Het WK en auto’s

Auteur: , 10 Reacties

Het WK komt er aan en dat merk je. Zo is er ophef over de Bentley Continental GT van Khalid Boulahrouz en kun je een oranje Mercedes-ster lookalike kopen voor op je motorkap. Dit laatste nieuws is volgens bedenker Joost Verheugd een supersucces, hij heeft er reeds 750.000 van verkocht! Hebben? Het Blokker-concern schijnt ze te verkopen...


De oranje zuignap met de woorden “NL” is een product van huppie.info. Volgens Zibb is het vacuüm-systeem van de plastic Huppie geschikt gemaakt om er plankgas mee over de Duitse Autobahn te rijden! Dat horen we natuurlijk graag (via quotenet).

Het nieuws over de Bentley betreft de verdediger van HSV Hamburg. Hij zou bij bondscoach Van Basten geen goede beurt hebben gemaakt toen hij voor een training kwam aanrijden in een Bentley Continental GT. Boulahrouz is na het incident zijn basisplaats bij Oranje kwijt…10 reacties

:-| over een continental GT?! als ie nou in een Phantom was aankomen rijden…

die zuignap vind ik een coole actie, vooral om op auto’s van nietsvermodende duitsers te plakken ;-)
alwood doe die zuignap maar op je l#l… :)
dat daar al nr gekeken wordt, had k niet verwacht van marco !! misschien is dat khalid zijn enige auto :-) kan die er niets aandoen dat het een Bentley is !!! als hij nu in een fiatje kwam dan zou ik zijn reactie zeker begrijpen !!!
Ik kan ook bijna niet geloven dat het waar is, erg vaag…

PS: Niet iedereen is blij met het WK; http://www.adrants.com/images/ka2_WKvibrator_285x206en.jpg
lol, jou link werkte volgens mij trouwens niet? deze mss

http://www.adrants.com/images/ka2_WKvibrator_285x206en.jpg
hij werkt weer niet

http://www.adrants.com/images/

ctrl F (find) naar vibra
dan 2e result…
Thanks! ;) Zal wel een beveiliging opzitten voor referers vanaf andere sites…
Ik vind het echt schandalig als het waar zou zijn. Wie is van Basten om er over te beslissen in welke auto’s zijn spelers mogen rijden? Het enige waar hij ze op af mag rekenen is op hun voetballende kwaliteiten en die zijn bij Khalid meer dan uitstekend! Bah wat een zielig mannentje is die van Basten zeg!
dat nl ding heb k op de motorkap gedaan van me auto maar op de snelweg vloog deze er al af met 140 km/h :S

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).