Mat: Bentley Continental GT door Monaco Elite

Auteur: , 24 Reacties

Naast al dat witte geweld is ook mat helemaal the bomb. Dat zagen we bv in Genève al met de blauw-matte Ibiza en de matgrijze Smart Forfour Brabus. Zoals Paul dus al liet weten in de comments: mat is in! En dan het liefst mat wit;) In Monte Carlo snappen ze dat en heeft de lokale tunert een Continental GT aangepakt.

Monaco Elite is een soort mode-ontwerper voor automobielen, ze doen projecten met de merken Bentley en Ferrari. Voor de onthulling van een op maat gemaakte Continental GT (“The Swan”) was afgelopen weekend in Monaco, tijdens de F1 race, een presentatie in Hotel de Paris. Onze collega’s van autoblog.it waren aanwezig en hebben een filmpje en foto’s gemaakt van de matte GT.

Bentley Continental GT Monaco Elite side

Bentley Continental GT Monaco Elite interior

Bentley Continental GT Monaco Elite stuff24 reacties

The way a continental GT should look like…heel mooi!
goh wat leuk zo’n laag schoolbord verf op je auto…. kunnen de kids helemaal los gaan met hun krijtjes!!
Op deze wagen ziet het er echt niet uit imo….
Allemaal leuk en aardig maar de hype rondom matte lak werd gestart door BMW met de Z4 Coupe Concept op de IAA in Frankfurt. Die auto had echt een geweldige zilvergrijs metallic matte lak waardoor de curven en lijnen van die auto nog mooier uitkwamen. Ik hoop dat BMW echt met zo’n lak op de markt komt voor de Z4 Coupe.
Dit vind ik dus één van de mooiste auto’s ooit, maar een bolide hoort te glanzen!
Hij ziet er meteen een ton goedkoper uit nu, maar dat is maar mijn mening…
“Turn to the dark side Luke” Ik vind hem wel iets duisters hebben, maar tegelijkertijd is het net alsof er een laag coating op zit die er nog moet worden afgepoetst.
En oh ja, hij doet mij ook nog denken aan het antieke gietijzeren kacheltje dat bij ons op zolder stond.
ik vind het wel iets apart in een goede manier.
Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen….ik heb er dus geen mening over.
Lijkt op schoolbord, lijkt goedkoop, maar daarentegen wel uniek. Tsja…
de baas van mijn vader heeft een gewone continental gt, en ik zie ‘m dus regelmatig, maar ik vind behalve de ‘verf’laag en de velgjes weinig veranderd, ook in het interieur niet,..
(of is dit hun DURE vorm van humor…)…..
dit is weer eens iets anders, mooi gedaan!
Baas, matte kleuren komen van de ratrods. Het is inderdaad niet mis.
vind het niet zo geslaagd eigenlijk, mss als g hem in het echt ziet zeg je wel waauw !! maar zo vlug zullen we hem ook niet zien :-)
Die lak.. die velgen.. _o_
de auto zelf is al lelijk en dan gaan hem nog erger maken, ik vind hem er niet meer uitzien met die lak. doe mij maar de flying spur
Sorry maar dat ziet er dus echt niet uit he. Staat mooier op een oude Hotrod ofzo
De velgen ben ik niet zo weg van, de lak vind ik wel weer heel strak. Zelf heb ik trouwens wel het idee dat krassen veel beter zichtbaar zijn op een matlak of is dat onzin?
ik vind het wel mooi, heel retro maar toch liever een nooderlichtblauwe bentley :-)
Ik vind ’t maar een matte vertoning…
Wow ik vind dat mat echt best wel vet staan! Dat zouden ze vaker moeten doen, maar die velgen hadden wel wat beter gekund. Slechter dan de originele Continental GT velgen kan overigens ook nauwelijks, net wieldoppen!
dikke dikke bak, ahh nee!!

Speciale uitvoering dus nóg exclusiever, en ik vind het wel wat hebben die matte lak. Waarom vindt bijna niemand het mooi? Omdat iedereen normale lak is gewend? Je moet meestal even wennen aan iets nieuws, dus kijk er wel even goed naar voordat je je mening vormt!
mat staat hem niet
laat hem gewoon metallic
staat hem veel beter :)
ik vind dit wel een auto voor Ozzy Osborn. vind m wel wat hebben.
Fok wit en oranje, go mat!…


Even dacht ik dat de trend van matte lak niet zou aanslaan. In Parijs zagen we namelijk uitsluitend witte en oranje kleurstellingen, maar gelukkig zijn de Amerikanen minder terughoudend. Je kunt die Fransen overigens weinig kwalijk nemen, als je een b…
OMG zoooo moooi!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).