezit, maar dit exemplaar bleek nogal onderhoudsgevoelig. Zo viel de motor viel regelmatig uit en de benzinetank roestte. Dus werd het motorblok verwijderd om de Countach als kunstwerk aan de muur te hangen. Moriarty wil nu alleen nog bandensporen op de muur laten maken zodat het kunstwerk af is (via ItaliaSpeed).
lamborghini_countach_schilderij
lamborghini_countach_schilderij19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Vind ik maar lame eigenlijk
Orgineel is het wel.
het is eens een ander soort behang
tsja als je toch geld teveel hebt..
ja idd als je te veel geld hebt…
als ik de plek en het geld ervoor had zou ik precies hetzelfde gedaan hebben :)
Als ik genoeg geld had, zou ik het aan die Lamborghini Countach uitgeven, om hem weer helemaal punt gaaf te maken en wel betrouwbaar te maken. Dan in plaats het blok er uitslopen en aan de muur te hangen. Zonden !!!!
@marwin
Als geef je nog zoveel geld uit om de Lambo betrouwbaar te maken, het zal je nooit lukken met die Italiaanse techniek…..
@knaller; weet je wel waar je over praat? ;)
@JeffreyG
Schuilt een stukje persoonlijke frustratie in, alhoewel het niet een Lambo was maar hun buren. Ben nu wel erg blij met degelijkheid van onze oosterburen….
Jan-Jaap-Karel-Kees
Als ik het geld had, kocht ik er 2, een voor aan de muur, en een om in te rijden :P. en nog wel meer auto’s natuurlijk…
Kga mijn nissan ook aan de muur hangen als de motor het begeeft. Hij is nu 12 jaar, dus nog zo’n 8 jaar denk ik ;-)
Een Countach kun je volgens mij het beste aan de muur hangen. Dan komt ie beter tot zijn recht als op de weg. Hoe gaaf dat ding ook is, erin rijden (als ie het al doet) kàn alleen maar een teleurstelling zijn.
auto’s zijn er om gereden te worden, en niet om museum stukken te zijn
[email protected]
groot gelijk de countach is een koning’s wagen en geen versiering waar je niet eens je zetel onder durft zetten uit schrik dat de lambo van de muur valt!
hmm, ik vind eigenlijk elke auto wel iets van kunst hebben (daarmee zeg ik dus niet dat ik alles mooi vind) dus het heeft wel wat. het is wel erg origineel, hopelijk zit ie goed vast :P
dik! het idee heeft al in m’n hoofd gespookt, alleen geen geld ervoor :)
Prachtig zwart exemplaar :|
een decoratiestijl die ik wel zie zitten , nu enkel nog de lotto winnen…

blijven dromen
bij lamborghini hebben ze een diablo aan de muur hangen dus is al niet meer zo origineel… :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).