Aston Martin DBS vanaf midden 2007 leverbaar

Auteur: , 19 Reacties

De Aston Martin DBS zal vanaf midden 2007 leverbaar zijn en zal, in tegenstelling tot wat velen dachten, de Vanquish niet vervangen. De DBS zal aan het bestaande modellen programma worden toegevoegd, aldus Aston Martin.

De Bond-car in de nieuwe James Bond-film Casino Royale die half november in première gaat, zal halverwege volgend jaar als een handgeschakeld model in productie gaan. Over de specificaties wil Aston Martin nog niets kwijt (via autotelegraaf.nl).19 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Nou, ik heb vast nog wel wat in de spaarpot.

Tot de Rapide uit is is dit volgens mij de mooiste Aston tot nu toe.
600pk zou leuk zijn maar das zeker te ver gezocht
een gave bak
allen de velgen zijn niet mooi
ik denk niet dat het de eindvelgen zijn
heerlijk.
dat is nog eens goed nieuws dat het de vanquish niet vervangt :D
vind de velgen wel mooi
Het blijft een fraaie wagen. Ik ben echt razend benieuwd naar de specs, maar dat zal wel later komen. Ik denk dat deze de snelste Aston zal worden, DBRS9 niet meegeteld.

Maar ik wacht ook op de V8 Vantage RS, daar ik deze kleinere model bruter vind dan DB9. Zo”n kleine rakkertje is wendbaarder dan een lange DB9.
idd heerlijk. dit is wel een zalig wagen. 600 PK zou wat veel zijn. zelfs een Vanquish S heeft maar 450PK. al zou het leuk zijn om hem tegen een lambo, ferrari of een porsche zetten.
lang leve de Vanquish!
Kop op! ben ik dan de enige die vind dat dit nergens op slaat? De db9 lijkt op de Vanquish maar die vertonen nog redelijk veel verschil, dan komt de amv8 die vind ik teveel op de db9 lijkt, de rapide is een db9 en dit is ook weer een db9 met een lelijkere bumper. What’s going on???
Ik ben het zeker eens met JPM. Hoewel ze allen zeer mooi zijn , is het ongelooflijk hoe al die nieuwe astons op elkaar lijken…
Ik geraak er als grote autoliefhebber al zelfs niet uit…
dan ben je toch noe ZO een grote autoliefhebber
*niet (jah srry ben aant type vanuit men zetel)
Ben het ergens wel met jpm eens. Hoewel alle nieuwe aston’s erg mooi komen ze bij mij toch wel over als een gelukt trucje dat vaak wordt herhaald. Alsof de heren van ford dachten: “he die db9 valt in de smaak! laten we er ook eens een kleinere, een 4-deurs en een brutere van maken!. waarom ook niet eentje als jag uitbrengen als we toch bezig zijn! “
Zo heel erg mooi vind ik de DBS niet. Deze is veel te overdreven. Aston Martin is een sportauto met stijl, met klasse. De voorbumper en sideskirts zijn naar mijn mening te opzichtig gemaakt. Doet een beetje afbreuk van de fraaie lijnen. Ook de velgen, die waarschijnlijk niet op de productieversie komen, zijn niet des Aston Martins. De DB9 vind ik daarom ook mooier!
Ik vind de DBS wel mooi, maar (nog) te veel op de DB9 lijken idd. de voorspoiler,velgen (allemaal mooier) maar dan HET minpunt.. een verplichte handbak!
De AMV8 is super, maar de top blijft een DB9 (evt. volante) samen zijn ze echt waanzinnig mooi om te zien. Maar als ik dan (gelukkig) aan de nieuwe XK8 denk, denk ik nheeee, geef mij maar ASTON MARTIN
“british racing green” nooo way gewoon 007-silvergrey baby..
mooi bakje en al zo vroeg op de markt
aston martin fan
goed gelukte auto
maar eigelijk beetje erg patserig

de rapide lijkt em toch mooier

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).