Water als brandstof deel 2: Free energy for all!

Auteur: , 25 Reacties

Het artikel Water als brandstof levert veel reacties op, is het een Hoax? Via de tiplijn werden we echter gewezen op wat extra info, afkomstig van een aantal diesel hippies. Toch lijkt dit erg geloofwaardig, door middel van wat ze een ‘Joe Cell’ noemen demonstreren de mannen hoe een auto op water kan rijden!

Met dank aan Joeke-Remkus voor de tip! Bekijk het filmpje hieronder:25 reacties

Yeah right…
ik verwacht dat over vijf jaar rijden op waterstof betaalbaar is
aangezien er al auto’s op waterstof worden gebruikt (ook in het verkeer, vraag me niet hoeveel, want het zijn er maar een paar)
helaas is het nu nog wat te duur
maar ik neem aan dat dit goedkoper zal worden als meer mensen erop gaan rijden :)
Dit staat op zijn website te lezen.

But first let’s explain what a Joe Cell really is. The Joe Cell in its basic design is a set of three cylinders that is submerged in a canister of water. The outer cylinder is a positive terminal and the inner cylinder is a negative terminal with one or more neutral cylinders in the centre. When a 12V DC power supply or car battery is connected an electrolyses process is initiated. When the power is disconnected after 5 minutes of charging, an anomalous ‘cosmic charging’ of the cell continues for days. This process allegedly takes free energy from the universe and ‘stores’ that into the cell. When the Joe Cell is ‘cosmically’ charged, it can be connected to a car engine using no more that a aluminium tube that is being attached to the carburettor, injecting this ‘cosmic’ energy into the cylinder as ‘fuel’ for the engine. With timing of the sparking advanced, the engine will run on this ‘free energy’

Als je goed leest staat er echter:
We hebben een heel leuk experimentje gedaan met de electrolyse van water. Vervolgens konden we op het kleine restant bezine en de gegenereerde hoeveelheid waterstof ook nog eens Joe´s motor laten lopen. We waren zo blij en toen hebben we een grote Joint gerookt om dit te vieren. We hebben toen ook bedacht dat dit oneindig gratis energie zou opleveren, iets cosmisch denken we….

Cosmische energie uit een zwarte doos…
Laat de eerste s maar weg hoor ;-)
Waarom op water rijden als we f*cking op kernenergie kunnen rijden voor jaren,…zonder naar de Sh*ll te gaan of naar the B* of which fuel station ever…Weet je wat het is…it’s all about the money!!! Maar als we op ooit op water gaan rijden en Groen Links komt aan de macht…dan koop ik aandelen van SPA…want Femke en SPA leveren mij een enorm divident op…!!! Maar ja ik geloof meer in SPA dan in Femke…en Rita houd haar rug wel stijf wat ik super mooi vindt…!!! Maar ja dat heeft niks met Auto’s te maken en er is nog geen auto die Ali heet…Dus tot die tijd houd ik aandelen Sh*ll en geen SPA…een ik hoop niet dat mijn G de hik krijgt van SPA Rood…!!!
ik hoop dat het snel genoeg komt
want nu dat ik mijn nieuw auto ben gaan halen voel ik het echt in men zakken…
die pieter moet misschien toch iets minderen met dat benzine snuiven, gaat echt niet helemaal lekker met die jongen.
pieter helemaal met je eens hahahahahahahahahahahahahahahaahahaha
Negatively charged water kan iemand mijn vertellen wat dat is, ik ken het niet. Maar het doet me sterk aan alcohol denken. Je stopt het in een ballon houdt twee contacten tegen de ballon en het gaat branden.

Kijk dat filmpje nog eens, op 5.55 min. houd één van die figuren, die krokodillenklemmen tegen die ballon. met zijn vingers raakt hij de contactpunten aan m.a.w. hij zou op dat moment kortsluiting moeten maken met zijn eigen lichaam. Daarna gooit hij deze klemmen achteloos weg, weer al zonder zich zorgen te maken over kortsluiting. En hoppa, het water brand met een typische blauwe vlam die we van alcohol gewend zijn.

Pas waneer er op het platteland van amerika geen benzine meer verkocht wordt zal ik hun geloven.
God bless America!!!
Snap het ook niet goed waterstof brand direct op. wat heeft die blauwe vlam van die balon daar mee te maken.
wat er eigenlijk verbrand is een variant van de H in H²O. Die variant heet HHO. H²O wordt omgezet naar HHO dmv stroom en het is die HHO ook de blauwe vlam achterlaat…
@JR sorry maar volgens mij weet je niet echt waar je het over hebt. Die HHO is een naam voor een op een speciale manier verkregen waterstof/zuurstof mengsel. En ook dat is een gas. Dat verhaal over die HHO komt uit een veel serieuzer eerder aan bod gekomen item en heeft niks van doen met dit soort christelijke, anti-sceince boeren uit de VS.

Het is totale waanzin om te denken dat je negatief geladen water (wat dat ook moge zijn) brandbaar kunt maken door even twee contacten tegen een ballon te houden. Als het zo simpel was was dat al veel eerder uitgevonden
Auto op water is er al lang. Kijk naar de nederlandse kunstenaar John Kormeling.
Als de motor van zijn auto een beetje warm gedraait is, doet hij een theezakje aan de uitlaat van zijn auto.
Achterlopend volkje hoor.. auto’s kunnen al ik weet niet hoelang zonder fossiele brandstoffen doch wanneer iemand hiermee in de publiciteit treedt wordt diegene kortgehouden door de olie-producerende landen en alle afnemers die hier hun geld mee verdienen. Dit truukje gaat pas werken als lui zoals Bush en andere schurken de macht ontzegd zijn… tot het zover is allemaal meelopen, benzine blijven kopen en je bek houden dus. Have a nice day…
Oftewel have a Coke and a smile and shut the fuck up…
DeAutogids.nl
@Mike en Ruud: Bericht van meer dan een jaar oud!
Al dat gezwam over milieuvriendelijk rijden op waterstof slaat nergens op, want om waterstof te maken is een flinke partij energie nodig, die bij de productie ook voor een behoorlijke CO2 emissie zorgt. Dit wordt echter steevast vertaald met: het is nog te duur. Wat een oplichterij!
Kijk deze ook maar es zul je zien dat het geen utopie is jullie ongelovigen

http://www.extendlimits.nl/index.php/2007/02/13/zon-lucht-waterwat-is-de-brandstof-van-de-toekomst/
Torsten Pieper
Het lijkt meer op het uitvinden van een 21e eeuwse perpetuum mobile.

Die vloeistof in de ballonnen brandt als spiritus(ge)l, zoals voor je gourmetstelletje.

Tsja,..Zalig zijn zij die niet zien doch wel geloven.
Het is al een oud principe.
Rond de jaren 60 heeft een HOLLANDER de eerste auto op water laten rijden.
Probleemloos…… De grap is dat toendertijd SHELL het patent gekocht heeft en diep in de krochten van de petrochemie weg gestopt.

Ze moesten immers geld verdienen aan “hun” aardolie? En we lieten het gewoon gebeuren.

Het principe van een brandbaar gas winnen uit water is dus allang bekend.
Hoelang plijven patenten gepatenteerd?
ja heb nu gezien dat er zelfs een apparaatje te koop is om zelf in je auto te bouwen dat water in het inlaatspruitstuk spuit en de auto 25 tot30 %zuiniger laat rijden met een drastische verlaging van schadelijke uitstoot.kjik op http://www.aquatune.com
Ik rij al enige tijd op HHO en bespaar zo’n 31% op het benzine verbruik.

Niks kopen, gewoon zelf maken, wel opletten want het hoog explosief, doch als je het voorzichtig doet en op een veilige manier is het prima te doen.

Ik vul elke +/- 500 KM het water bij, gewoon uit de kraan!

Even wat feiten:
– 31% zuiniger
– rustiger lopende motor
– +/- 10% meer pk’s
– veel vloeiender schakelpatroon

Ik maakte eerst 280km met volle tank nu met HHO +/- 370KM.

Dat is toch een stuk goedkoper dan de waterstofauto van BMW!
Ik heb en ook net één gemaakt, twee potten met elektrolyse-elementen van plexiglas en RVS draad. plus en min pool, overdruk ventiel, en een instelbaar luchtventiel.

Beste is gedestileerd water, en een theelepel zuiveringszout (Natrium Bicarbonaat) om de boel te activeren als je het contact aanzet.

Dan heb je HHO, die gaat je luchtfilterin en via een vacuumslang je motor binnen. (voor benzine)

Voor diesel hoef je alleen het aan te op je luchtfilter.

Je kan meerdere potten doorkoppelen, hierdoor heb je meer gas, en rijd je nog zuiniger, betere verbranding, je motor word schoongemaakt (koolstof aanslag verdwijnt), meer pk’s en het is beter voor het millieu.

Ook wel plofgas genoemt, wat er in een accu can ontstaan.

Techniek van voor 1900. Patenten zijn uit 1918, nu vrij voor iedereen.

Mox
Ik doe een spreekbeurt over waterkracht en mijn vraag was of iemand mij fatsoenlijk kon uitleggen hoe en (als dat kan) of het werkt, dit heeft er nu niks mee te maken maar als iemand een simpele uitleg heeft over het verschil tussen actie en reactie turbines is dat altijd welkom

shaak

En over dit artikel wil ik zeggen dat ik het erg onwaarschijnlijk vind maar niet onmogelijk.
dat hho werkt is een feit.
er zijn auto die puur op hho rijden maar 200 km en dan is het op.
vroeger werd overal in de usa verschillende brandstoffen onderzocht..er zijn ook mensen zover gekomen met hun onder zoek en die zijn ineens spoorloos.
vermoedelijk heeft de grote olie maatschappijen iets mee te maken. ik kan me iets bij voorstellen,
stel voor dat hho De brandstof is voor je auto,
wie ziet zn inkomsten zakken? juist shel,bp,chevron,fina,enzo enzo
dit zijn bedrijven die altijd winst maken..
nou ik hoop dat hho binnen kort echt komt.
ik zit er zelf over te denken om zelf hho te genereren.
wie weet nog dat verhaal over die mercedes die op zonnebloem olie reed.
nog geen jaar geleden,toen dat bekend werd wat gebeurde.
alle sla olie werd bijna 1 euro duurder.
een of andere manier pakken ze je toch wel,terug

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).