Parkeren als een prins in Amsterdam

Auteur: , 9 Reacties

Parkeren in Amsterdam. Onze hoofdstad is er beroemd en berucht om. Vier euro voor een uurtje parkeren zijn geen uitzonderingen en het kan zelfs nog duurder. Parkeren als een prins is echter een heel ander verhaal. Als prins heb je natuurlijk hulpverlenersvergunning. De prinsen Maurits, Bernhard jr, Pieter-Christiaan en Floris hebben zo'n vergunning om in hun woonplaats Amsterdam overal te kunnen parkeren. Uiteraard werden ook hun partners de prinsessen Marilène, Annette, Anita en Aimée niet vergeten, want zij zijn ook Amsterdamse "hulpverleners".


De zonen en schoondochters van prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven zijn weliswaar geen hulpverlener, maar volgens een woordvoerster van de RVD heeft de gemeente Amsterdam de ontheffingen om veiligheidsredenen verstrekt. Daarmee blijft het aantal handelingen dat zij op straat verrichten beperkt en het veiligheidsrisico zo laag mogelijk.

Houd toch op met dat gelul! Ik gun de prinsen en hun partners best enige privileges, want het prinsenbestaan stelt al geen moer voor, maar waarom zo’n flauwe smoes. Als het écht zo gevaarlijk om even een parkeerkaartje te trekken, moeten ze zich wat mij betreft maar helemaal niet meer op straat begeven; veel te gevaarlijk! We moeten immers zuinig zijn op onze prinsen (bron: nu.nl).9 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wedden dat ze ook op gehandicaptenplaatsen mogen staan.

Ik vindt onze dikke kroonprinsjes toch al enigzins geestelijk gehandicapt overkomen.
vind dat echt dom
laat ze maar lekker eventjes “onder het gewone volk zijn” ;)
worden ze hard van :P
als ze nou gewoon eens kappen met dah koningshuis enzo, kost alleen maar centen. Ik durf te wedden dat als je er een verkiezing voor houd dat de meerderheid stemt op: het koningshuis mag oprotte
Jongens, kap nou eens met dat linkse gezeik op deze site!

Ze zullen heus wel dik betalen voor hun vergunningen! En ook al is dat niet zo, waar maak je je druk om stelletje burgermansen! Shit man ik moet 4 knaakjes betalen om mijn auto te parkeren.

Niemand dwingt je toch om je auto in Amsterdam te parkeren. Kap dan eens met PvdA stemmen, dan zullen ze ook eens dingen doen in Amsterdam die bevorderlijk zijn voor ondernemers, zoals de parkeerbelasting afschaffen. Momenteel is dat nog niet zo dus moet je je bek houden!

ZO dat lucht weer op. Ik kan me echt wel redelijk opwinden over dat kleinburgerlijke gejenk van sommige mensen.

@luwek: Wat denk je dat het kost om een president te hebben? Bijvoorbeeld iedere vier jaar verkiezingen, weet je hoeveel miljoenen er dan over de balk worden geflikkerd?! Een koningshuis is echt een hele goedkope oplossing voor een staatshoofd.

Zo mensen ga eens auto’s testen!
@Valetparker; jij weet dus duidelijk niet waar de PvdA voor staat
als je dat wel zou weten dan zou je stinkend rijk zijn dat je anti-PvdA bent

@luwek; een koningshuis is zoals valetparker zegt inderdaad goedkoper, dus het is geen oplossing om dat af te schaffen
Turbopaultje
Schaf beide af, PvdA en het koningshuis, en wel heel erg snel. Dan kun je je dikke SUV of brommobiel wellicht in Adam ook weer eens parkeren voor een faire prijs.

Het gaat helemaal nergens over die zogenaamde royalties dit soort privileges te verstrekken. Laat ze lekker hun parkeerprobleem zelf regelen met hun puissant rijke tante of Alex vragen om een cursus hoe parkeer ik mijn wagen in de gracht…..

De gemiddelde duur voor een vergunning in Adam is geloof ik meer dan 4 jaar en de prijs op de zwarte markt ??? !!
Prins Reiner
Zou ik ook wel willen, zo’n hulpverlenersvergunning.
http://www.park-line.nl, zeker te duur voor ze, en wij maar betalen
Henk van der Weide
Zijn dit de Normen en Waarden van Dhr. Balkenende ???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).